Προς το περιεχόμενο

Θυμα Hacker

VeRDe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για αυτη τη δημοσιευση ομως επεσα θυμα hacking.

αν επρεπε να το γραψω καπου αλλου παρακαλω να μετακινηθει.

η ιστορια εχει ως εξης: καποιος γνωστος μου ειδε μια φωτο που ειχα στο κινητο, του ειπα οτι δε θα του την στειλω και με ρωτησε αν την εχω στον υπολογιστη.

μετα απο 3-4 μερες την ειχε στο κινητο του...

εχω το Antivir, zonealarm και Spybot search & destroy πληρως ενημερωμενα και δε βρηκα καποιο trojan η virus στον υπολογιστη.

πως γινεται λοιπον να την βρηκε??

μεγαλη περιεργεια μου προξενυσε επισης οτι στα 200gb πολυμεσων καταφερε να βρει αυτη τη συγκεκριμενη φωτογραφια που ακομα και στον υπολογιστη να καθοταν θα ηθελε πολυ ωρα να την βρει.....

εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορει να εγινε? νιωθω πολυ αρχαριος σε αυτο το θεμα καθως πιστευα οτι το καλυτερο antivirus και το καλυτερο firewall θα ηταν αρκετα για να ειναι ο υπολογιστης (windows xp SP3 με ολες τις ενημερωσεις εγκατεστημενες) ασφαλης.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ελα μου ομως που σιγουρα δε την εχει παρει απο το κινητο.....

Πως εισαι τοσο σιγουρος?

Μπορει την ωρα που δεν τον εβλεπες να εστειλε την φωτογραφια στο κινητο του.

Δημοσ.
bluetooth hack ισως?;)

κατευθειαν δλδ απο το κινητο σου στο κινητο του

Σωστος.

Ειχα βρει καποια τετοια προγραματα παλαιοτερα και δουλευαν ;)

Δημοσ.

διοτι στο κινητο η φωτογραφια ειναι κρυμμενη επιτηδες σε "λαθος" φακελο και μονο εγω γνωριζω πως να την βρω. ακομα και το κινητο να επαιρνε στα χερια του θα ηταν πολυ δυσκολο να την βρει. επισης το ειπε ξεκαθαρα οτι η "λαδια" εγινε μεσω υπολογιστη.

δε με απασχολει και πολυ το οτι πηρε την φωτο αλλα το πως καταφερε να το κανει και τι θα μπορουσα να κανω ωστε να μην ειναι ο υπολογιστης εκτεθημενος (αν ειναι)

αξιοπεριεργο επισης οτι δεν προκειται για ατομο που περιμενα να εχει τετοιες γνωσεις hacking.

δε μπορω να χωνεψω το πως καταφερε να σπασει το firewall του router και του υπολογιστη.... 2 το συνολο!

εντομεταξυ θεωρουσα οτι για να μπορεσει καποιος να δει αρχεια θα αφηνε καποιο αρχειο που θα αναγνωριζε το antivirus η antispyware. δεν βρηκα τιποτα μεμπτο οταν εκανα ελεγχους ομως.

Δημοσ.

κοιτα θυμηθηκα ενα διαλογο που ειχαμε κανει και μου ειχε πει "αν ειναι στον υπολογιστη στην εχω παρει σιγουρα, εχω τις ακρες μου"

ποσο πιθανο ειναι να τα καταφερει κανεις και τι γνωσεις θελει?

Δημοσ.

ουτε αυτο παιζει. αν υπηρχαν αυτα τα ενδεχομενα θα ειχα στραφει πρωτα εκει και μετα σε αυτο που αναφερω εδω.

ημουν πολυ σιγουρος για την ασφαλεια του υπολογιστη μου!

Δημοσ.

Σεναριο...

Του αρεσει φωτο, και σε καποια ανυποπτη στιγμη (μια μερα πριν την κουβεντα σας πχ.), στην αντιγραφει ενω λειπεις για μερικα λεπτα με τη βοηθεια του μπλε δοντιου.

Αφου ομως δεν μπορει απλα να σου την εμφανισει (ως κλεμενη), μιας και δε θες να τη δωσεις, σου ριχνει το παραμυθι, ρωτωντας απλα αν την εχεις στο pc.

Και οχι να του ελεγες (οτι δεν την εχεις στο pc), πιθανως να επαιρνες την ιδια απαντηση, οτι δηλαδη θα σου την επαιρνε "hackarontas" το κινητο.

Κι ενω αν την ειχε κλεψει θα τσατιζονσουν, τωρα που στην "απεσπασε με hack" νιωθεις απλα εκπληκτος :-)

Τον εσκισα το Φωσκολο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...