n1k0s Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Έχω το netbook που αναφέρω και στο τίτλο. Όταν το πήρα είχε αγγλικά windows XP αλλά λόγω του ότι μια μέρα κόλλησε και δεν ξεκίναγαν καθόλου τα xp έκανα format και πέρασα ελληνικά xp profesional. Αλλά από τότε, ενώ έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις βελτίωσεις, τρώει κολλήματα 4-5sec χωρίς όμως να σέρνεται ή να κολλάει γενικά και να θέλει επανεκκίνηση. Και θέλω να ρωτήσω το εξής αν βάλω μια μνήμη των 2GB θα σταματήσουν αυτά τα κολληματάκια; ΥΓ Sorry αν υπάρχει ξανα το ποστ αλλά δεν έβρισκα κάτι παρόμοιο με την απορία μου
basilis5 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 δεν πιστευωοτι θα δεις θεαματικη αλλαγη,λογικα φταιει ο ssd του η καλυτερη αναβαθμιση που μπορεις να του κανεις και να δεις πραγματικα θεαματικες αλλαγες στις επιδοσεις ειναι στον ssd, βαλε πχ εναν runcore 16-32 γιγα
ghostgr_a_n Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Οταν εκανες format για να περασεις τα xp τον δισκο τον εκανες ntfs?
n1k0s Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Οταν εκανες format για να περασεις τα xp τον δισκο τον εκανες ntfs? Ναι το έκανα και μάλιστα εγκατέστησα τα xp στον 16Gb δίσκο.
basilis5 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ναι το έκανα και μάλιστα εγκατέστησα τα xp στον 16Gb δίσκο. ο οποιος 16ρης ειναι σαφως πιο αργος...δεν ειναι για λειτουργικο
simossays Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 πέτα το και πάρε κάτι άλλο... κι εγώ το ίδιο netbook έχω, το πήρα πέρυσι από τους πρώτους από το e-shop και τώρα σκέφτομαι ότι αν πάθει κάτι θα πάει στα σκουπίδια. Σκέφτηκα αναβάθμιση, αλλαγή μπαταρίας αλλά έχουν φθηνήνει τόσο πολύ που δεν ξέρω αν και κατά πόσο αξίζει. και για το θέμα μας, φοβάμαι πάντως ότι κάτι άλλο φταίει εκτός από τον αργό σκληρό δίσκο.... τα κολλήματα τα τρώει σε όλες τις δραστηριότητες; ή σε συγκεκριμένα πράγματα;
n1k0s Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 πέτα το και πάρε κάτι άλλο... κι εγώ το ίδιο netbook έχω, το πήρα πέρυσι από τους πρώτους από το e-shop και τώρα σκέφτομαι ότι αν πάθει κάτι θα πάει στα σκουπίδια. Σκέφτηκα αναβάθμιση, αλλαγή μπαταρίας αλλά έχουν φθηνήνει τόσο πολύ που δεν ξέρω αν και κατά πόσο αξίζει. και για το θέμα μας, φοβάμαι πάντως ότι κάτι άλλο φταίει εκτός από τον αργό σκληρό δίσκο.... τα κολλήματα τα τρώει σε όλες τις δραστηριότητες; ή σε συγκεκριμένα πράγματα; Δεν είναι λύση να το πετάξω... Σε όλα τρώει ψιλοκολληματάκια οχι σε συγκεκριμένα. Ρώτησα και σε κατάστημα με υπολογιστές και μου είπαν ότι και Ram να βάλω το ίδιο θα είναι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του έβαζα μια light έκδοση των XP. Αλλά βαριέμαι πάλι το φορματ
ArisG88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Περνα τα Xp στον μικρο ssd που εχει. Σιγουρα δεν φταιει η ram γι αυτο.
elvisjedi Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 κατεβασσε μια πολυ light εκδοση των windows και καντα εγκατασταση στον μικρο δισκο κ θα εισαι μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.