Προς το περιεχόμενο

FIFA 2003

BrancaLeone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nomizo oti to ipostirizei opos to ipostirizoun kai oi mx opote logika to paixnidi trexei kai se voodoo alla me xeirotera graphika.

a kai min ksexaso to fifa 2002 to etrexa se voodoo banshee 3dfx 16mb ram...Ti karta ki auth!!

Δημοσ.

Paidia exw sobaro problima me to fifa!!Pira to kainourio fifa kai ekana thn egkatastasi.Afou teleiwse piga na to paiksw alla synexws mou bgazei to mhnyma:

"fifa 2003 requires hardware graphics acceleration"

Ti sto diaolo symbainei kai den paizei otan h karta mou einai h Geforce2 Titanium h opoia plhrei 100% tis proypotheseis gia na paiksei to paixnidi??Na sas pw kai ta ypoloipa merh tou mixanimatos mou.Exw enan AMD K6-2 500mhz,192mb ram,karta grafikwn sas eipa,win millenium kai......ta ypoloipa den xreiazontai pistebw!Apo drivers exw tous 40.72,tous pio teleytaious diladi kai parolayta den paizei!Syn oti dokimasa olous tous allous mexri kai ton 21.83 pou einai arketa palios!!!Tha to spasw to kwlomhxanhma!Afhste to allo.......pou karta grafikwn ths NVIDIA den prokeitai na ksanaparw me tis malakies pou kanoun oi drivers!!Sixathika!

Peite re paidia kamia idea giati exw akousei oti to paixnidi einai fobero kai den mporw na to paiksw!!!!!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote runner1:</font><hr> Paidia exw sobaro problima me to fifa!!Pira to kainourio fifa kai ekana thn egkatastasi.Afou teleiwse piga na to paiksw alla synexws mou bgazei to mhnyma:

"fifa 2003 requires hardware graphics acceleration"

Ti sto diaolo symbainei kai den paizei otan h karta mou einai h Geforce2 Titanium h opoia plhrei 100% tis proypotheseis gia na paiksei to paixnidi??Na sas pw kai ta ypoloipa merh tou mixanimatos mou.Exw enan AMD K6-2 500mhz,192mb ram,karta grafikwn sas eipa,win millenium kai......ta ypoloipa den xreiazontai pistebw!Apo drivers exw tous 40.72,tous pio teleytaious diladi kai parolayta den paizei!Syn oti dokimasa olous tous allous mexri kai ton 21.83 pou einai arketa palios!!!Tha to spasw to kwlomhxanhma!Afhste to allo.......pou karta grafikwn ths NVIDIA den prokeitai na ksanaparw me tis malakies pou kanoun oi drivers!!Sixathika!

Peite re paidia kamia idea giati exw akousei oti to paixnidi einai fobero kai den mporw na to paiksw!!!!! <hr /></blockquote>

Ποιους drivers έχεις πάνω;

Δημοσ.

Exw tous 40.72!Omws dokimasa olous tous ypoloipous apo ton 21.83 ews kai ton 30.82 alla tipota!Ase pou meta mou ekane kolpa kai den ginontousan katholou egkatastash oi drivers!!!Sto telos ekana epanafora tou systhmatos!Na xesw thn EA kai thn kwloypostiriksh pou leei oti exei stis kartes grafikwn geforce!!!Mono na pairnoun ta lefta einai!!OUSSSSSSSTTTTTTTT!!!!Pantws apo oti eida kai se alla forums kai alloi exoun ayto to problima!!Akoma kai me geforce4!!!!!!!!

Δημοσ.

Ontws paidia exoun kanei poly kali douleia. Mporw na to sygrinw me to antistoixo ISS PRO sto ps2.

Pisteuw pws itan kairos i EA na kanei auti tin allagi afou pleon, san etairia paragwghs games, efoson exei san arxiko stoxo tis konsoles kai oi konsoles exoun ekselixthei arketa, dld. den pairnoun san hardweriko standar to psone kai to N64 (an to piran pote auto :P) alla to XBOX kai to PS2 me apotelesma to neo FIFA na (g)amaei :D OUF to eipa kai hsyxasa :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...