Προς το περιεχόμενο

Τεράστια διαφορά στις Τιμες των Dell laptop μεταξύ Ελλάδα και E.U.

gamer-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου τραβηξε την προσοχή το DELL 1555 STUDIO και κοιτώντας στο site της DELL στην ΕΛΛΑΔΑ αλλά και στην ΑΓΓΛΙΑ και ΟΛΛΑΝΔΙΑ βλέπω για το ιδιο μοντελο 500 ευρώ τουλάχιστον διαφορά. Φυσικά δεν μιλάμε ότι στην λιανική δεν βγάζει το ιδιο μοντελο κάτι που ισχυει στο εξωτερικό. Καλα για Oυγκαντα μας περασε η DELL δε το κλεινουν το μαγαζακι τους και να φευγουν.

Δημοσ.

nai leς και ειναι το μονο πραγμα πιο ακριβο στην ελλαδα.κατι καινουριο?τα αμαξια δεν ειναι πιο ακριβα και παει λεγοντας.καλα κανουν αφου εμεις παμε και ψωνιζουμε.μην παρει κανεις να δεις αν πεφτει η τιμη.αλλα ο ελληνας...

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό αν έχεις άτομο που μένει Αγγλία το παραγγέλνει αυτός και στο στέλνει ταχυδρομικά ή μαζί του αν έρθει σύντομα

(κλασικά η εκάστοτε αντιπροσωπία της Dell δεν στέλνει εκτός της χώρας της...)

Δημοσ.

αυτό τον καιρό ψάνχω για laptop και μου έκατσε να πάρω Dell. Έκανα το ίδιο με εσένα, έφτιαξα την ίδια σύνθεση στην Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο και Ελλάδα. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!! Με αφορμή τη μεγάλη διαφορά πήρα τηλ. στην Dell για να ρωτήσω πως μπορώ να αγοράσω το pc που έφτιαξα στο site. Μου απάντησαν ότι σαν ιδιώτης δεν μπορώ και πρέπει μέσω μιας εταιρίας που συνεργάζεται με την Dell να κάνω την αγορά. Πήρα τηλ. μια εταιρία από τη λίστα που μου έδωσαν και το πρώτο πράγμα που ρώτησα είναι γιατί το Ελληνικό site έχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή. Η απάντηση ήταν ότι στο Ελληνικό site δεν ανανεώνουν συχνα τις τιμές. Τώρα περιμένω την προσφορά που θα μου κάνουν για να δω αν ισχύει αυτό που μου είπαν!!!

Δημοσ.

Να ρωτησω πανω στο θεμα της εγγυησης. Αν το παρω απο Αγγλια πχ, αν παθει κατι θα εξυπηρετηθω αμεσα απο εδω?

• Super Moderators
Δημοσ.

yeap, είναι πανευρωπαϊκή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα :-D

Δημοσ.
αυτό τον καιρό ψάνχω για laptop και μου έκατσε να πάρω Dell. Έκανα το ίδιο με εσένα, έφτιαξα την ίδια σύνθεση στην Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο και Ελλάδα. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!! Με αφορμή τη μεγάλη διαφορά πήρα τηλ. στην Dell για να ρωτήσω πως μπορώ να αγοράσω το pc που έφτιαξα στο site. Μου απάντησαν ότι σαν ιδιώτης δεν μπορώ και πρέπει μέσω μιας εταιρίας που συνεργάζεται με την Dell να κάνω την αγορά. Πήρα τηλ. μια εταιρία από τη λίστα που μου έδωσαν και το πρώτο πράγμα που ρώτησα είναι γιατί το Ελληνικό site έχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή. Η απάντηση ήταν ότι στο Ελληνικό site δεν ανανεώνουν συχνα τις τιμές. Τώρα περιμένω την προσφορά που θα μου κάνουν για να δω αν ισχύει αυτό που μου είπαν!!!

Ενα πραγμα που ειναι αληθεια εδω και πολυ καιρο, οτι το μηχανημα που εκανες συνθεση στο ελληνικο site, αν εκανες την παραγγελια απο το τηλεφωνο η τιμη δεν ειχε καμια σχεση με αυτη που σου εμφανιζοταν

Δημοσ.
yeap, είναι πανευρωπαϊκή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα :-D

Ευχαριστω φιλε!!

Αυτο με την τιμη του τηλεφωνου μπορεις να το εξηγησεις λιγο drikoudis ?? Το εχω ξανακουσει και το ειχα επιχειρησει με ενα μονιτορ αλλα δεν ριξανε την τιμη..

Δημοσ.
Μεγάλες διαφορές στις τιμές αλλά έτσι είναι μας έχουν ακόμα για πολίτες β κατηγορίας

kala na παθουμε αφου γινετε οτι γινετε αλλα ο ελληνας δεν κανει boikotaz.αυτοι τα πουλανε ακριβα και εμεις τρεχουμε απο πισω.

Δημοσ.
Ευχαριστω φιλε!!

Αυτο με την τιμη του τηλεφωνου μπορεις να το εξηγησεις λιγο drikoudis ?? Το εχω ξανακουσει και το ειχα επιχειρησει με ενα μονιτορ αλλα δεν ριξανε την τιμη..

κοίτα.... και εγώ δεν ξέρω τι παίζει με την τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές αλλά ο συνεργάτης της Dell που μίλησα μου είπε ότι στο site της Dell δεν ανανεώνουν συχνά τις τιμές (για Ελληνικό μιλάμε πάντα). Οπότε εγώ του έδωσα τα χαρακτηριστικά που ήθελα για το μηχάνημα και τώρα περιμένω να μου στείλει την τιμή, κάτι είπε ότι θα πάρει προσφορά απο την Dell και μετά θα με ενημερώσει (στο Ελληνικό μου βγήκε ~1333 χωρίς φπα!!!! ενώ στο US ~800!!!)

Δημοσ.
κοίτα.... και εγώ δεν ξέρω τι παίζει με την τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές αλλά ο συνεργάτης της Dell που μίλησα μου είπε ότι στο site της Dell δεν ανανεώνουν συχνά τις τιμές (για Ελληνικό μιλάμε πάντα). Οπότε εγώ του έδωσα τα χαρακτηριστικά που ήθελα για το μηχάνημα και τώρα περιμένω να μου στείλει την τιμή, κάτι είπε ότι θα πάρει προσφορά απο την Dell και μετά θα με ενημερώσει (στο Ελληνικό μου βγήκε ~1333 χωρίς φπα!!!! ενώ στο US ~800!!!)

αν δεν βγει πιο φτηνα στην αμερικη που θα βγει στην ελλαδα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...