Προς το περιεχόμενο

forthnet η καλυτερη απο όλες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας

Πρόσφατα συνδέθηκα με το 2play της forthnet.Θα ήθελα να τονίσω τις πραγματικές τιμές που δίνει πολύ γρήγορο Internet γενικότερα θεωρω οτι αυτή τη στιγμή είναι η πιο αξιόπιστη εταιρία στο χώρο της.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από περιοχή σε περιοχή και από συνδρομητή σε συνδρομητή αλλάζουν πολύ οι ταχύτητες και η ποιότητα της γραμμής. Ότι σου κάτσει είναι, σε όλες τις εταιρίες. Πάντως από φίλους και από τα forum δεν ακούω και τα καλύτερα για τη forthnet, σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι εναλλακτικοί.

Παρεμπιπτόντως, μήπως δουλεύεις για τη forthnet?

Δημοσ.

xaxaxxa.σπουδαζω στη χαλκιδα φιλαρακι,ειμαι καινουριος στο forum και απλα ανεβασα ενα θεμα.

Παρεμπιπτόντως μακάρι να δουλευα στη forthnet.

Δημοσ.

ο οτε, ο καλυτερος απο ολους?

ελεος ρε φιλε... κανε ενα search στα μυνηματα που εχουν γραψει αλλοι για forthnet και μετα ανοιγεις ενα topic διαμαχης! :shifty:

Δημοσ.

ρε φίλε έχει διαφόρά η συζήτηση με τη διαμάχη.

μου ήρθε αυτό το θέμα και το έγραψα απλά.΄και δεν χρειάζετε να ειρωνεύεσε

Δημοσ.

Καλο θα ηταν να μην ανοιξει παλι thread για το ποιος ειναι ο καλυτερος παροχος...

Καταλαβετε το, ειναι κατα 90% θεμα τυχης το ποσο καλες θα ειναι οι υπηρεσιες που πληρωνεις...!

Και για την ιστορια, εχω 4νετ 2play και γω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εδω και 2 χρονια..

Δημοσ.

ειναι να μη σου τυχει κανενα προβλημα μ'αυτες τις εταιριες γιατι αν σου τυχει εμπλεξες

Δημοσ.

φιλε koumos εχεις δίκιο και εγώ μαζί σου απλά όταν βγαίνει η forthnet και σου λέει ότι έχει 200000 συνδρομητές και ακολουθεί η tellas με 150000 νομίζω πως δεν είναι μόνο θέμα τύχης

Δημοσ.

Συμφωνω οτι δεν ειναι ΜΟΝΟ θεμα τυχης. Γι αυτο ειπα 90%.

Απλα και στην καλυτερη εταιρεια να πας, οποια και να ειναι αυτη (κατ εμε ειναι η 4νετ), παντα μπορει να σου κατσει στραβη γιατι μπαινουν στη μεση πολλοι παραγοντες...Και αντε να βγαλεις ακρη μετα...!

Ριξε μια ματια σε διαφορα ποστ εδω μεσα για 4νετ, να δεις που παρολο που θεωρειται η καλυτερη, τι προβληματα ακουγονται συνεχεια...

Δημοσ.

Γεγονος ειναι παντως οτι ολες οι μικρες εταιρειες (μικρες σε σχεση με τον ΟΤΕ εννοω) δεν εχουν ουτε κατα διανοια τους τεχνικους που εχει ο ΟΤΕ. Ετσι αν τυχον εχεις καποιο προβλημα με τη γραμμη σου, με τα καλωδια, αποσυνδεσεις κλπ κλπ ευχησου απλα η θεα τυχη να ειναι μαζι σου και καποιος φιλοτιμος υπαλληλος της εταιρειας να ασχοληθει με την περιπτωση σου..

Δημοσ.

Οκ αφού δεν είναι τόπικ διαμάχης. Εγώ από την εμπειρία μου δε τη θεωρώ αξιόπιστη αξιόπιστη εταιρεία τη forthnet. Και ειδικά όσον αφορά τους λογαριασμούς 2play. Για το 2play έχω ακούσει πολλά παράπονα από γνωστούς (εγώ είχα 1mbps μέχρι πρόσφατα και τουλάχιστον σε θέματα της γραμμής ήμουν κυριλέ).

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα που αντιμετώπισα πολλές φορές είναι η μηδενική τεχνική υποστήριξη. Μου έχει τύχει αναμονή στην τεχν. υποστήριξη 40 λεπτά (σύνηθες θα έλεγα τα 20) και πλήρης αδιαφορία της κοπέλας που απάντησε (ίσως και να μην είχε γνώσεις βέβαια) στο να βρει λύση στο πρόβλημά μου. 'Αλλες φορές μου τύχαινε να περιμένω 20 λεπτά για να απαντήσουν, να λένε μισό λεπτό και να με βάζουν στην αναμονή μέχρι να κλείσει η γραμμή. Σε άλλο γνωστό γύρισε ο υπάλληλος και απάντησε "αυτές είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουμε κι αν δε σας αρέσει ας πάτε αλλού"(όταν δεν είχαν τηλέφωνο για 5 μέρες).

Όλα αυτά λοιπόν, όχι, δεν την κάνουν ούτε την καλύτερη όπως λέει ο τίτλος ούτε την πιο αξιόπιστη όπως λες στο 1ο μήνυμά σου. Προσωπικά πιστεύω πως έχουν χάσει και θα χάσουν πολύ περισσότερο κόσμο λόγω της κακής τεχνικής υποστήριξης. Εγώ τουλάχιστον γι' αυτό έφυγα.

Δημοσ.

ο οτε ειναι ο καλητερος απο ολους στο χωρο...ο λογος που ολοι παμε σε εναλακτηκους ειναι οι τιμες και μετα η ποιοτητα υπηρεσιων.....τωρα το θεμα με τις υπηρεσιες που σου παρεχουν και τα προβληματα εξαρτωνται 1 απο το σε πια περιοχη εισαι και το ποσο μακρια εισαι απο το dslam που εισαι συνδεμενος (εκει κρινετε η ποιοτητα των υπηρεσιων, δλδ ταχυτητες κλπ) μετα απο το ποοοοσο φορτομενο ειναι το δυκτιο του παροχου για να μπορει να ανταπεξελθει παντου (βλεπε forthnet που λεει 200.000 και στην αρχη δεν μπορουσε να κανει τιποτα και ολοι σερνοντουσαν αλλα τωρα εστρωσε καπως)και την τεχνικη υποστιριξη (βλεπε ontelecoms...χαλι μαυρο...που να δεις teledome που εκλεισε).

Με λιγα λογια αν εισαι σε καλη περιοχη με καλους χαλκους θα εχεις και ταχυτητες και ολες σου τις υπηρεσιες μια χαρα, αν ο παροχος μπορει να ανταπεξελθει σωστα στη ζητηση συνεχους κινησης στο δυκτιο του θα εισαι ενταξι και αν εχει και καλη υποστιρηξη αν εχεις προβλημα θα προσπαθησουν να το διωρθοσουν)

Προσωπικα εγω με forthnet 2play εδω και 2 χρονια ειμαι μια χαρα...μου εχει βγαλει μονο 1 προβλημα οτι συγχρονιζε πολυ χαμιλα (5mbps) και μολις τους πηρα τηλεφωνο σε 5 λεπτα ηταν οκ...

Και επισης πιστευω πως ολα ειναι θεμα χρονο και τεχνολογιας...μεχρι να αναπτυχθουν ολα θα περασουν μερικα χρονακια αλλα που θα παει...καπου θα τα καταφερουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...