Προς το περιεχόμενο

forthnet η καλυτερη απο όλες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι μονο αυτο, κατακαιρους εχουν παρουσιασει διαφορα προβληματα(οι μικρες εταιριες) τα οποια δεν σου λυνουν, ειτε επειδη δεν μπορουν ειτε επειδη αδιαφορουν.

ελπιζω να ειναι το πρωτο...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειναι αυτο που ειπα στην αρχη Land_Of_Banania. Ειναι ακριβως τι θα τυχει στον καθενα!

Εμενα προσωπικα ποτε δεν μου εχει τυχει να περιμενω στο τηλεφωνο πανω απο 5 λεπτα! Και φυσικα τα 2 τελευταια χρονια δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Απο την ενεργοποιηση που εγινε ακριβως τη μερα που μου ειχαν πει, ταχυτητα ακριβως οση περιμενα (19ΜBps με 23-24 db attenuation), ποτε δεν εχω μεινει χωρις τηλεφωνο και στους λογαριασμους ειμαι και ειναι τυπικοτατοι...τι αλλο να πω...ειμαι εγω ο τυχερος ή εσεις ειστε οι ατυχοι? βεβαια να σημειωσω οτι ειμαι κεντρο αθηνας και αυτο μπορει να παιζει καποιο ρολο..

Δημοσ.

παντώς έχω ακούσει απο κάποιους φίλους μου που είχαν προβλήματα τεχνικά άλλοι είχαν φορτηνετ άλλοι τελλασ ότι το πρόβλημα οφείλετε από τον οτε και κάτι τέτοια.ακόμα δεν έχω καταλάβει αν αυτός είναι πόλεμος του οτε προς τις μικρές εταιριες ή μια απλή δικαιολογία.

Δημοσ.

Κατα τη διαδικασια ενεργοποιησης της γραμμης παιζει μεγαλο ρολο ο ΟΤΕ. Πρεπει να αποδεσμευσει τον τοπικο βρογχο εκει και να τον δωσει στην εκαστοτε εταιρεια...Εξαιτιας αυτου επαιζαν αρχικα πολλες καθυστερησεις στις ενεργοποιησεις των υπηρεσιων των εναλλακτικων παροχων...

Αλλη ευθυνη του ΟΤΕ πρεπει να ειναι οτι εχει σχεση με το καφαο λογικα...

Δημοσ.

εγω δεν μιλαω για αυτο ας πούμε εγώ που εχω 2πλαυ και ξαφνικα νεκρώσει το τηλέφωνο αν πάρω τηλέφωνο το στνταρ ειναι οτι φταίει ο οτε

Δημοσ.

Ευθύνη του ΟΤΕ είναι ότι έχει σχέση με Αστικό Κέντρο έως και την πολυκατοικία σου (Τοπικός Κατανεμητής/Εισαγωγή). Άν έχεις box (δηλαδή 3 και λιγότερους ορόφους) πάλι σε καλώδιο του ΟΤΕ πέφτεις αλλά εκεί έμπλεξες χειρότερα. Γενικά το μόνο κομμάτι που είναι αρμόδιοι οι πάροχοι εκτός ΟΤΕ είναι κόμβος μέχρι Αστικό Κέντρο σε θέμα LLU και Κόμβος μέχρι Backbone-Internet περαιτέρω.

Ακόμα και στο χώρο σου αν έχεις πρόβλημα με εσωτερική καλωδίωση είναι δικιά σου υποχρέωση όπως και απο εισαγωγή έως το σπίτι σου πάλι είναι δικό σου/μας κομμάτι.

Κακή τεχνική υποστήριξη έχουν όλες οι εταιρείες. Είναι ανάλογα τι θα κάτσει. Ξέρω αρκετά άτομα με πρόβλημα συχνών αποσυνδέσεων που είναι στον ΟΤΕ και εδώ και 5 μήνες ο ΟΤΕ δεν τους έχει βρεί λύση αλλά δεν πολύ ενδιαφέρονται κιόλλας. Είναι καθαρά θέμα τύχης στο πόσο καλοί είναι οι τεχνικοί του ΟΤΕ της περιοχής.

Αν μείνεις χωρίς τηλέφωνο πάντως για αρκετό καιρό κατά 80% φταίει ο ΟΤΕ γιατί κόβουν γραμμές απο το ΚΑΦΑΟ ή στο Αστικό Κέντρο για οποιονδήποτε λόγο και έχουν τους παρόχους σε 3η ή 4η μοίρα οι τεχνικοί του ΟΤΕ.

Δυστυχώς στην Ελλάδα εξαρτούντιε όλοι απο τον ΟΤΕ. Αν έχεις μεσολαβητή για μια υπηρεσία που προσφέρεις τότε ποτέ δε θα κάνεις σωστή δουλειά.

Για την τεχνική υποστήριξη μη ξεχνάμε τον ανθρώπινο παράγοντα. Υπάλληλοι με ανωνιμία. Και δε μπορείς να έχεις έναν υπεύθυνο πάνω απο το κεφάλι του καθενός τεχνικού για το τι θα πεί. (Δε χρειάζεται σχολίαση το παραπάνω σχετικά με υπαλήλλους).

Πάντως η χειρότερη πρέπει να είναι η HOL ελάχιστος χρόνος αναμονής 1 ώρα. Κολητός που έχει απο το πρωί μέχρι το βράδυ που έχει δοκιμάσει λιγότερο απο 2 ώρες δεν έχει πέσει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Γεγονος ειναι παντως οτι ολες οι μικρες εταιρειες (μικρες σε σχεση με τον ΟΤΕ εννοω) δεν εχουν ουτε κατα διανοια τους τεχνικους που εχει ο ΟΤΕ. Ετσι αν τυχον εχεις καποιο προβλημα με τη γραμμη σου, με τα καλωδια, αποσυνδεσεις κλπ κλπ ευχησου απλα η θεα τυχη να ειναι μαζι σου και καποιος φιλοτιμος υπαλληλος της εταιρειας να ασχοληθει με την περιπτωση σου..

δεν είναι προφανές γιατί δεν έχουν οι εναλλακτικοί τον αριθμό τεχνικών που έχει ο ΟΤΕ? από την στιγμή που απαγορεύεται να αγγίξουν το last mile στο οποίο είναι το 99% των προβλημάτων ποιος ο λόγος να πληρώνουν τσάμπα άτομα?

Ξέρω αρκετά άτομα με πρόβλημα συχνών αποσυνδέσεων που είναι στον ΟΤΕ και εδώ και 5 μήνες ο ΟΤΕ δεν τους έχει βρεί λύση αλλά δεν πολύ ενδιαφέρονται κιόλλας. Είναι καθαρά θέμα τύχης στο πόσο καλοί είναι οι τεχνικοί του ΟΤΕ της περιοχής.

μία από τα ίδια, φιλαράκι στην Σταμάτα έχει πρόβλημε με Connx εδώ και μήνες και ο ΟΤΕ δεν κάνει τπτ, τι πρήξιμο έχει ρίξει δεν λέγεται...

Δημοσ.

starter σορρυ αν παρεξηγηθηκες. δεν ημουν σωστος. απλα επειδη τα ακουμε καθημερινα γιαυτο μιλησα ετσι.

και η γνωμη μου ειναι η εξης:

οτε: +ποιοτητα επικοινωνιας σταθερης τηλ.

+ποιοτητα επικοινωνιας internet

+εξυπηρετηση

+ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟ

-τιμες

εναλλακτικοι:+τιμες

και απο αρνητικα, ΟΛΑ τα θετικα του οτε

• Super Moderators
Δημοσ.

το δίκτυο δεν είναι του ΟΤΕ αλλά του κράτους, ο ΟΤΕ είναι απλά ο διαχειριστής (μέχρι μια ημερομηνία αν θυμάμαι καλά)

Δημοσ.

δεν κολλαω σε αυτο...

οταν επιλεγω κατι θελω να ειναι κ ποιοτηκο. οχι 100 ατομα σε ενα καλωδιο με απιστευτες συμπιεσεις ωστε να μασ βγαινει πιο φθηνα και ακουγεσαι λες και παιρνεις τον Ε.Τ.

Δημοσ.
Καλημερα σας

Πρόσφατα συνδέθηκα με το 2play της forthnet.Θα ήθελα να τονίσω τις πραγματικές τιμές που δίνει πολύ γρήγορο Internet γενικότερα θεωρω οτι αυτή τη στιγμή είναι η πιο αξιόπιστη εταιρία στο χώρο της.

τιντουτο ρε σεις? Στη forthnet δουλευεις ρε μεγαλε? Για ρωτα τους υπολοιπου 200.000 συνδρομητες

Δημοσ.
τιντουτο ρε σεις? Στη forthnet δουλευεις ρε μεγαλε? Για ρωτα τους υπολοιπου 200.000 συνδρομητες

πεστα ρε μεγαλε! δηλαδη θα σκασω! δεν λεω οτι ο οτε ειναι ο θεος αλλα πολυ καλυτερος! (μη ρωτησεις αν δουλευω στον οτε :lol: )

Δημοσ.

Περιοχη Περιστερι, αιτηση για 2play στην Forthnet, περιπου πριν 2 χρονια, ενεργοποιηση υπηρεσιας σε 2 ολοκληρους μηνες. Απειρα τηλ. στην τεχνικη υποστηριξη, ομηρικοι καυγαδες, υποσχεσεις (σε 5 μερες θα ειστε οκ κλπ) και ολα αυτα απο κινητο τηλ. με αποτελεσμα να χρεωθω παρα πολυ και μιλαμε για την εορταστικη περιοδο των Χριστουγεννων.

Απο τη στιγμη της ενεργοποιησης μεχρι σημερα ειναι ολα οκ, ταχυτητες απο 15,500 μεχρι 17,300Kbs, οποτε χρειαστηκα τεχν. υποστηριξη ο χρονος αναμονη ειναι απο 20΄εως 30΄.

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν κολλαω σε αυτο...

οταν επιλεγω κατι θελω να ειναι κ ποιοτηκο. οχι 100 ατομα σε ενα καλωδιο με απιστευτες συμπιεσεις ωστε να μασ βγαινει πιο φθηνα και ακουγεσαι λες και παιρνεις τον Ε.Τ.

sorry αλλά μετά από 2 χρόνια στην Forthent δεν έχω βγάλει τέτοιο συμπέρασμα...φαίνεται έχω καλό χαλκό απλά είμαι μακρυά από το dslam

Δημοσ.

Ε ναι το παρακανε. τα τηλεφωνα δεν εχουν προβλημα διοτι ειναι high QoS με baudrate 8192max (μα τι πινω?) και για αυτο δεν υπαρχουν προβληματα εκτος μεμονομενων περιπτωσεων (οπως και με τους μπατσους λεει η κυβερνηση......... μεμονωμενη περιπτωση)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...