Προς το περιεχόμενο

forthnet η καλυτερη απο όλες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τιντουτο ρε σεις? Στη forthnet δουλευεις ρε μεγαλε? Για ρωτα τους υπολοιπου 200.000 συνδρομητες

Eγω ειμαι ενας απο τους 200.000.Και γω με 2play δεν εχω παραπονο μεχρι τωρα.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Για ρωτα τους υπολοιπου 200.000 συνδρομητες
Ε ναι το παρακανε.

εντάξει και αυτό υπερβολή δεν είναι? :o

Δημοσ.

Οχι ρε σεις........ δεν ειναι υπερβολη, οι πελατες της forthnet ειναι 270.000, το να λεω εμμεσα οτι οι 70.000 παιζουν καλα, ναι ειναι υπερβολη, οχι ομως το αναστροφο. Αν ελεγα 250.000 μπορει και ναι αλλα με αυτα που βλεπω κυριως απο τους πελατες μου.......... νομιζω μεσα ειμαι

• Super Moderators
Δημοσ.

τα προβλήματα που πραγματικά οφείλονται στην Forthnet πόσο % λες να είναι? όχι δλδ σε PEBKAC, last mile και καλωδίωση σπιτιού? εγώ νομίζω ελάχιστα...

Δημοσ.

μα τι λεμε τωρα ρεεεεεεεεε............ ? Εγω ας πουμε που κλειδωνω 23.600 ~ 23.800 και το πρωι κατεβαζω με 21mbit και το απογευμα με 1mbit φταιει οτι δεν ειναι leased line η γραμμη? Μα θα τρελαθουμε τωρα που εχω χασει τοσους πελατες με τις κωλογραμμες τους και τους αλλαζω σε οτε ολους και τρεχω σα μαλακας? Θα τρελαθουμε εντελως που τρωνε τοσα χιλιαρικα σε προστιμα ολοι για κακες υπηρεσιες? Ειναι υποχρεωμενοι να μου δινουν οσο κλειδωνω minous headers re thresh. Ειναι υποχρεωμενοι να βαζουν τεχνικο στα τηλεφωνα ο οποιος να ξερει περισσοτερα απο μενα και οχι ενα κοριτσακι που να μου λεει οτι μπορω να κατεβαζω μεχρι 8mbit, εννοωντας MB χωρις να ξερει τη διαφορα και ειναι υποχρεωμενοι να μου πουλανε κατι που εχουν και οχι κατι που θα ερθει με την αναβαθμιση τον αλλο μηνα και εχουν περασει εξι μηνες απο τοτε ενω εγω και οι αλλοι πληρωνουν τον ιδιο μηνα και οχι μετα απο εξι μηνες........ και για να μη μακρυγορω

Στου κασιδι το κεφαλι ρε σεις δουλευουν ολοι παρτε το χαμπαρι και βγαινει ο καθε μητσος που του πηρε τη δευτερα ο μπαμπας του pc ή δουλευει στη forthnet (γιατι ενα απο τα 2 μονο συμβαινει..... αααα μπορει να ζει και σε αλλο πλανητη οπως ο καραμανλης.... παιζει και αυτο) να μου πει παπαριες λες και γεννηθηκα χτες οτι η forthnet, hol , k.l.p ειναι εταιρειαρες, οταν στη Σουηδια η 100/20 στοιχιζει 9 δολλαρια το μηνα και κατεβαζουν με 90-96 mbit σε κατι χωρια στα βορεια εκει που δεν εχει χιονι μονο το 15αυγουστο? Εεεεε αυτο παει πολυ

• Super Moderators
Δημοσ.

τι τι λέμε? ισχύει ή δεν ισχύει αυτό που λέω? υπογράφει κανείς ότι θα έχει minimun κάποιος bandwidth βρέξει χιονίσει?

Δημοσ.

Αν δε τοχεις καταλαβει.............. σαφως και δεν ισχυει........ σου ειπα, δες τα προστιμα, (το ξερω οτι ποσταρες ενω εκανα edit....... δικαιολογειται)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ειναι υποχρεωμενοι να μου δινουν οσο κλειδωνω minous headers re thresh.

όχι δεν είναι...δεν πληρώνεις leased line, δεν είναι υποχρεωμένοι να κρατάνε 1/1 ratio

εντάξει δεν λέω ότι μπορούν να σου δίνουν 1mbit όπως λες και να μην υπάρχει πρόβλημα, αλλά το να έχουν υποχρέωση βάση συμβολαίου να σου δίνουν 24/7 αυτό που συγχρονίζεις απλά δεν παίζει πουθενά στον κόσμο για την aDSL/Cable...

η Forthnet (μην πω κανένας) δεν έχει φάει ΠΟΤΕ πρόστιμο από ΕΕΤΤ λόγω bandwidth και δεν πρόκειται να φάει ποτέ για αυτό...

για τους τεχνικούς που λες στην ΤΥ συμφωνώ ασφαλώς...

μην συγκρίνεις Σουηδία με Ελλάδα, ούτε η Αμερική δεν μπορεί να συγκριθεί με Σουηδία...

Δημοσ.

Μάλιστα. Αφού είναι λοιπόν ποιοτική η forthnet, τότε εγώ γιατί πέρασα τέτοια δοκιμασία χωρίς λόγο; Έκανα αίτηση τον Απρίλιο και σύμφωνα μ' εκείνους, ο ΟΤΕ απέρριπτε το αίτημά μου (το όριο δεν είναι διαθέσιμο). Στην πραγματικότητα όμως, και όπως οι ίδιοι παραδέχτηκαν (με ηχογραφημένες συνομιλίες και κατ' ιδίαν επαφές στα κεντρικά τους), το αίτημά μου δεν είχε πάει ποτέ στον ΟΤΕ γιατί απορριπτόταν από το δικό τους WCRM. Όταν μετά από ενάμιση μήνα είχαμε μιλήσει άπειρες φορές, με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να με συνδέσουν και με παρότρυναν να κάνω ακύρωση της αίτησής μου. Πήγα ο ίδιος, έκανα ακύρωση και με διαβεβαίωσαν ότι την ίδια στιγμή μπορούσα να κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο. Έτσι και έκανα, μέχρι που είδα στο σάιτ τους, ότι παρά την ακύρωση, τελικά θα με συνέδεαν την τάδε ημερομηνία, ενώ εγώ είχα κάνει αίτηση στη HOL. Για να μη μείνει η γραμμή μου στον αέρα, αναγκάστηκα και ακύρωσα και τη Forthnet και τη HOL. Τώρα πλέον που ξεκαθάρισε το τοπίο, έκανα αίτηση στη HOL πριν από λίγες ημέρες, και τελικά συνδέομαι πολύ σύντομα. Όσο καιρό μιλούσα με τη Forthnet, άλλα μου έλεγε το 13831, άλλα έγραφε το σάιτ, μονίμως έφταιγε ο ΟΤΕ (ενώ δεν ήταν αίτηση για νέα γραμμή, αλλά για φορητότητα σε ήδη υπάρχουσα ADSL και αυτοί έλεγαν ότι το μήνυμα του ΟΤΕ είναι ότι το "όριο δεν είναι διαθέσιμο), και άλλα μου έλεγαν στα Κεντρικά τους που αναγκάστηκα να πάω τόσες φορές. Το μόνο θετικό της όλης υπόθεσης μια άψογη υπάλληλος στο κεντρικό τους κατάστημα η οποία προσπαθούσε μάταια να με εξυπηρετήσει και φοβάμαι ότι ίσως βρήκε και τον μπελλά της. Θα σας πω ότι ακόμα έχω το ρούτερ τους, γιατί το είχα πάρει από τοπικό τους κατάστημα στην Αττική, και τα κεντρικά δεν δέχτηκαν την επιστροφή, γιατί έχουν λέει διαφορετικές αποθήκες.

Περιττό να σας πω κιόλας ότι ουδέποτε μου απάντησαν στα email που τους έστελνα ζητώντας γραπτώς τους λόγους απόρριψης του αιτήματός μου.

Μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε για τα υψηλότατα ping στα online games. To adsl.gr έχει πάρα πολλά topics για την εν λόγω εταιρία. Ένα από αυτά είναι και το δικό μου. Διαβάστε επίσης και την επίσημη απάντηση της forthnet στη μαζική καταγγελία από το adsl.gr, για να καταλάβετε πολλά πράγματα. Στα δύσκολα φαίνεται ο επαγγελματίας. Όχι στις συνδέσεις που λειτουργούν για τον α' η β' λόγο σωστά.

Την τιμιότητα του να σου πει μια εταιρία από την αρχή ότι δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει θα την εκτιμούσε κάθε νοήμων άνθρωπος. Το να σε ταλαιπωρούν όμως για ενάμιση μήνα μην έχοντας στείλει καν αίτηση στον ΟΤΕ και να σου λένε ότι φταίει ο ΟΤΕ, είναι προσωπικός εμπαιγμός, τον οποίο εγώ τουλάχιστον δεν ανέχομαι. Υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει και ΟΤΕ, κι έτσι αν δεν σου κάνει ο ένας πας στον άλλο.

Δημοσ.

Γιατι ειναι τέλεια?

Γιατι τα σπάει και καινούργια της διαφήμιση γιαυτο και μονο αξιζει να δώσουμε σαν τα πρόβατα τα χρήματα μας και να τους ανάβουμε και κερακια καθε κυριακη :-(

btw εγω ειμαι βλάκας και ηλίθιος που πιστεύω οτι ο τοπικ σταρτε ειναι της 4net?

Τι να πω μακάρι να ειναι καγκουρας και τρεντας και να γράφτηκε στο insomnia μονο και μονο για να μας πει για την νεα συνδεσουλα του για να ψωνιστεί αλλα έμενα δεν μου το βγάζετε απο το μυαλό για το 1ο.:mad::mad::-(

Δημοσ.

Και για διαφήμιση να μπήκε δεν πέτυχε η διαφήμιση. Όλοι είπαμε τα αρνητικά μας. Εγώ πιστεύω πως απλά είναι μικρός σε ηλικία και χάρηκε με τη σύνδεση. Δεν είπε κάτι παρεξηγήσιμο πέρα από τον τίτλο του θέματος anyway.

Δημοσ.

η συζητηση να πεσει σε πιο ηρεμα επιπεδα προς τον τοπικ σταρτερ αλλιως θα εχει την τυχη αλλων θεματων.και καποια παιδακια γιατι μονο ετσι μπορω να τα αποκαλεσω ας σταματησουν να λενε την καραμελα δουλευεις εκει και δουλευεις εκει γιατι εχει καταντησει λιγο σπαστικο.και να δουλευει εκει λες να του δινουν ποσοστα που γραφει για μια ετερεια?τι το περασαμε?οποτε ή να μην γραφουν καθολου ή να πουνε κατι με παραδειγματα για να μην ακουμε τα ιδια καθε φορα.συζητηση γινεται και οχι που δουλευεις ο καθενας γιατι μερικοι νομιζουν οτι αμα υπερασπιστεις μια ετερεια θα σου δωσουν και πριμ.Μαλλον αυτα τα ατομα ειναι τα ιδια ατομα που στελνουν και chain mail και νομιζουν οτι πραγματι για καθε email που στελνεις θα παρεις και λεφτα.οποτε cool down before we place it in the fridge.

• Super Moderators
Δημοσ.

BritGreek δεν μπορείς να φανταστείς πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχω διαβάσει για όλους τους εναλλακτικούς ISPs και πόσες περιπτώσεις με PCM έχω διαβάσει για τον ΟΤΕ...κανείς δεν είναι τέλειος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...