πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Γιατι ειναι τέλεια?Γιατι τα σπάει και καινούργια της διαφήμιση γιαυτο και μονο αξιζει να δώσουμε σαν τα πρόβατα τα χρήματα μας και να τους ανάβουμε και κερακια καθε κυριακη btw εγω ειμαι βλάκας και ηλίθιος που πιστεύω οτι ο τοπικ σταρτε ειναι της 4net? Τι να πω μακάρι να ειναι καγκουρας και τρεντας και να γράφτηκε στο insomnia μονο και μονο για να μας πει για την νεα συνδεσουλα του για να ψωνιστεί αλλα έμενα δεν μου το βγάζετε απο το μυαλό για το 1ο.:mad: +10 απο μενα...
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ρε εχετε καταλαβει οτι κανεις δεν παιρνει λεφτα για να γραφει σε forum.ελεος ποια.αμα εινα κανουν διαφημιση.β.thresh τι εχουν τα pcm.η αιχμη της τεχνολογιας(πριν 50 χρονια).οσο δουλευουν γιατι να τα πεταξουν.τοσα λεφταεκαναν
manopola Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 τιντουτο ρε σεις? Στη forthnet δουλευεις ρε μεγαλε? Για ρωτα τους υπολοιπου 200.000 συνδρομητες φιλε εισε πολυ εριστικός,δεν θα ασχοληθω μαζι σου..κοιτα τα προηγουμενα ποστ μου και θα καταλάβεις παντως μακαρι να δουλευα στη forthnet. ''τιντουτο ρε σεις?''χαχαχαχαχαχαχαχ παντα φιλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.