tolkap Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 καλησπερα σε ολους εχω αναλαβει μια πτυχιακη εργασια πανω σε ασυρματα δικτυα νεας γενιας ( 802.11n ) και πρεπει να κανω προσομειωσεις με το opnet modeler...γνωριζετε αν υποστηριζει το συγκεκριμενο προτοκωλλο?διαβασα στο site της opnet οτι χρειαζεται ενα extra library.Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για simulation που να το υποστηρίζει??Δωστε μου αν μπορειτε λιγο τα φωτα σας... ευχαριστω πολυ
Sharleen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα σε ολους εχω αναλαβει μια πτυχιακη εργασια πανω σε ασυρματα δικτυα νεας γενιας ( 802.11n ) και πρεπει να κανω προσομειωσεις με το opnet modeler...γνωριζετε αν υποστηριζει το συγκεκριμενο προτοκωλλο?διαβασα στο site της opnet οτι χρειαζεται ενα extra library.Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για simulation που να το υποστηρίζει??Δωστε μου αν μπορειτε λιγο τα φωτα σας... ευχαριστω πολυ Καλησπέρα και απο μένα, Έχω αναλάβει και εγώ μια παρόμοια εργασία. Προσπαθώ να τρέξω το μοντέλο του 802.11n (που είναι διαθέσιμο στο site της OPNET) στο Opnet Modeler 14.5 χωρίς αποτέλεσμα. Ήθελα να σε ρωτήσω αν κατάφερες να προσομοιώσεις το 802.11n. Επίσης, ούτε εγώ έχω βρει άλλο πρόγραμμα να το υποστηρίζει.Μήπως βρήκες τελικά κάποιο εσύ? Ευχαριστώ πολύ
John_Jan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα έχω και εγώ ένα σοβαρό πρόβλημα με το Opnet(IT Guru Academic Edition). Εχω ξεκινήσει τη πτυχιακή μου και έχω ήδη δημιουργήσει κάποια μοντέλα απο τα οποία έχω πάρει αποτελέσματα . Το πρόβλημα μου είναι ότι κάποια μοντέλα που κάνουν χρήση ασύρματων δικτύων(802.11) δεν μου τρέχουν ενώ πιστεύω οτί είναι σωστά και μου το έχει επιβεβαιώσει και ο καθηγητής μου. Η ερώτηση μου είναι η εξής: μήπως φταίει η άδεια που έχω για το Opnet και δεν με αφήνει να πάρω αποτελέσματα σε κάποια μοντέλα- μήπως λόγο το Opnet (IT Guru Academic Edition) δεν μπορει να τρέξει όλα τα μοντέλα? Χρειάζομαι μια άμεση απάντηση παρακαλώ γιατί βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Ευχαριστώ για τη προσοχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα