vision Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Πιο απ' τα 3 να πάρω και γιατί; Με ενδιαφέρει να έχει και bluetooth γιατί είδα κυκλοφορούν διάφορες εκδόσεις Acer... Αυτό που θέλω κυρίως είναι να μου πείτε που υστερεί και που υπερτερεί το καθένα. θα έλεγα το νέο που έβγαλε η asus αλλά οι τιμές είναι ακόμα πάνω απ' τα 400ευρώ.
basilis5 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Πιο απ' τα 3 να πάρω και γιατί;Με ενδιαφέρει να έχει και bluetooth γιατί είδα κυκλοφορούν διάφορες εκδόσεις Acer... Αυτό που θέλω κυρίως είναι να μου πείτε που υστερεί και που υπερτερεί το καθένα. θα έλεγα το νέο που έβγαλε η asus αλλά οι τιμές είναι ακόμα πάνω απ' τα 400ευρώ. φιλε,το θεμ θεωρειται πλεον τετριμενο τα ασους-μσι ειναι παλια και δοκιμασμενα,πολυ καλα και τα 2. το ασερ εχει καλυτερο επεξεργαστη και ειναι πιο καινουργιο ασους-μσι 2 χρονια εγγυηση,ασερ 1 χρονο απο τιμες τα ξερεις απο μνημη-σκληρο τα ιδιια η διαφορα ειναι στις μπαταριες,καποια εχουν 3 κελιων,καποια 6 ανσε ενδιαφερει αυτονομια 3 ωρες+ πας για 6ρα μπαταρια προσωπικα θα επαιρνα το ασερ με 6ρα.
Kaka7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μπορείς να δείς και αυτό το link για info. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=311876 Σχολιάζει τα δύο απο τα τρία netbook που έχεις στον τίτλο του θέματος. Πάντως εμένα η ψήφος μου πάει στο asus για δύο λόγους.(ποιότητα + 6 cell battery).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.