Προς το περιεχόμενο

Απο connex σε tellas double play unlimited

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια επειδη μου ερχετε κα8ε φορα ο λογαριασμος του connex(24mbps) λιγο φουσκομενος δν ξερω γτ αλλα κα8ε φορα μου χρεονουν τα 40ευρω διπλα και γιαυτο λεω να παω σε tellas double play unlimited τωρα που εχει κ προσφορα στα 20 ευρω για 6μηνες..τ λετε αξιζει??ειναι αξιοπιστη η τελλας απο ταχυτιτες τι λεει??μενω ανω λιωσια μηπως μενει κανεις εδω τ εταιρια εχει ποια ειναι η καλυτερη για τα ανω λιωσια??μηπως εχετε να μ προτινετε καποιο αλλο οικονομικο πακετο απο αλλη εταιρια με καλες ταχυτητες σε αυτην τν περιοχη????

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:18 ----------

καμια γνωμη????:fear:

Δημοσ.
μεχρι ποσα πιανεις εκει που εισαι?

με αυτο το speed test μου δειχνει αυτην την ταχυτητα..

477747892.png

αλλα στην πραξη κατεβαζω εως 1.3mbps το πιο πολυ που εχω πιασει.απο το σερβερ της νβιντια κατεβαζω με 1,κατι στα8ερα..κ upload οταν κανω σε τορρεντσ πιανει πιο πολυ εως 90kbps:-(

Δημοσ.
αμα πηγαινες στα 8 απο τα 24?

για φθηνότερη χρεωση το λεω

ενταξη με τν κονεξ δεν εχω τοσο μεγαλο προβλημα στην ταχυτητα απλα αντι για 40 μου ερχετε 80 κ δν ξερω τ παιζει με αυτο κ μ εχουν πριξει οι δικοι μου να βαλουμε τελλας απλα αμα τ βαλω κ μου βγει μαπα η τελλας την εκατσα..γιαυτο ρωταω μηπως κανεις ξερει πια ειναι η καλυτερη εταιρια στα ανω λιωσια στην ταχυτητα...:confused:

Δημοσ.

Λοιπον με την Telas θα έχεις διακοπές στο ίντερνετ. Εκεί που σερφαρεις θα κόβετε το ίντερνετ και θα αργούν να φορτώσουν οι σελίδες αστα να πάνε. Έχει η θεία μου στο μαγαζί και τα νεύρα της τσαταλια. Κάτσε στο αξιόπιστο conn-x και κατεβα στα 8mbs. Έτσι όπως λες εσυ πληρώνεις 24 για να έχεις 10 και 11mbs το πολύ όταν δεν σερφάρεις σε ώρες αιχμής. Το ρουτερ στα πόσα κλειδώνει? Και ο λογαριασμός σου ερχετέ 80 γιατι πληρώνεις και τους δύο μήνες του λογαριασμού και τους 2 επόμενους (νομίζω). Για μένα ή conn-x 8mbs ή forthnet 24mbs ή forthnet double play

Δημοσ.
Λοιπον με την Telas θα έχεις διακοπές στο ίντερνετ. Εκεί που σερφαρεις θα κόβετε το ίντερνετ και θα αργούν να φορτώσουν οι σελίδες αστα να πάνε. Έχει η θεία μου στο μαγαζί και τα νεύρα της τσαταλια. Κάτσε στο αξιόπιστο conn-x και κατεβα στα 8mbs. Έτσι όπως λες εσυ πληρώνεις 24 για να έχεις 10 και 11mbs το πολύ όταν δεν σερφάρεις σε ώρες αιχμής. Το ρουτερ στα πόσα κλειδώνει? Και ο λογαριασμός σου ερχετέ 80 γιατι πληρώνεις και τους δύο μήνες του λογαριασμού και τους 2 επόμενους (νομίζω). Για μένα ή conn-x 8mbs ή forthnet 24mbs ή forthnet double play

δν ξερω δεν θελω να κατεβω στα 8mbps γτ λιωνω στο κατεβασμα κ οχι μονο εγω αλλα ακομα 2 pc so δν λεει να παω σε 8..λες να ειναι ετσι οπως τ λες?να πληρωνω και τους 2 επομενους τοτε δν παιζει προβλημα γτ αντε τωρα να μπλεξω με αλλη εταιρια να περιμενω να μ αλλαξουν γραμμεσ κ τετοιες π@π@ριες ..σο μαλλον περνω τ λογαριασμο και παω σε καποιο μαγαζι του οτε κ ρωταω τι παιζει κ αμα ινε ετσι οπως τ πες παραμενω με κονεξ:-D

Δημοσ.

Κάθε πότε έρχεται ο λογαριασμός;

Δε γράφει πάνω περίοδο χρέωσης;

Μήπως πληρώνεις τον λογαριασμό έστω 1-2 μέρες μετά τη λήξη πληρωμής και γιαυτο βγαίνει από το σύστημα και προηγούμενο υπόλοιπο;

Κοίτα πρώτα αυτά και μετά κοιτάς για άλλη εταιρία. Αν δεν έχεις παράπονο ταχυτήτων etc από το Conn-x μου φαίνεται τραβηγμένο να αλλάξεις χωρίς καν να ψάξεις λίγο το γιατί σου ερχεται 80 αντί για 40...

Φιλικά,

Δημοσ.
ενταξη με τν κονεξ δεν εχω τοσο μεγαλο προβλημα στην ταχυτητα απλα αντι για 40 μου ερχετε 80 κ δν ξερω τ παιζει με αυτο κ μ εχουν πριξει οι δικοι μου να βαλουμε τελλας απλα αμα τ βαλω κ μου βγει μαπα η τελλας την εκατσα..γιαυτο ρωταω μηπως κανεις ξερει πια ειναι η καλυτερη εταιρια στα ανω λιωσια στην ταχυτητα...:confused:

το μονο σιγουρο ειναι παντως οτι δε σε κλεβουν στο λογαριασμο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...