Προς το περιεχόμενο

User και Passw είναι ασφαλώς κρυμμένα;


SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το IDFTP από Delphi ή C++ για ftp upload και download. Δηλαδή κάθε χρήστης του προγράμματος κάνει download και upload κάποια αρχεία από δικό μου ftp site.

Η ερώτηση είναι μήπως υπάρχει κανενα προγραμματακι, σαν μονιτορ, και παρακολουθεί τις εντολές για ftp και login και φαίνεται το username και το password.

(φυσικα εγώ στο πρόγραμμα τα εκρυψα για να μη φαίνονται με ascii editor)

Αν τα βρουν μπαίνουν στο ftp site και καταστραφήκαμε :-D

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, ο χρήστης έχει το πρόγραμμα που μπορεί να συνδέεται στο ftp σου από τον υπολογιστή του?

 

Περιττό να σου πω πως μπορεί να βρει name/pass εντός δευτερολέπτων. Χαζομάρα έκανες. Θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν quest λογαριασμό στο ftp με περιορισμένα δικαιώματα και να χρησιμοποιείς αυτόν.

Δημοσ.

Ναι γίνεται να τα βρουν είτε "παρακολουθώντας" το δίκτυο, αφού στέλνονται όλα με clear text είτε με reverse engineering.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...