Προς το περιεχόμενο

Kick boxing ή Box game????

kapezanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κανενα game με kick box ή box ή ακομα και ufc στο pc? ψαχνω να βρω αλλα δεν μπορω!!μονο για ps2 & ps3 βρισκω.. Εννοω φυσικα με κανονικους αγωνες!! :-)

Δημοσ.
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το pc ( αν και αδικία να μην βγαίνει για pc το Fight Night 3)

αδικια να μην βγαινουν ολα στο pc!!!

Δημοσ.

Πάρε ένα X360 και καθάρισες. Κοστίζει όσο μια mid-range κάρτα γραφικών άλλωστε. Από το PC χαΐρι δεν θα δεις σε τέτοιους είδους παιχνίδια.

Δημοσ.

Βαλε την τελευταια εκδοση του pcsx2,βρες σε iso το Fight Night Round 3,αν το σηκωνει το μηχανακι σου βαλε 16 κιλα ΑΑ και native και εισαι καλυμμενος.

Το θεμα tigran ειναι οτι το X360 ειναι mid range και σε γραφικα και πλεον ειναι μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου τα παιχνιδια που δεν γινονται port και στο pc.

Δημοσ.
Υπαρχει κανενα game με kick box ή box ή ακομα και ufc στο pc? ψαχνω να βρω αλλα δεν μπορω!!μονο για ps2 & ps3 βρισκω.. Εννοω φυσικα με κανονικους αγωνες!! :-)

προς το παρον δεν υπαρχει τιποτα αλλα συντομα θα βγει το SF4 για pc!!

Δημοσ.
Orokusaki δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά ο Kapezanos ζήτησε fighting games με κανονικούς αγώνες,οπότε το Street Fighter δεν πληρεί τις προδιαγραφές:-)

Εχεις δικιο φιλε μου!!δλδ στο ps γιατι να βγαινουν τιτλοι του στυλ fight night,k1,ufc και στο pc να μην βγανει καν ουτε ενα αθλιο πορτ???ελεος :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...