C6WGMN Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Σε τι ακριβώς θες να σε βοηθήσουμε? Να βάλουμε αυτά που ξέρουμε στο μυαλό σου με το ζόρι?
mike... Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 κοιτάξτε αν γνώριζα αυτά τα πράγματα δεν θα ζήταγα βοήθεια αλλά δεν τα γνωρίζω διάβασα δοκίμασα αλλά τίποτα.. δεν ξέρω το πως μπορώ να κάνω ένα κώδικα στην c που θα μου βγάζει το αποτέλεσμα της command prompt και ότι μου είπατε το δοκίμασα όμως σε κανένα δεν μου βγάζει αποτέλεσμα, δοκίμασα και δικές μου σκέψεις για τον κώδικα αλλά και πάλει τα ίδια αποτελέσματα
C6WGMN Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Έστω. Εξήγησε όμως αν μπορείς ξανά τι ακριβώς θέλεις γιατί εγώ δεν κατάλαβα. θέλεις ένα πρόγραμμα που να συμπεριφέρεται σαν την εντολή MORE. Ως εδώ όλα ωραία, μετά?
mike... Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ένα πρόγραμμα σε γλώσσα c++ με συμπερίληψη όλων των δυνατών επιλογών (οptions) της αρχικής εντολής του dos
virxen75 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ελπίζω τώρα να το καταλάβεις μία εικόνα=1000 λέξεις! τα links που σου έδωσα τα είδες? αν δεν το έχεις καταλάβει είναι περίπου ο κώδικας που θες. mymore.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.