paschalia Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλημέρα και Χριστός Ανέστη. Το επίδομα τρίτεκνης μητέρας,μέχρι ποιά ηλικία δίνεται ? Και με ποιούς όρους ?
Panathachamp Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Αληθώς. Εγώ είμαι ο τρίτος-μικρότερος στην οικογένεια και μας είπαν ότι θα κοπεί τώρα που κλείνω τα 23. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με το ότι σπουδάζω ακόμα (εννοώ μήπως θα είχε κοπεί πιο νωρίς σε διαφορετική περίπτωση). Άλλοι όροι πέραν της ηλικίας δε νομίζω να υπάρχουν. Κάπου είχα πετύχει και ένα φόρουμ για τρίτεκνους-πολύτεκνους πάντως.
ksexilas Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Αληθως ο κυριος Ειναι μεχρι το 3 παιδι σου συμπληρωση το 23 ετοσ τησ ηλικιας του, ασχετα αν ειναι φοιτητης η δουλευει.
paschalia Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό ήξερα και εγώ,αλλά η μαμά μου κάτι άκουσε για μετατροπή του ισχύοντος κανονισμού. Κάτι ότι θα δινόταν επίδομα σε τρίτεκνες μητέρες,ανεξαρτήτου ηλικίας. Και των μητέρων και των παιδιών.
peravrexei Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Αυτό ήξερα και εγώ,αλλά η μαμά μου κάτι άκουσε για μετατροπή του ισχύοντος κανονισμού. Κάτι ότι θα δινόταν επίδομα σε τρίτεκνες μητέρες,ανεξαρτήτου ηλικίας. Και των μητέρων και των παιδιών. Δεν ισχύει, το όριο ηλικίας παιδιού παραμένει το 23 δες κάτι σχετικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.