Προς το περιεχόμενο

hdmi-dvi

sani_boy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ωραία τα 1080p αλλά στην 32άρα δε νομίζω οτι υπάρχει τραγική διαφορά με τα 720p... και btw, κάνεις force 1080p σε οθόνη μεχρι 720??? λογικά θα τα βλέπεις όλα μικρά...

έχω και εγώ μια 32άρα LG και στην ανάλυση 1280χ720 τα δείχνει όλα τέλεια... όταν ανεβάσω παραπάνω, τα δείχνει ναι μεν καλά αλλά πολύ μικρά... δοκίμασε με χαμηλότερη ανάλυση να δεις αν υπάρχει διαφορά...

TBH δεν βλέπω καμία διαφορά με το 720p και με το 1080p.. :fear: Ίσως επειδή κάνω Resize και βάζω το ίδιο Resolution.. Και δεν τα βλέπω "μικρά".. νταξ ξέρω γω normal είναι για την ανάλυση αυτή. Οι χαμηλότερες αναλύσεις, όπως είναι λογικό, χάνουν ποιότητα..

Η αλήθεια είναι, ότι η TV σου υποστηρίζει ανάλυση 1920χ1080i στα 60Hz μέσω της εισόδου HDMI/DVI.

Και ναι έχεις δίκιο. Απλά έκανα ΤΟΣΕΣ αλλαγές για να φτιάξω προβληματάκια που συνάντησα στην αρχή και δεν ξαναδοκίμασα την αρχική ανάλυση και τα Hz γιατί περίμενα ότι αυτά θα τα προκαλούσαν. Έβαλα τα Hz στα 60 αλλά την ανάλυση την άφησα σε αυτήν που είχα γιατί όντως μικραίνουν λίγο ακόμα τα γράμματα και δεν έχω λόγο να την αλλάξω.. Νομίζω.. :rolleyes:

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Το ζητούμενο είναι η ανάλυση που θα παίζει η TV, αν είναι Low Res όπως τώρα που σχεδόν ΔΕΝ μπορώ να διαβάσω γράμματα απ' τη θολούρα τι να το κάνω.. :-(

...

Αν ρίξετε μια ματιά εδώ λέει: Maximum Resolution 1366 x 768

..άρα QQ? Τέλειωσε το όνειρο ε?

λογικά ναι, για πιο πάνω θες full hd tv...

Τώρα σε βλέπω από ανάλυση 1920χ1080 όμως :P

Άρα έχω την MAxiMUM δυνατή ανάλυση και με το παραπάνω! Άρα ΚΆΑΑΤΙ έκανες λάθος και εσύ. :P

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Αν περάσεις μια βολτούλα από το σπίτι μου να δεις το Burnout Paradise σε "Upscale φάση" και σου πέσει το σαγόνι, δεν θα φταίω εγώ.. :P

Είναι υπέροχα. Άργησα λίγο, αλλά το βάδισα το πλατύσκαλο του HD και εγώ! :o

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Nα κανω και γω μια ερωτηση?Εχω και γω μια 32αρα (LG ,το μοντελο δεν το 8υμαμαι)που ειναι και αυτη HD READY και παιζει με HDMI-DVI σε αναλυση 1920χ1080.

Η καρτα η οποια εχω για να βλεπω ταινιες και να παιζω στην ο8ονη ειναι η 8800gts512.

Μπορω να περασω ηχο με την 8800?Ειναι συνδεμενη μεσω dvi - hdmi αλλα δν ξερω πως να περασω και τον ηχο.

Υπαρχει καποιος που να εχει καποια ιδεα?

Δημοσ.
έχω δει και 2560χ1600, δεν εντυπωσιάζομαι πλέον με 1920χ1200 :P

κ4κ3. Και αυτήν να βάλω, θα μου πεις "blah blah έχω πάει και Cinema...". >.<

Nα κανω και γω μια ερωτηση?Εχω και γω μια 32αρα (LG ,το μοντελο δεν το 8υμαμαι)που ειναι και αυτη HD READY και παιζει με HDMI-DVI σε αναλυση 1920χ1080.

Η καρτα η οποια εχω για να βλεπω ταινιες και να παιζω στην ο8ονη ειναι η 8800gts512.

Μπορω να περασω ηχο με την 8800?Ειναι συνδεμενη μεσω dvi - hdmi αλλα δν ξερω πως να περασω και τον ηχο.

Υπαρχει καποιος που να εχει καποια ιδεα?

Μάλλον δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις..

Θέλεις να ακούς από την TV? :rolleyes:

Σίγουρα το HDMI-DVI δεν υποστηρίζει μεταφορά ήχου πάντως...

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Μάλλον δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις..

Θέλεις να ακούς από την TV? :rolleyes:

Σίγουρα το HDMI-DVI δεν υποστηρίζει μεταφορά ήχου πάντως...

/Koritsi_Gia_PC

αρα δν μπορω να περασω και απο την 8800 ηχο...

Καλως 8α το ψαξω και παραπανω γιατι καπου ειχα ακουσει οτι πρεπει να συνδεσεις την onboard καρτα ηχου(εκτος και αν εχεις αλλη) με την καρτα γραφικων κτλ...

Αυτο για το 1vs1 το εννοεις?Αν και ειμαι κατα του 1vs1 στειλε pm να το κανονισουμε :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

το ξεχνάς νομίζω αυτό με την 8800...]

άσε που όπως ειπώθηκε από την Μαρία το hdmi to dvi δεν περνάει ήχο, πρέπει να είναι καθαρό hdmi

Δημοσ.
το ξεχνάς νομίζω αυτό με την 8800...]

άσε που όπως ειπώθηκε από την Μαρία το hdmi to dvi δεν περνάει ήχο, πρέπει να είναι καθαρό hdmi

Ok...Ε λογικα με μια 4670 που να εχει native hdmi 8α κανω την δουλεια μου...Δεν 8ελω και πολλα ...ταινιες και κανενα pro...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...