Προς το περιεχόμενο

Java Swing Προβλημα με jPanels

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω κατι απλο σχετικα να κάνω...Εχω ενα textbox και οταν γραφω κατι θελω να βγαίνει απο κάτω μια λιστα με οσα εχει βρει εκεινη τη στιγμή αποτελεσματα απο τη βαση.ΑΥτο δεν ειναι το προβλημα. Το προβλημα ειναι πως θα βαλω κατι να βγαίνει πανω απο ολα. Γιατι οτι και να βαλω πιανει χωρο και εγω δεν θελω ,θελω να βγαινει απο πάνω απο τα υπολοιπα.

Η μονη λυση που σκεφτηκα ειναι layeredpane αλλα το προβλημα ειναι οτι το layered pane τα πραγματα που βαζεις μεσα σε αυτο δεν παίρνουν τις διαστασεις του layeredpane αυτοματα και επομένως βράσε ρυζι.

Καμια ιδέα παίδες;

Δημοσ.
Θελω κατι απλο σχετικα να κάνω...Εχω ενα textbox και οταν γραφω κατι θελω να βγαίνει απο κάτω μια λιστα με οσα εχει βρει εκεινη τη στιγμή αποτελεσματα απο τη βαση.ΑΥτο δεν ειναι το προβλημα. Το προβλημα ειναι πως θα βαλω κατι να βγαίνει πανω απο ολα. Γιατι οτι και να βαλω πιανει χωρο και εγω δεν θελω ,θελω να βγαινει απο πάνω απο τα υπολοιπα.

Βασικά δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Η λίστα βγαίνει από κάτω σε ένα textbox? Και τι είναι αυτό που θέλεις να βγαίνει πάνω από όλα, τι εννοείς ?

Δημοσ.

Κοιτα εννοούσα να μπορείς να βάλεις ενα component το οποίο να βγαίνει πάνω απο τα αλλα.Τελικά το προβλημα λύθηκε χρησιμοποιόντας jlayeredpane. Aλλιώς με καμία Παναγία.Επισης εαν καποια αντικείμενα ειναι πανω απο τα αλλα καμια φορα ζωγραφίζεται το πισω αντικειμνο μπροστα και ειναι για κλαματα...

post-41663-129063007154_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...