Προς το περιεχόμενο

E-banking

geothrin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μία φίλη μου κάνει μια εργασία πάνω στο e-banking της πειραιώς, της alpha και της eurobank. Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για αυτά τα συστηματα, π.χ. αν έχουν φτιαχτεί με βάση κάποια συγκεκριμένη σουϊτα (είδα π.χ. ότι είναι γραμμένα σε asp) κτλ...κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

Σε εμας οι καθηγητές λένε μην ασχοληθειτε με ebanking. Γιατι δε μπορεις να βγάλεις ακρη.

Βασικά είναι παρα πολλά τα συστήματα που έχουν γιατι συνεργάζονται και με αλλα εξωτερικά συτστήματα.( για να επικοινωνούν με αλλες τράπεζες,υπηρεσίες και τοσα πολλα που δε φαντάζεσε).

Καλή τυχη

Δημοσ.

Yποθετω (χωρις να εχω ψαξει στο google, φανταζομαι το εχετε κανει ηδη) πως ο τροπος για να αποκομισετε περισσοτερες πληροφοριες ειναι να απευθυνθειτε στις ιδιες τις τραπεζες ή στις εταιριες που ανελαβαν το εργο της δημιουργιας των αντιστοιχων σελιδων.

Τουλ 5 βασικα πραγματα θα μπορουν να σας πουν αρκει να πετυχετε καποιον που να εχει ορεξη να ασχοληθει μαζι σας. Αν η φιλη σου ειναι χαριτωμενη και ξερει να μιλαει θα της ειναι πιο ευκολο. Δυστυχως εμεις οι τριχωτοι μαντραχαλοι εχουμε ενα μειονεκτημα σε αυτα τα πραγματα :-D.......

Δημοσ.
Αν η φιλη σου ειναι χαριτωμενη και ξερει να μιλαει θα της ειναι πιο ευκολο. Δυστυχως εμεις οι τριχωτοι μαντραχαλοι εχουμε ενα μειονεκτημα σε αυτα τα πραγματα :-D.......

Σωστό. Ισχύει

Δημοσ.

Η αρχιτεκτονική ενός συστήματος e-banking, πρέπει να μένει μυστική για λόγους ασφαλείας, οπότε όποιος σου πει οτιδήποτε μάλλον δεν ξέρει. Αυτοί που ξέρουν δεσμεύονται από ποινικές ρήτρες για να μην πουν τίποτα.

Δημοσ.

Μα ναι, φανταζομαι πως και ο καθηγητης δε περιμενει να δει την αρχιτεκτονικη σε μια εργασια.... αλλα καποιες πληροφοριες υπαρχουν που δεν ειναι μυστικες. Για αυτες μιλαμε. Αλλιως η εργασια δεν εχει νοημα απο την αρχη της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...