Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για internet download manager

Tayg46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

alexziog μου κατεβάζει τη σελίδα 'οχι το αρχείο , που κάνω το λάθος μήπως πρέπει να κάνω κάποια δήλωση στα option σημειώνω ότι είμαι free user στο rapin

Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα είσαι free user στην rapidshare.Στην περίπτωση αυτή δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες.Μόνο αν γίνεις premium member στην rapidshare θα μπορείς να το κάνεις.

Δημοσ.

Σε μηχάνημα με XP τοποθετώντας κάθε 15 λεπτά ένα μόνο Link στο IDManager κατεβάζει κανονικά συνεπώς δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι 'οτι είμαι free user.

Ο λόγος βέβαια που θέλω και σε vista να χρησιμοποιώ τον IDManager είναι η ταχύτητα , πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Όπως λες και εσύ κατεβάζεις κάθε δεκαπέντε λεπτά.Αν είσαι premium κατεβάζεις ότι και όσο θέλεις.Αν θες κάνε το άλλο,αφού έχεις εγκαταστήσει τον IDM(όχι την free έκδοση αλλά την full)πάτα στο λινκ του rapidshare

Μετά πάτα free user και αφού περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα πατάς download και στο κατεβάζει ο IDM(κάθε 10-15 λεπτά).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα....

Πως αποθηκευουμε τα στοιχεια του premium acount απο rapidshare και πως επικολουμε για κατεβασμα πολλα url μαζι ?

Ευχαριστω.

Δες τον οδηγό "Download Rapidshare links με το Orbit Downloader (αφορά τους premium users), από εδώ (Guides>Other Guides).

Δημοσ.
Δες τον οδηγό "Download Rapidshare links με το Orbit Downloader (αφορά τους premium users), από εδώ (Guides>Other Guides).

Ευχαριστω πολυ.Αν καταλαβα καλα ο IDE δεν εχει δικες του επιλογες για αυτα που ειπα ?

Δημοσ.
Ευχαριστω πολυ.Αν καταλαβα καλα ο IDE δεν εχει δικες του επιλογες για αυτα που ειπα ?

Downloads -> Options -> Site Logins

Εκεί γράφεις rapidshare.com και βάζεις τα στοιχεία σου.

Για να κατεβάσεις πολλά links αφού τα αντιγράψεις πας

Tasks -> Add batch download from clipboard.

Δημοσ.
Downloads -> Options -> Site Logins

Εκεί γράφεις rapidshare.com και βάζεις τα στοιχεία σου.

Για να κατεβάσεις πολλά links αφού τα αντιγράψεις πας

Tasks -> Add batch download from clipboard.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με το IDM;

Όταν μπαίνω σε μερικά site αρχίζει να κατεβάζει αυτόματα κάποια αρχεία ήχου που έχει η εκάστοτε σελίδα.Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό;

Δημοσ.
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με το IDM;

Όταν μπαίνω σε μερικά site αρχίζει να κατεβάζει αυτόματα κάποια αρχεία ήχου που έχει η εκάστοτε σελίδα.Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό;

τι μορφή είναι τα αρχεία?

Δημοσ.

Για παράδειγμα όταν μπαίνω σε αυτή τη σελίδα που κανονικά πρέπει να ακούγεται το mp3 εγώ δεν το ακούω αλλά εμφανίζεται παράθυρο διαλόγου για να το κατεβάσω.Το ίδιο γίνεται και σε άλλες σελίδες που έχουν mp3 αρχεία.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση στον IDM ώστε να σταματήσει αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...