Tayg46 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 INTERNET DOWNLOAD MANAGER+ PORTABLE γνωρίζει κανείς εαν παίζει σε vista και εαν ναι ποιά vercion
alexziog Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Φυσικά και λειτουργεί σε vista.Οι περισσότερες εκδόσεις δουλεύουν κανονικά(να μην σου πω όλες).
Tayg46 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 alexziog μου κατεβάζει τη σελίδα 'οχι το αρχείο , που κάνω το λάθος μήπως πρέπει να κάνω κάποια δήλωση στα option σημειώνω ότι είμαι free user στο rapin
alexziog Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Απ' ότι κατάλαβα είσαι free user στην rapidshare.Στην περίπτωση αυτή δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες.Μόνο αν γίνεις premium member στην rapidshare θα μπορείς να το κάνεις.
Tayg46 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Σε μηχάνημα με XP τοποθετώντας κάθε 15 λεπτά ένα μόνο Link στο IDManager κατεβάζει κανονικά συνεπώς δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι 'οτι είμαι free user. Ο λόγος βέβαια που θέλω και σε vista να χρησιμοποιώ τον IDManager είναι η ταχύτητα , πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
alexziog Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Όπως λες και εσύ κατεβάζεις κάθε δεκαπέντε λεπτά.Αν είσαι premium κατεβάζεις ότι και όσο θέλεις.Αν θες κάνε το άλλο,αφού έχεις εγκαταστήσει τον IDM(όχι την free έκδοση αλλά την full)πάτα στο λινκ του rapidshare Μετά πάτα free user και αφού περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα πατάς download και στο κατεβάζει ο IDM(κάθε 10-15 λεπτά).
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα.... Πως αποθηκευουμε τα στοιχεια του premium acount απο rapidshare και πως επικολουμε για κατεβασμα πολλα url μαζι ? Ευχαριστω.
kastel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα.... Πως αποθηκευουμε τα στοιχεια του premium acount απο rapidshare και πως επικολουμε για κατεβασμα πολλα url μαζι ? Ευχαριστω. Δες τον οδηγό "Download Rapidshare links με το Orbit Downloader (αφορά τους premium users), από εδώ (Guides>Other Guides).
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δες τον οδηγό "Download Rapidshare links με το Orbit Downloader (αφορά τους premium users), από εδώ (Guides>Other Guides). Ευχαριστω πολυ.Αν καταλαβα καλα ο IDE δεν εχει δικες του επιλογες για αυτα που ειπα ?
mikaha Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω πολυ.Αν καταλαβα καλα ο IDE δεν εχει δικες του επιλογες για αυτα που ειπα ? Downloads -> Options -> Site Logins Εκεί γράφεις rapidshare.com και βάζεις τα στοιχεία σου. Για να κατεβάσεις πολλά links αφού τα αντιγράψεις πας Tasks -> Add batch download from clipboard.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Downloads -> Options -> Site LoginsΕκεί γράφεις rapidshare.com και βάζεις τα στοιχεία σου. Για να κατεβάσεις πολλά links αφού τα αντιγράψεις πας Tasks -> Add batch download from clipboard. Ευχαριστω.
empire21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με το IDM; Όταν μπαίνω σε μερικά site αρχίζει να κατεβάζει αυτόματα κάποια αρχεία ήχου που έχει η εκάστοτε σελίδα.Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό;
Dimitris1948 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με το IDM;Όταν μπαίνω σε μερικά site αρχίζει να κατεβάζει αυτόματα κάποια αρχεία ήχου που έχει η εκάστοτε σελίδα.Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό; τι μορφή είναι τα αρχεία?
empire21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Για παράδειγμα όταν μπαίνω σε αυτή τη σελίδα που κανονικά πρέπει να ακούγεται το mp3 εγώ δεν το ακούω αλλά εμφανίζεται παράθυρο διαλόγου για να το κατεβάσω.Το ίδιο γίνεται και σε άλλες σελίδες που έχουν mp3 αρχεία. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στον IDM ώστε να σταματήσει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.