Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για internet download manager

Tayg46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις δύο πράγματα:

a. Από τα file types στο configuration βγάλεις το MP3

b. Μπορείς να εξαιρέσεις το site από το οποίο δεν θέλεις να κατεβάζει αυτόματα

(Don't start downloading automatically...)

πχ *myspace*

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπορείς να κάνεις δύο πράγματα:

a. Από τα file types στο configuration βγάζεις το MP3

b. Μπορείς να εξαιρέσεις το site από το οποίο δεν θέλεις να κατεβάζει αυτόματα

(Don't start downloading automatically...)

πχ *myspace*

Για να εξαιρέσω ένα site πώς ακριβώς πρέπει να το γράψω;

Στο παράθυρο του don't start downloading... έχει ήδη τα παρακάτω

*.update.microsoft.com download.windowsupdate.com siteseal.thawte.com

*.voice2page.com

Αν θέλω να εξαιρέσω για παράδειγμα και το myspace πώς θα το γράψω;

Δημοσ.
Όπως ακριβώς το έγραψα παραπάνω!

μετά το *.voice2page.com θα αφήσεις κενό, και θα γράψεις *myspace* *original21* κτλ...

24xjhpu.png

Εντάξει τα κατάφερα...Ευχαριστώ πολύ.:-)

Δημοσ.

Ρε παιδια για βοηθηστε...

Δοκιμασα ide , jdonloader και Flashget και τον "επισημο" Rapidshare download manager για κατεβασμα απο rapidshare . Με τον jdownloader δεν μπορεσα να συνδεθω λογω router αν και εγραψα την ip του και τα στοιχεια εισοδου. Με τους αλλους τρεις ναι μεν κατεβαζω αλλα ο γιος μου που παιζει on line line age διαμαρτυρεται εντονα οτι...λαγκαρει !!!!Μονο με το ταπεινο αλλα τελειωμενο απο οτι φαινεται rapget δεν ειχα προβλημα.

Τι μπορω να κανω ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σε μηχάνημα με XP τοποθετώντας κάθε 15 λεπτά ένα μόνο Link στο IDManager κατεβάζει κανονικά (free user)

Σε μηχάνημα με vista χρησιμοποιώντας τον ιδιο IDManager αντί να κατεβάζει το αρχείο κατεβάζει αυτομάτως τη σελίδα.

χρειάζεται κάποια ρύθμιση ??????????????

Δημοσ.
Ρε παιδια για βοηθηστε...

Δοκιμασα ide , jdonloader και Flashget και τον "επισημο" Rapidshare download manager για κατεβασμα απο rapidshare . Με τον jdownloader δεν μπορεσα να συνδεθω λογω router αν και εγραψα την ip του και τα στοιχεια εισοδου. Με τους αλλους τρεις ναι μεν κατεβαζω αλλα ο γιος μου που παιζει on line line age διαμαρτυρεται εντονα οτι...λαγκαρει !!!!Μονο με το ταπεινο αλλα τελειωμενο απο οτι φαινεται rapget δεν ειχα προβλημα.

Τι μπορω να κανω ?

Ευχαριστω.

Γιαννη νομιζω οτι καπου αλλου εγραψες οτι εισαι premium.Γιατι τοτε εκανες ολα αυτα με τον jdownloader αφου το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να ξετσεκαρεις το εικονιδιο που δειχνει την επανεκινηση του router.Στους premium δεν χρειαζεται η επανεκινηση του

Δημοσ.
Γιαννη νομιζω οτι καπου αλλου εγραψες οτι εισαι premium.Γιατι τοτε εκανες ολα αυτα με τον jdownloader αφου το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να ξετσεκαρεις το εικονιδιο που δειχνει την επανεκινηση του router.Στους premium δεν χρειαζεται η επανεκινηση του

Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω.

Δημοσ.

Τι εννοείς free user και τι link είναι αυτό που κάνεις paste και κατεβάζει όλη τη σελίδα;

Μήπως το κάνεις paste στο site grabber?

Δημοσ.

Αν είσαι free user καλύτερα να το εξαιρέσεις από τον IDM, γιατί σαν free user δεν υποστηρίζει download managers...

βάλε στις εξαιρέσεις *rapidshare*

Δημοσ.

Οπως γράφω παραπάνωσ σε μηχάνημα με XP τοποθετώντας κάθε 15 λεπτά ένα μόνο Link στο IDManager κατεβάζει κανονικά συνεπώς δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι 'οτι είμαι free user.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όταν επιλέγω να κατέβουν ταυτόγχρονα 4-5 αρχεία rapidshare για το idm μέσω του flashgot,δεν αρχίζει το κατέβασμα αυτόματα αλλα πρέπει να πατήσω resume download.

Πως γίνεται να κατεβαίνουν άμεσα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Ειμαι premium στο rapidshare αλλά όταν προσπαθώ να κατεβάσω κάτι με το DAP αυτό δεν κατεβάζει το αρχείο, αλλά την σελίδα. (12,8 Kb κατεβάζει συνέχεια). Πως θα γίνει να το φτιάξω αυτό ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...