Προς το περιεχόμενο

Προβλημα συνδεσης με το φιλτρο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Αντιμετοπιζω προβλημα στην συνδεση του φιλτρου.

Προσφατα μετακομισα σε ενα καινουριο διαμερισμα στο οποιο το τηλεφωνο που χρησιμοποιω ειναι συνδεδεμενο σε γραμμη ΟΤΕ στο σαλονι. Ενω το router μου ειναι συνδεδεμενο ΜΟΝΟ του σε γραμμη ΟΤΕ σε ενα υπνοδωματιο. Και τα δυο εχουν την ιδια γραμμη (δεν εχω δηλαδη διαφορετικα νουμερα).

Η γραμμη εχειπολυ θορυβο καθε φορα που μιλαω στο τηλεφωνο, ενω ταυτοχρονα κοβεται και η συνδεση του ADSL για 2-3 λεπτακια.

Εχω δοκιμασει φιλτρα και σε τηλεφωνο και στο router μαζι και ξεχωριστα αλλα καμια δεν ειχα αποτελεσμα..

Μπορει να μου δωσει καποιος τα φωτα του? Ευχαριστω!

Δημοσ.

φιλτρο μονο στο τηλ.φιλτρο και στο συναγερμο.βγαλετο ρουτερ.αμα ακους παλι θορυβο θεμα γραμμης μετα.

Δημοσ.

Κάνε δοκιμές.Μπορείς να βάλεις στο σαλόνι σου και το τηλέφωνο και το router μαζί(σε splitter) για να δεις τι γίνεται.

Δημοσ.

Μήπως βάζεις ανάποδα το φιλτράκι; Η μεριά του καλωδίου μπαίνει στο ντουβάρι.

Δημοσ.

με splitter εχω δοκιμασει, αλλα δεν ανταποκρινεται η συσκευη. αν φταει η γραμμη τι μπορω να κανω?

οσο για το φιλτρο φιλε μου αν το ειχα βαλλει αναποδα σιγουρα θα το δοκιμαζα και απο την αλλη μερια:o

Δημοσ.
με splitter εχω δοκιμασει, αλλα δεν ανταποκρινεται η συσκευη. αν φταει η γραμμη τι μπορω να κανω?

οσο για το φιλτρο φιλε μου αν το ειχα βαλλει αναποδα σιγουρα θα το δοκιμαζα και απο την αλλη μερια:o

δεν γινετε να μην παιζει η συσκευη εκτος αν εχει προβλημα το splitter.τι τηλεφωνο ειναι ?κανα ασυρματο panasonic?χωρις το ιντερνετ ακους θορυβο η οχι?αν εχει προβλημα η γραμμη θα μπει βλαβη.το φιλτρο αμα εχεις παλια διπολικα πριζακια πολοι τα βαζουν να κοιτανε την συσκευη και δεν μπορουν να τα βαλουν να κοιτανε τον τοιχο επειδη θελει ανταπτορα.επισης το φιλτρο και να μπει αναποδα ναι μεν φιλτραρει και δεν ακους θορυβο αλλα το ιντερνετ θα εχει προβληματα.μικροτερ5η ταχυτητα συγχρονισμου

Δημοσ.

δεν ειναι και κανενα φοβερο τηλεφωνο, ενα ασυρματο philips ειναι. το σπλιττερ που ειχα δοκιμασει ηταν της crypto. Παντως η πριζα ειναι σχετκα καινουρια χωρις παλια διπολικα, κουμπωνει κατευθειαν δηλαδη το καλωδιο και στα δυο δωματια. Ο θορυβος δεν με ενοχλει τοσο οταν ακουγεται, με ενοχλει που γινονται οι αποσυνδεσεις οποτε καποιος καλει ή απανταει στο τηλεφωνο. θα παρω νεο φιλτρακι αυριο να δουμε τι θα γινει και ισως δοκιμασω αλλο τηλεφωνο..

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...