Προς το περιεχόμενο

EOL C2Q : Πότε ;

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι με C2D (υπεραρκετός για τη δουλειά μου), αλλά η μητρική μου σηκώνει C2Q (45nm) και δε θέλω να τα σκάσω για i7 και DDR3, σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε C2Q και 4 ή 8 GB DDR2 με προοπτική να κρατηθεί το σύστημα για ΠΟΛΥ καιρό ακόμη (εφόσον ούτε η φύση της δουλειάς μου θα αλλάξει ούτε και το OS που χρησιμοποιώ θα βαρύνει).

Η αναβάθμιση θα γίνει λίγο χρονικό διάστημα πριν το EOL της σειράς C2Q, οπότε και οι τιμές θα είναι όσο το δυνατόν μικρότερες (θεωρητικά πάντα). Έχει ακουστεί, λοιπόν, κάτι για το πότε θα γίνει αυτό ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

δεν το εχω ακουσει αυτο. αλλα θεωρω (δικη μου αποψη) οτι απο τη στιγμη της μεταβασης στα 32Nm, το 775 θα αποτελει παρελθον. ήδη σπανια βγαινουν πλεον νεα μοντελλα στα 775. αρχες του αλλου χρονου το κοβω...

Δημοσ.
αρχες του αλλου χρονου το κοβω...

Το s775 ειναι πολύ πετυχημένο socket θα το βλέπεις για πολύ καιρό ακόμα άσχετα αν δεν βγαίνουν πολλά καινούργια μοντέλα.

Δημοσ.
Το s775 ειναι πολύ πετυχημένο socket θα το βλέπεις για πολύ καιρό ακόμα άσχετα αν δεν βγαίνουν πολλά καινούργια μοντέλα.

+1...Δεν έχει ακουστεί τίποτα για EOL στους C2Q, και πιστεύω πως θα παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμα..

Δημοσ.
δεν το εχω ακουσει αυτο. αλλα θεωρω (δικη μου αποψη) οτι απο τη στιγμη της μεταβασης στα 32Nm, το 775 θα αποτελει παρελθον. ήδη σπανια βγαινουν πλεον νεα μοντελλα στα 775. αρχες του αλλου χρονου το κοβω...

Δε με ενδιαφέρει να αλλάξω μητρική ούτε και περιμένω νέους επεξεργαστές C2Q. Απλά ρώτησα αν κάποιος γνωρίζει το ΕΟL για τους C2Q

Δημοσ.

...και αύριο να σκάσει το EOL ο q9550 είναι παραπάνω από αρκετός για εμένα, σωστό το σκεπτικό σου though ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά από τα Roadmaps της Intel μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για τα EOL products...

θεωρητικά πάντως λίγο καιρό αφού κυκλοφορήσουν οι Core i5 οι Core 2 Quad θα αρχίσουν να μειώνονται από την Intel...

άρα για EOL κόβω από του χρόνου και μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...