Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,σαν φοιτητης κ εγω πηρα τα επιπλα μου απο την εταιρια neoset το σετ που πηρα περιλαμβανει κρεβατι , κομοδινο ,βιβλιοθηκη ,γραφειο για το τουμπανο pc μου κ καναπε. λοιπον μια μερα ετσι απλα χωρις να χωροπηδαω στο κρεβατι ,απλα καθομουν κ παρτον κατω . εσπασε ενα σιδερενιο ποδι στεγνα . κ δεν ειμαι πολλα κιλα ο αμυρος... υπαρχει καποια εγγυηση για αυτο . το φτιαχνουν αυτοι αν τους καλεσω? τι να κανω ? ψαχνω για οικοδομες για να βαλω απο κατω τουβλα . ....ειμαι απελπισμενος. τα ειχα παρει πριν ενα μιση χρονο .

• Like 1
Δημοσ.
ψαχνω για οικοδομες για να βαλω απο κατω τουβλα . ....ειμαι απελπισμενος. τα ειχα παρει πριν ενα μιση χρονο .

Είναι και αυτό μια λύση. ;)

Επίσης ρώτα κάνα σιδερά μήπως μπορεί να στο κολήσει αν δεν έχει εγγύηση.

Δημοσ.

Φίλε σίγουρα πάντως κάτι παίζει με το κρεβάτι σου. Believe it or not, είμαι 20 χρονοών και στο κρεβάτι που έχω τώρα κοιμάμαι από τότε που με βγάλανε από την κούνια (~19 χρόνια δηλαδή) και δεν έχει φύγει ούτε ένα σανίδι...

Το ίδιο πρόβλημα με σένα είχε και ο γείτονάς μου, είχε κι αυτός κρεβάτι από την ΝΕΟΣΕΤ και μόλις κατεδαφίστηκε πήρε ένα από το ΙΚΕΑ και βρήκε την υγειά του...

Δημοσ.

Λυπάμαι φίλε μου για την ατυχία σου.Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τα ίδια κινέζικα που εισάγει άλλη εταιρία εδώ θεσσαλονίκη και απλά αλλάζουν τα ετικετάκια πάνω.Τουλάχιστον πάρε κινεζο-σουηδικό από τα ΙΚΕΑ,μπορεί να μην είναι η καλύτερη ποιότητα αλλά είναι πολύ πιο ανθεκτικά από τα παπαροποιήματα της chinatown Neoset.Μόνο όνομα αυτή η εταιρία κ διαφήμιση.Τα έπιπλά της δε λένε μια.

• Like 1
Δημοσ.

Πιθανώς να σε καλύπτει εγγύηση. Πάρε ένα τηλ στο κατάστημα που τα πήρες ή πέρνα απο εκεί να ρωτήσεις.

Εγώ με κάτι τραπεζάκια σαλονιού bo concept που είχα πρόβλημα μετά απο κανα χρόνο, μου τα αλλάξανε..

Δημοσ.

Το έπαθα κι εγώ πέρσι με ΙΚΕΑ. Βάλε προσωρινά κανένα βιβλίο από τη σχολή/τούβλο και πάρε τηλέφωνο να έρθουν να στο φτιάξουν αν έχει εγγύηση.

Δημοσ.

θα παρω τηλ κ θα σας ενημερωσω . δεν ηξερα οτι ειναι απο κινα τα προιοντα τους.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κ εγω πηρα ενα καναπε κ απο την ωρα που τον πηρα όλο ελαττωματα βγαζει.τον εχω ενάμιση χρόνο περίπου κ σημερα που έκατσα μονος χωρίς να σκάσω με δύναμη πάνω του εσπασε κατι.κλαιω τα 350 που τον πληρωσα.θα τους παρω αυριο κ ελπίζω να μου τον φτιαξουν ή να κανουν κατι αλλιως θα φάνε κράξιμο!

Με εσένα τελικα τι εγινε;;

Δημοσ.

Neoset

Τι μου θυμίσατε...

Μόνο ιταλικά δεν είναι

Design italy

Κατασκευή πρώτες παρτίδες βουλγαρία

Κατασκευή δεύτερων παρτίδων η εταιρεία που δούλευα σαν υπεύθυνος τμήματος

Τωρινές παρτίδες????

Αφού το topic είναι του 2009 λογικά ελληνικής κατασκευής είναι...

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μην μου πειτε το 'ξεθαβω' το θεμα, γιατι για μια εταιρια που 'υποτιθεται' οτι εχει κλεισει(?), δεν ξερω κι αν εχει νοημα να ανοιξω νεο θεμα.

Πριν καποια χρονια ειχαμε μαθει οτι πτωχευσε.

Οτι σταματησε και το εργοστασιο στην Χαλκιδα.

Site...εχουν δεν εχουν....

Τωρα μαθαινω οτι καποια απο τα καταστηματα neoset λειτουργουν με αλλο 'σχημα', αλλα και παλι πολυ τοπιο στην ομιχλη το βλεπω...

Που φτιαχνουν τωρα επιπλα; Τα εισαγουν;

Παντως απο διαφορετικες πηγες ξερω ανθρωπους που ψωνισαν απο neoset προσφατα, και μαλιστα δεν τους ειπαν οτι 'ξεπουλαμε' ή οτι κλεινουμε κλπ. Τους ειπαν οτι 'λειτουργουν κανονικα, αλλα με αλλο εταιρικο σχημα!'

Τελικα, .... τι ισχυει;

Δημοσ.

Την κακομοίρα τη Neoset, δε πρόλαβα να πάρω και 2 κομοδινάκια που είχαν και ήθελα. Άντε να βρω άλλα τώρα. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...