Προς το περιεχόμενο

Πως θα νιωθατε...

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα, ο Γιώργος είναι δυνατός χαρακτήρας. Δεν μένει στα παλιά.

Έτσι Γιώργο;

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Thelo na se rotiso kati. Otan les de se eixe proetoimasei ti ennoeis? Oti den malonate as poume? Giati yparxoun 2 periptoseis prin dialithei mia sxesi.

A)Na maloneis yperbolika xoris kanena logo synexeia kai

B)Na yparxei apoliti hremia kai pragmata pou kanonika tha enoxlousan ton enan i ton allo na pernane aparatirita.

Ksereis i defteri periptosi einai kai i xeiroteri. Kati mou leei oti anikes se aftin.

Pantos einai diskolo na kseperastei enas tetoios xorismos. Prepei na dei o kathenas ta lathi tou. Kyrios esi giati esti opos mas ta les mallon de tha tin ksanadeis. Se kamia periptosi min katigoriseis ton eafto soy. Synithos ypeftini einai i adiaforia kai to gegonos oti arxizeis na niotheis ton allo dedomeno. BIG MISTAKE, believe me. koitakse den tha sou po ti na kaneis, tha sou po ti na min kaneis. Min kleisteis ston eafto sou kai prospathise, otan sou tixei mia alli kopela na tis doseis tis idies eykairies se ena eblogo xroniko diastima. Einai anapofefkto na sou parei ligo kairo alla ektonosou se alles drastiriotites, me metro. Diladi min arxiseis yperbolika ksenixtia kai pota gia to kalo sou. Pantos an pistebeis oti mporeis akoma na tin diekdikiseis kai tin agapas pragmatika kane mia MIKRI prospatheia se ligo kairo gia na kopseis kinisi kai na deis kiolas an o logos pou ta xalasate itan oti ypirxe kai allos. Afta gia tin ora, elpizo na bohthisa kai ego ligaki.

Δημοσ.

Kalimeres simera eida to topic kai ego..

loipon simphono apolita me tin cristina kai thelo na simpliroso pos to pan stis sxeseis gia mena einai i eilikrinia kai i empistosini kai mallon eseis den eixate to proto..gia to deutero den ksero giati vasizetai sto proto..

Δημοσ.

Εχω φάει και εγω το πακέτο μου περνάω δυσκολη φάση αλλα η λύση ειναι μία. Ακομα και μια εντονη σχέση 2 χρόνων οπως η δικιά μου οπου είμασταν καθε μέρα μαζί μπορείς να την ξεπεράσεις ( δύσκολα μεν) με καλή παρέα και καλη μουσική. Σε λιγο η απώλεια θα γίνει συνήθεια ( δ.κ.) και σε λίγο ολα θα πάρουν τον δρομο τους. Ξέρω ειναι πακέτο αλλα παντα μπορεις να πάρεις κατι καλο απο εναν χωρισμό. Προφανώς για να χωρίσατε δεν αξιζε τον κοπο. Οποτε κοιτα εσυ τωρα να ορθοποδήσεις και ολα θα ερθουν μονα τους. Μην βιάζεσαι να βρείς γκόμενα δεν εχει νόημα το εχω κανει και εγω. Απλα θα γίνεις μαλακας και θα πληγώνεις κοσμο. Ποτε δεν χρησιμοποιούμε ανθρώπους -κανονας. Απλα κατσε γίνε ράκος κανε οτι θές αλλα περασε το ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Κανενα φόρουμ δεν μπορεί να σε βοηθήσει το ξέρω και εγω στην ίδια φάση ειμαι. Αλλα θυμήσου κατι. Ειναι θεμελιώδες αξίωμα. Ολα ειναι ΡΟΔΑ. Απλα εσυ πέρνα το μονο σου και μην την προσεγγίσεις ξανα και ολα θα πάνε οπως θες η περίπου ετσι.

Love hurts!

Δημοσ.

Πριν 2 χρόνια η δικιά μου κοπέλα μου πε πάνω κάτω το ίδιο(σχέση 2,5 ετών), και έπαθα σοκ. Τι έκανα; Καταρχάς τσέκαρα οτι δε βρήκε άλλον. Δεύτερον της έδωσα το χρόνο της. Και ύστερα απο κανα τρίμηνο είμασταν ξανά μαζί μέχρι σήμερα και περνάμε υπέροχα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις που ο άλλος σου λέει τόσο στην ψύχρα οτι δε σε θέλει, τα ενδεχόμενα είναι 3:

α)Γκόμενος

β)Κάτι την πείραξε ή έμαθε για σένα

γ)Οι (συνήθως μπακούρια και αγάμητες) κολλητές της σε γλωσσόφαγαν.

Αν θέλεις να μη την ξεγράψεις απο την ζωή σου, άρχισε να διερευνείς αυτά τα ενδεχόμενα. Η μεγαλύτερη καριόλα του κόσμου ποτέ μα ποτέ δε θα γύρναγε να σου πει κάτι τέτοιο στην ψύχρα μετά απο 4 χρόνια αν δε συνέβαινε κάτι σημαντικό. Υπάρχουν πιο ανώδυνοι και κομψοί τρόποι να πεις κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Mhpws eixes epanapauei ton teleytaio kairo;

An h kopela htan eyxaristhmenh apo ayta poy ths prosferes mesa sthn sxesh, o monos logos gia na to dialysei 8a htan epeidh htan hli8ia. Ara mia mikrh aytokritikh einai aparaithth. Ayto den synepagetai oti prepei na trexeis san skylaki na kaneis ka8e ti poy *pisteyeis* oti mporei na 8elei h kopela giati alliws ... pali thn pathses. Prospauhse na breis to koympi ths kai basisoy se ayto.

Epishs, se makroxronies sxeseis h roytina einai ka8oristikos paragontas. Gine dhmioyrgikos kai poy kai poy kane ths kamia ekplhksh.

Kalh synexeia.

Δημοσ.

Kalo einai na xeroume kai to parakatw omos...

Sorry gia tous ellhnikous xarakthres pou isos prokalesoun problhma se merikous xrhstes...

>

> > ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

> >

> > ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ :

> > 1. φίλος

> > 2. σύντροφος

> > 3. ερωμένος

> > 4. αδερφός

> > 5. πατέρας

> > 6. δάκαλος

> > 7. εκπαιδευτής

> > 8. μάγειρας

> > 9. ξυλουργός

> > 10.υδραυλικός

> > 11.μηχανικός

> > 12.διακοσμητής

> > 13.σεξολόγος

> > 14.γυναικολόγος/μαιευτήρας

> > 15.ψυχολόγος

> > 16.ψυχίατρος

> > 17.θεραπευτής

> > 18.ριψοκίνδυνος

> > 19.οργανωτικός

> > 20.καλός πατέρας

> > 21.πολύ καθαρός

> > 22.συμπαθητικός

> > 23.αθλητικός

> > 24.στοργικός

> > 25.προσεκτικός

> > 26.ιπποτικός

> > 27.έξυπνος

> > 28.ζωιρός

> > 29.δημιουργικός

> > 30.γλυκός

> > 31.δυνατός

> > 32.συγκαταβατικός

> > 33.ανεκτικός

> > 34.προσεκτικός

> > 35.φιλόδοξος

> > 36.ικανός

> > 37.τολμηρός

> > 38.αποφαστιστικός

> > 39.εμπιστευτικός

> > 40.παθιασμένος

> > 41.περιποιητικός

> > 42.κάποιος που να λατρεύει το shopping

> > 43.κάποιος που δεν δημιουργεί και πολλά πολλά προβλήματα

> > 44.πολύ πλούσιος

> > 45.να μην είναι βάρος

> > 46.κάποιος που δεν θα κοιτάει τις άλλες

> >

> > Πράλληλα θα πρέπει να προσέχει να :

> >

> > 47.να μην έιναι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος

> > 48.να τα πηγαίνει καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνει

> > περισσότερο χρόνο

> > στους συγγενείς απ ότι σε εκείνη

> > 49.να της δίνει "χώρο" αλλά να δείχνει και ανήσυχος για το πού ήταν και

> > πού πάει

> >

> > Επίσης είναι πολύ σημαντικό :

> >

> > 50.να μην ξεχνά ΠΟΤΕ τις ημερομηνίες :

> > -των επετείων (γάμου, γνωριμίας,κλπ)

> > -της γιορτής

> > -των γενεθλίων (τα δικά της και της μητέρας της)

> > -τις περιόδους της

> >

> > Δυστυχώς, ακόμα και αν ακολουθήσετε πιστά τις παραπάνω οδηγίες, αυτό δεν

> > σας εξασφαλίζει το 100% της

> > ευτυχίας σας, γιατί εκείνη θα μπορούσε να νιώσει καταπιεσμένη από μία

ζωή

> > αποπνικτικά τέλεια και να το

> > σκάσει με τον πρώτο "λεβεντομάγκα-bohem-μεθύστακα-σεσημασμένο-bon

viveur"

> > που θα συναντήσει......

> > Ίσως για αυτό τον λόγο ο Θεός (μεγάλη η χάρη Του!!!!!!!) είπε στον Αδάμ

> > :"Αγάπα την γυναίκα σου......"

>

> > και όχι "Κατάλαβέ την!!!!!!!!"

> >

> >

> >

> > ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ

> >

> > 1. να του κάθεσαι

> > 2. να μην του τη σπας

>

Δημοσ.

Τί να πω και εγώ και τί να σου πούμε και οι υπόλοιποι. Δεν ξέρω και την ηλικία σου για να σου προτείνω κάτι. (Αν το έχεις ξαναπεράσει ή όχι).

Νομίζω ότι τα παιδιά που σου προτείναν να ασχολείσαι με κάτι άλλο και να ΜΗΝ ασχολειθείς μαζί της, πλαισίωσαν το θέμα από σωστή πλευρά. 24 χρ. εγώ βετεράνος στο χώρο, (έχω πονέσει) 3-3 το σκορ άντρες-γυναίκες (την τελευταία σχέση την έληξα οριστικά πριν από 3 βδομάδες) και ακόμα πονάει η φάση.

Δυστυχώς η ευτυχώς τα πράγματα έτσι ήταν και έτσι είναι ακόμα με τις ανθρώπινες σχέσεις. Τα κλισέ που ακούγαμε από τις προηγούμενες γενιές δεν μείνανε κλισέ για πλάκα.

Πάντως να θυμάσαι ότι κάθε τέλος είναι πάντα μία καινούρια αρχή (και συνήθως καλύτερη), μην συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό που έιχες, και μην ξεγελαστείς με τα γιατί και τα πως, και ότι θα ξανασμίξετε. ʼμα είναι να χωρίσετε θα χωρίσετε. (σπασμένο γυαλί...)

ʼστο, ήταν μια φάση της ζωής σου και να είσαι χαρούμενος φίλε που την έζησες. Δίκια, άδικα και λόγους μην ψάχνεις να βρεις, δεν θα βγει τίποτα, ψάξε να βρεις αυτά και αυτούς που σε κάνουν χαρούμενο ή γουστάρεις να περνάς την ώρα σου, και απλά άδειασε το μυαλό σου. Format ρε φίλε, reboot και πάμε για άλλα.

Θα ήθελα να μην συμφωνήσω αλλά δυστυχώς επειδή τα έχω περάσει ξανά και ξανά η μεγάλη αλήθεια ήταν αυτή που είπε η Χριστίνα.

ʼραξε (μην κάνεις καμιά βλακεία) και περίμενε την...

sc

Δημοσ.

aouts edgar!

Been there, and it SUCKS!!!

SkyWalkGr, o logos den nomizw oti htan aftos... kai einai sigouro oti kapoia stigmh, apo afthn h apo 8eia fotishs 8a ton ma8eis opoios ki an einai!

Oi gynaikes exoun mia tash stous xorismous na mh lene ton pragmatiko logo alla kati poly asfales, kati to opoio den mporeis na soseis ;). Sthn telikh an htan afto, tou p@usth, 8a to eixes parei grammh...

Kapoia stigmh, rikse ta moutra sou, zhthse ths na bgeite, se wraio periballon ktl. ktl. kai rwta, anoikse thn kardia sou pianei... kai ean einai kalo to klima 8a sthn anoiksei kai afth (h ta podia ths) :P

JUST KIDDIN, JUST KIDDIN! (thought it might cheer you up :grin:)

Pantws an htan ontws aftos o logos, isws na hsastan mazi apo thn arxh gia ollous tous la8os logous...

TIPOTA pantws den ponaei perisotero se enan xorismo apo to na mhn ksereis to giati!!!

To kalytero senario pantws 8a htan na milhsete afou thn kseperaseis, twra to pws mono esy 8a to breis... kalo 8a htan na mhn xantakoseis kamia amaxh pantws ;)

Kai an mporeis, kane format!!! O madsc exei th lysh, alla einai dyskolo gia kapoious na to kanoun,

kserw oti egw for one, de 8a mporousa :(

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote SkYwaLkGR:</font><hr> πως θα νιωθατε λοιπον αν ακουγατε μετα απο 4 χρονια σχεσης απο την αγαπημενη σας

"Δεν εχω κατι αλλο για σενα, Δεν υπαρχει τιποτα,δεν σ'αγαπω"

Χωρις να με εχει προετοιμασει...<hr /></blockquote>

Pote den mporeis na eisai sigouros me tis ginaikes...

Meta apo tosa xronia, polles kopeles pantos perimenoun na proxorisei i sxesi,kai etsi skeftontai perierga pragmata sto miallo tous sinexos.

An thes na matheis ti egine, i tin agapas trela, pes tis pos skeftosoun na pantreftite, kai thes pragmatikes ejigiseis.

Etsi tha anagastei na sou pei ti ftaiei, i tha tin exeis gia panta dikia sou....

Elpizo na niotheis kalitera tora :P

Δημοσ.

Μια σχέση για να κρατήσει "Για Πάντα" (όσο ουτοπικό και αν ακούγεται), απαιτεί συχνή ανανέωση.

Σαφώς και από τους δυο. Για να μπορέσει να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη ωριμότητα. Πρώτα για να μπορείς να το δεις ότι χρειάζεται και έπειτα για να το κάνεις πράξη.

Κάθε ανθρώπινη σχέση και μάλιστα μία ερωτική σχέση, θέλει ΠΟΛΥ δουλειά για να μπορέσει να περάσει από τον χρόνο όσο το δυνατό δίχως φθορά. Το μυαλό πρέπει να 'ναι πάντα εκεί. Να δουλεύεις τον εαυτό σου και την σχέση ταυτόχρονα.

Ακούγεται δύσκολο πολύ... Και είναι... Όμως το αποτέλεσμα είναι που δίνει την ευτυχία.

Κάποιος μίλησε για όταν αρχίζουμε να νιώθουμε δεδομένο τον σύντροφό μας.

Ναι, τότε έρχεται η φθορά. Αφηνόμαστε και δεν δίνουμε πλέον κανένα κίνητρο στον άλλον να 'ναι μαζί μας και το μόνο που τον κρατά κοντά μας είναι η δύναμη της καταραμένης συνήθειας.

Κατά ένα μαγικό τρόπο, δεν βλέπουμε, μάλλον εθελοτυφλούμε, πως όλα καταστρέφονται κάθε λεπτο που περνά.

Και τελικά ξημερώνει η μέρα που μας δίνει τον πόνο που δεν φανταστήκαμε ποτέ πως θα ζούσαμε. Γιατί είχαμε πιστέψει έστω και για μια στιγμή πως θα 'μαστε "Για Πάντα" με τον άνθρωπο αυτόν.

Συνάμα, ακούγοντας τις πένθιμες καμπάνες να χτυπούν μέσα στο μυαλό μας, λειτουργεί και ο μηχανισμός του εγωισμού και κάνει τον πόνο μεγαλύτερο. Παιγνίδια του μυαλού που αρρωσταίνουν.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πια... Μα ακόμα κι αν προσπαθήσεις να κάνεις την σχέση όπως πριν, δεν θα μπορέσει να γίνει ποτέ!

Η ανασφάλεια πως κάποτε όλα αυτά θα τα ζήσεις ξανά, θα 'ναι εκεί. Θυμίζοντάς σου, πόσο πολύ πόνεσες.

Τελικά τί μένει; Εσύ... Εσύ και ο εαυτός σου. Τα ερωτηματικά πολλά που ίσως να μην πάρουν ποτέ μια απάντηση, ακόμα κι αν δωθεί. Να μην είναι αυτό που θα σε καλλύψει.

Κάνε τον χρόνο φίλο σου και πλέον αγάπησε τον εαυτό σου όσο μπορείς. Δηλαδή στον μέγιστο βαθμό.

Κάνε και μια λίστα με τα λάθη που με τον καιρό διαπιστώνεις πως έκανες και μην τα επιτρέψεις ξανά.

Τουλάχιστον αν εκείνη σε πόνεσε, θα σου έχει δωρίσει ένα κομμάτι από την γνώση του εαυτού σου.

Ένα χρόνο μετά, θα μπορείς να δεις τα αποτελέσματα.

Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι με πάθος που είναι καταδικασμένοι να αγαπούν με έναν και μόνο τρόπο. Αν δεν το κάνουν έτσι, δεν θα νιώθουν ολοκληρωμένοι. Ό, τι τους προκάλεσε πόνο, το ξανακάνουν.

Ελπίζω να μην είσαι από αυτούς γιατί ο πόνος ναι μεν ωριμάζει, μα ο διαρκής πόνος αλλοτριώνει.

Κάνε τον χρόνο φίλο σου...

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι λέτε περι κορεσμού και τα λοιπά; Ναι στην πλειονότητα των περιπτώσεων αυτό πιάνει αλλά ρε σεις προσέχτε κάτι:

Τα λόγια που μας λέει το φιλαράκι είναι προγραμματισμένα να "σκοτώνουν" να σε κάνουν κουρέλι. Σκεφτείτε τα λίγο παραπάνω. Ρε παλικάρι για πες μου κάτι. Έχεις κάνει κάτι που να την έκανε να θυμώσει αν το μάθει;

Δημοσ.

Mhn apogohteuese den a3izei...

Sunexise na thn agapas (ws suna8rwpo) kai kapou ekei e3w 8a einai kai 8a pernaei kala... Apla na skeftese 8etika, den a3izei na gineis kwloxarakthras gia parth ths, oute na peseis toso xamhla se epipedo. Kaneis den se alazei, eisai oti eisai, apla proxwras me to kefali pshla!...

Take care...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...