tevatron Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Ela re filarako o Ploutarxos exei kati gia thn periptwsi sou/mas/olwn : "Asthne na fugei asthn, asthne na paei, de s'agapise pote tis oute s'agapaei!" De voithaei poly to 3erw alla pali kaneis mas den mporei na voithisei. Mono o xronos!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Καταρχην θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους Δεν περιμενα να βγει το topic ξανα στην επιφανεια,το ειχα ξεχασει μετα την τελευταια απαντηση του φιλου keleysth.Οπως σωστα ανεφερε ο φιλος timiman δεν ηταν κατι που δεν θα μπορουσα να ξεπερασω.Ολες τις απαντησεις σας της ελαβα σοβαρα υποψη μου.Πιστευω οτι οταν ενας ανθρωπος φτασει στο σημειο να σου πει κατι τετοιο, υπαρχουν δυο ή αν θελετε τρεις περιπτωσεις για το τι συμβαινει... α.) Να βρηκε κατι αλλο - (και παλι υπαρχει πιο ομορφος τροπος να πεις αντιο) β.) Να βαρεθηκε την ολη κατασταση (φωνες - διαφωνιες) που υπηρχαν και σε εντονο βαθμο τελευταια. γ.) Να ακουσε φιλες που δεν θα κατσω ειλικρινα να της χαρακτηρισω και να το αποφασισε. Μια ειναι η λεξη που απομενει να πω... Οσο και ν' ακουγεται παραξενο μου εχει μηνει η κοπελα αυτη πλεον ως μια υπεροχη αναμνηση,τιποτε αλλο. Οταν χωρισαμε,ναι ηθελα να τα ξαναβρουμε...τωρα πια δεν το θελω.Αφου πιστεψε οτι δεν τις αξιζω και με απεριψε με αυτο τον τροπο,ετσι κ' γω με την σειρα μου βρηκα την δυναμη που χρειαζεται για να την ξεπερασω. Δεν ξεκινησα κατι αλλο,θελω να μεινω μονος για να σκεφτω τα δικα μου λαθη,που ηταν πολλα.Αλλα δεν προκειται να κατσω και ζητω συγγνωμη που ακουγεται εγωϊστικο να την σκεφτομαι και να χαλιεμαι.Η κοπελα εκανε μια επιλογη. Το ιδιο ακριβως εκανα κ'γω εστω και αργα.Αφου καταλαβα οτι αγαπουσα ισως λαθος ανθρωπο ή πιστευα οτι με αγαπουσε ενας ανθρωπος. Thanks Ναι σωστα καταλαβατε...εχω τρελλες χαρες αποψε
SpY Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 SkYwaLkGR koitakse na deis den xserw tin ilikia sou. Alla iparxei megali diafora to na exeis mia sxesi 4 xrwnwn otan eisai 17 xrwnwn kai allo otan eisai 25 Pisteuw pantws oti ta paidia sou edwsan poli kales apantiseis kai me exoun kalipsei
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Φιλε SpY αν σου πω καταλαβα αυτο που εγραψα παραπανω θα σου πω ψεμματα.Αν μπορεις διατυπωσε το λιγο διαφορετικα,δεν μπορω να βγαλω νοημα...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 εγραψα = εγραψες... sorry αλλα σημερα δεν μπορω να γραψω ουτε μια λεξη σωστα...
hyper Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 ʼυτό που εννοεί, υποθέτω είναι πως άλλου είδους σχέση έχεις στα 17 (που είσαι ακόμα σπίτι σου δεν πολυβρίσκεσαι με τον άλλον) και δεν έχεις το ίδιο δέσιμο που έχεις στα 25 (όπου μπορείς ακόμα και σχεδόν να σηζείς με τον άλλον). Πάντως διαφωνώ με την άποψη αυτή, γιατί όπως και να'χει 4 χρόνια από τη ζωή σου είναι 4 χρόνια από τη ζωή σου!Δεν σβήνουν τόσο εύκολα!
SpY Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Enow oti otan eisai 18 xrwnwn kai exeis xsekinisei px mia sxesi apo ta 15 diladi sto paradeigma pou lew 3 xronia sxesi einai diafortika apo to otan eisai 25 kai exeis xsekinisei tin sxesi sta 22 auto lew
Cristina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Είπες πάλι τα ίδια με άλλα λόγια Αν και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ούτε κι εγώ τι ακριβώς θέλεις να πεις. Δεν βρίσκω καμιά απολύτως διαφορά. Όταν η σχέση πάψει να υφίσταται, ακόμα και όταν είσαι 18, πονά πολύ. Δεν θα πω πως πονά το ίδιο, γιατί εσύ δεν είσαι ο ίδιος ούτε η σχέση που είχες, ούτε το άτομο. Καθε σχέση είναι ΠΑΝΤΑ αλλιώτικη και φυσικά μοναδική. Και τώρα που το σκέφτομαι... Ίσως όταν είσαι πιο μικρός να υποφέρεις περισσότερο, μιας και ακόμα έχεις τα ιδανικά της εφηβείας. Hyper, δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά, να 'σαι 17 και να βρίσκεσαι πολύ συχνά με τον άλλον... Για να μην πω το να μένεις κι όλας...
hyper Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Συμφωνώ πως πάντα δύο άνθρωποι βρίσκουν τους τρόπους τους, απλά πόσο ευκολότερο, ή μάλλον αυτονόητο είναι για μία μεγαλύτερη ηλικία (πχ.φοιτητές). Μιλάμε βέβαια πάντα για τις περισσότερες των περιπτώσεων κι όχι για εξαιρέσεις.
Narayan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Απλά όταν έχεις λιγότερες εμπειρίες μια πολύχρονη σχέση που διαλύεται αφήνει πολύ περισσότερα ερωτηματικά για το εγώ και κλονεί περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου. Μπορείς να είσαι 24 και η διάλυση της σχέσης να σε πονέσει το ίδιο όσο και στα 18, αν σ' αυτή την ηλικία είχες τις ίδιες εμπειρίες.
UNPAIKTABLE Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 "Ths gynaikas h psyxh einai mia abyssos... Pote einai h kolash kai pote o paradeisos.."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.