lary7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 AUX εβαλα στο γραφειο, για τα λεφτα τους θα το χαρακτηριζα τιμιο, βγαζει ζεστη ακομα και με μηδεν εξω ενω δεν κανει και πολυ θορυβο. Απο αξιοπιστια δεν ξερω 6 μηνες το εχω. Επισεις τκ δικο μου εχει γτπ interface, καθε φορα οου το ανοιγω παει στο τερμα ο ανεμιστηρας και πρεπεθ χειροκινητα να το βαζω στο auto. Για 290ε που εδωσα για 9ρι inverter ελπιζω να αντεξει μια 5ετια.
drspiros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν θες βοήθεια πες μας το budget σου και πόσες ώρες έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς την ημέρα να σου πω τι αξίζει να πάρεις. Το budget θα επιθυμούσα να μην ξεπερνάει τα 800 ευρώ. Η χρήση του θα είναι ανάλογη μοναδικής πηγής ψύξης (για καλοκαίρι) και θέρμανσης, δεν υπάρχουν καλοριφέρ. Ο χώρος είναι γύρω στα 40-45 τ.μ. Σ' ευχαριστώ! Edit: Πάντως, σε αυτό το ταβάνι χρημάτων, βρίσκω 24άρια Toyotomi, Carrier, Haier, Midea, Whirlpool, Ιnventor με κορυφαία επιλογή νομίζω - βάσει ενεργ. κλάσης - το Carrier Stellar 42HVS/38YVS-24 (A+/A++) Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2014 από drspiros
Dare-Devil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το budget θα επιθυμούσα να μην ξεπερνάει τα 800 ευρώ. Η χρήση του θα είναι ανάλογη μοναδικής πηγής ψύξης (για καλοκαίρι) και θέρμανσης, δεν υπάρχουν καλοριφέρ. Ο χώρος είναι γύρω στα 40-45 τ.μ. Σ' ευχαριστώ! Edit: Πάντως, σε αυτό το ταβάνι χρημάτων, βρίσκω 24άρια Toyotomi, Carrier, Haier, Midea, Whirlpool, Ιnventor με κορυφαία επιλογή νομίζω - βάσει ενεργ. κλάσης - το Carrier Stellar 42HVS/38YVS-24 (A+/A++) Αν θες να το χρησιμοποιήσεις ως κύρια μέθοδο θέρμανσης και ψύξης (παίρνω ως δεδομένο ότι δεν θα το ανοίγεις μόνο στα τρελά κρύα και αυτό για 3-4 ώρες την ήμερα. Γιατί αν θες να το καις π.χ 1 μήνα τον χειμώνα στα τρελά κρύα και 1 μήνα το καλοκαίρι στους τρελούς καύσωνες τότε απόσβεση δεν θα κάνεις εύκολα) καλύτερα να επενδύσεις σε ένα οικονομικό ινβερτερ (ως προς την κατανάλωση) και ας ανέβει το budget γιατι θα τα κάνεις απόσβεση συντομα και μετά θα σε κερδισμένος . Παίρνω ως δεδομένο ότι τα 40 -45 τ.μ χώρος που θες να θερμάνεις είναι ενιαίος γιατί αν θες να θερμάνεις ολόκληρο σπίτι με ενα κλιματιστικό δεν γίνεται ή τουλάχιστον δεν θα γίνει σωστά (θερμοκρασιακές διακυμάνσεις ) .. Δηλαδή δεν θα πετύχεις καλές συνθήκες άνεσης στον χώρο σου. Μάρκες που είναι αξιόπιστες και δοκιμασμένες απο πολλους γνωστούς και απο forums που διαβάζω είναι Toyotomi Fujitsu HITATCHI MITSUBISHI LG INVENTOR GREE MIDEA DAIKIN PANASONIC . Σε αυτές να κοιτάς κυρίως. Όσο για το carier stellar είμαι επιφυλακτικός ως προς την ποιότητα του γιατί έκανε μερικά χαζά προβλήματα σε έναν γνωστό μου . Haier Whirpool αστα στην άκρη . 1
drspiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ο χώρος αυτός που αναφέρω είναι ενιαίος, είναι σαλονοτραπεζαρία, στα δωμάτια υπάρχουν φτηνά 12άρια (και αυτά θέλουν κάποια στιγμή αναβάθμιση). Στο budget που διαθέτω βρίσκω και κάποια καλά Toyotomi. Ευχαριστώ για τις υποδείξεις.
hayabusagr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το έχω το 9000btu ένα μισή χρόνο τώρα και μόλις χάλασε η περσιδα που ανοίγοκλεινει, για να δω το eshop τι θα κάνει
lexusr450 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τα κλιματιστικα on/off τεχνολογιασ εχουνε απαγορευθεί να κυκλοφορούν απο το 2013. Ο λογος ειναι οτι η υψηλή κατανάλωση τους τα κάνει ενεργοβόρα . Αρα καλο ειναι να προτιμούμε inverter τεχνολογίας απο εταιρείες που θα παρεχουνε και στηριζουνε τις εγγυησεις των μηχανηματων στην ελληνικη αγορα , θα συμφωνησω με το Dare Devil στις μαρκες που προτείνει παραπάνω Toyotomi Fujitsu HITATCHI MITSUBISHI LG INVENTOR GREE MIDEA DAIKIN PANASONIC . 2
1988george Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. Πριν περίπου 5 μήνες είχα αγοράσει από το e-shop ένα air condition (Aux 18000btu inverter). Aπό τον Οκτώβριο που έπιασαν τα πρώτα κρύα το έβαλα σε λειτουργία και μετά από περίπου 30-45 λεπτά εμφανίζει μια ένδειξη "P6". Επίσης πριν βγάλει το Ρ6, βγάζει ζεστό αέρα για 5 λεπτά και μετά σταματάει για 1-2 λεπτά. Μετά ξανά τα ίδια μέχρι που βγάζει το Ρ6 και σταματάει εντελώς. User manual το a/c δεν έχει, το μόνο που εξηγεί είναι το πώς το κάνουμε εγκατάσταση. Γενικά για το πως λειτουργεί το a/c δεν αναφέρει κάτι.Τ ο ίδιο a/c έχει και ένας γνωστός μου, μαζί τα πήραμε και του εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Παίρνω 2 φορές την εβδομάδα στο e-shop εδώ και 3 μήνες και συνέχεια μου λένε ότι θα έρθουν να αλλάξουν την εξωτερική μονάδα. Όταν τους ρωτάω πότε θα έρθετε μου λένε ότι περιμένουν την εταιρία να τους το προμηθεύσει. Ο φίλος μου, από την αρχή ήταν προβληματική η εξ. μονάδα, την άλλαξαν αλλά πάλι τα ίδια με εμένα κάνει(P6). Παρακαλώ ενημερώστε με αν γνωρίζετε κάτι για αυτό. Το a/c είναι αυτό: http://www.e-shop.gr...er-p-HAP.000885
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μπες στην σελίδα του κατασκευαστή, βρες το μοντέλο που έχεις και ψάξε αν υπάρχει manual, ψάξε γενικά και στο google μήπως έχουν κάνει upload κάποιο manual στα αγγλικά που να είναι αναλυτικότερο. Αν δεν υπάρχει καθόλου manual φαντάσου για τι μούφα εταιρεία μιλάμε.... 1
gia_nnis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. Πριν περίπου 5 μήνες είχα αγοράσει από το e-shop ένα air condition (Aux 18000btu inverter). Aπό τον Οκτώβριο που έπιασαν τα πρώτα κρύα το έβαλα σε λειτουργία και μετά από περίπου 30-45 λεπτά εμφανίζει μια ένδειξη "P6". Επίσης πριν βγάλει το Ρ6, βγάζει ζεστό αέρα για 5 λεπτά και μετά σταματάει για 1-2 λεπτά. Μετά ξανά τα ίδια μέχρι που βγάζει το Ρ6 και σταματάει εντελώς. User manual το a/c δεν έχει, το μόνο που εξηγεί είναι το πώς το κάνουμε εγκατάσταση. Γενικά για το πως λειτουργεί το a/c δεν αναφέρει κάτι.Τ ο ίδιο a/c έχει και ένας γνωστός μου, μαζί τα πήραμε και του εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Παίρνω 2 φορές την εβδομάδα στο e-shop εδώ και 3 μήνες και συνέχεια μου λένε ότι θα έρθουν να αλλάξουν την εξωτερική μονάδα. Όταν τους ρωτάω πότε θα έρθετε μου λένε ότι περιμένουν την εταιρία να τους το προμηθεύσει. Ο φίλος μου, από την αρχή ήταν προβληματική η εξ. μονάδα, την άλλαξαν αλλά πάλι τα ίδια με εμένα κάνει(P6). Παρακαλώ ενημερώστε με αν γνωρίζετε κάτι για αυτό. Το a/c είναι αυτό: http://www.e-shop.gr...er-p-HAP.000885 Πες τους να σου δωσουν πισω τα λεφτα σου.. και να παρουν πισω τη μουφα.. Τωρα ολο αυτο που περνας ειναι πιο οικονομικο..??? απο το να εβαζες 5 δεκαρες παραπανω και να επαιρνες μια μαρκα με after sale..??? Μ αρεσει που στην αξιολογηση του e-shop τους χα'ι'δευεις τ αυτια.. Πας με τα νερα τους γιατι φοβασαι μην σε αφησουν ετσι..
mr.Vox Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω τι έκανες με το κλιματιστικό αλλά ψάχνοντας για την μάρκα αυτή βρήκα το εξής περί σφάλματος P6 Στην ουσία από ότι καταλαβαίνω αλλαγή πλακέτας εξωτερικής μονάδας.
saxos55 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Γουάτ; Ξέθαμα θέματος του 2009 για απάντηση σε ερώτηση 11/1/2016; Πόσο καιρό είχες ανοιχτό το tab;
mr.Vox Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ερώτηση που δεν απαντήθηκε ποτέ . Τα κλιματιστικά αυτής της μάρκας πωλούνται όμως ακόμα. Το tab δεν ήταν ανοιχτό αλλά ο γούγλης ψάχνει και βρίσκει. Ψάχνω πληροφορίες για την συγκεκριμένη μάρκα και βγήκα εδώ. Το θέμα μπορεί να κλειδώσει εφόσον το επιθυμούν οι διαχειριστές και να ανοίξουμε καινούργιο με τον ίδιο τίτλο.
gia_nnis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Γουάτ; Ξέθαμα θέματος του 2009 για απάντηση σε ερώτηση 11/1/2016; Πόσο καιρό είχες ανοιχτό το tab; Και τι εγινε? Μονο κακο δεν κανει.. 2
BAS82 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Αναφορικά με τα AUX κλιματιστικά δε θα τα συνιστούσα σε κανένα, καθώς δεν είναι καθόλου αξιόπιστα. Πήρα δύο κλιματιστικά AUX inverter 9000 και 12000btu από το eshop, καθώς ήταν σε δελεαστική τιμή, ωστόσο και τα δύο αποδείχτηκαν ελαττωματικά. Βγάζουν μια ένδειξη F0 και σταματούν τη λειτουργία τους. Το πρόβλημα αυτό δεν γνωρίζει κανείς πώς λύνεται, όσο ήταν μέσα στην εγγύηση ήρθε κάποιες φορές ο συνεργάτης τεχνικός του eshop, αλλά λύση δε βρέθηκε. Φυσικά αν και ζήτησα αντικατάσταση από το eshop αυτό δεν έγινε. Οπότε μεγάλη προσοχή με τα συγκεκριμένα κλιματιστικά. Στο παρελθόν έχω πάρει και άλλα οικονομικά κλιματιστικά, ωστόσο είχαν έναν καλό κύκλο ζωής, αυτό δεν ισχύει με τα συγκεκριμένα. 1
mr.Vox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή τα μηχανήματα αυτά είναι φασόν ρίξε μια ματιά στο internet για τον κωδικό αυτό και επικοινώνησε μαζί τους από εδώ και πέρα γραπτώς με e-mail και επικολλώντας την εγγύηση κτλ. Μην το αφήνεις έτσι. Ας σου στέιλουν άλλο τεχνικό ας κάνουν ότι θέλουν. Πρέπει να σου φτιάξουν το κλιματιστικό τουλάχιστον χωρίς επιβάρυνση εντός εγγύησης. Αν δεν μπορούν να σου φέρουν άλλο. Οι περισσότεροι εγκαταστάτες υποτίθεται τεχνικοί ότι και να λένε είναι της πλάκας. Κανείς δεν κάνει σωστή δουλειά ακριβώς όπως πρέπει. και τα δύο ταυτόχρονα λίγο δύσκολο να στο παρουσιάσουν. Εδώ με ένα search βρήκα για άλλη μάρκα βέβαια. Πάτα εδώ Ενδεικτικά Error Code F0 Refrigerant Leakage Protection 1) Refrigerant leak(s). 2) Indoor coil temperature sensor not calibrated. 3) Refrigerant flow is restricted (ex. valve, exv, debris) Outdoor Unit Red Light Indicator – 9 flashes and 1 sec Off Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από mr.Vox 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις