Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, BAS82 είπε

Αναφορικά με τα AUX κλιματιστικά δε θα τα συνιστούσα σε κανένα, καθώς δεν είναι καθόλου αξιόπιστα. Πήρα δύο κλιματιστικά AUX inverter 9000 και 12000btu από το eshop, καθώς ήταν σε δελεαστική τιμή, ωστόσο και τα δύο αποδείχτηκαν ελαττωματικά. Βγάζουν μια ένδειξη F0 και σταματούν τη λειτουργία τους. Το πρόβλημα αυτό δεν γνωρίζει κανείς πώς λύνεται, όσο ήταν μέσα στην εγγύηση ήρθε κάποιες φορές ο συνεργάτης τεχνικός του eshop, αλλά λύση δε βρέθηκε. Φυσικά αν και ζήτησα αντικατάσταση από το eshop αυτό δεν έγινε. Οπότε μεγάλη προσοχή με τα συγκεκριμένα κλιματιστικά.

Στο παρελθόν έχω πάρει και άλλα οικονομικά κλιματιστικά, ωστόσο είχαν έναν καλό κύκλο ζωής, αυτό δεν ισχύει με τα συγκεκριμένα.  

To F0 ισως να σημαινει οτι λειπει φρεον. Δες τι λεει ο φιλος παραπανω. Τα αλλα δεν ξερω τι ειναι. Το eshop ισως μπορει να σου βρει συνεργαζομενο αντιπροσωπο γιατι δεν ρωτας ποιος τα στηριζει;

2) εγγυηση εληξε;

Επεξ/σία από Zerg13
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

To F0 ισως να σημαινει οτι λειπει φρεον. Δες τι λεει ο φιλος παραπανω. Τα αλλα δεν ξερω τι ειναι. Το eshop ισως μπορει να σου βρει συνεργαζομενο αντιπροσωπο γιατι δεν ρωτας ποιος τα στηριζει;

2) εγγυηση εληξε;

Το eshop είχε στείλει τεχνικό – συνεργάτη τους  και τα είδε, μάλιστα άλλαξε και κάποιο ανταλλακτικό, καθώς όπως μου είπαν αυτό είχε προτείνει η κατασκευάστρια ως λύση για να διορθωθεί το πρόβλημα. Φυσικά το πρόβλημα δε λύθηκε και στη συνέχεια κάποια στιγμή έληξε και η εγγύηση, χωρίς φυσικά το eshop να μου αντικαταστήσει ή έστω να μου διορθώσει το πρόβλημα. Με απλά λόγια έκαναν τους Πόντιους Πιλάτους μέχρι να λήξει η εγγύηση!

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...