nik7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 re pedia gia dite ayto kai prospathiste na enosete OLA ta kiklakia ME OLA TA asterakia!!!oi grammes mporoun na exoun oti morfi thelete diladi isies kampiles kai oti na ine alla den prepei na temnonte!!!ego prosopika ta exo enosi ola ektos apo mia grami!dite--> !
psou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 H teleytaia gramh 8a borouse na einai trisdiastath etsi lynetai.Akomh an eixan diaforetika mege8h ta asteria kai oi kykloi lynetai kai allios.To provlhma to eixa synadhsei palia me 3 kyklous kai 3 tetragwna.to eixa lysei me aytous tous 2 tropous.Akomh, ayto htan provlhma thn D.E.H.
Γηρυόνης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 Αυτός ο γρίφος είναι άλυτος. Μπορεί να γίνει μόνο αν βρισκοντε σε τρισδιάστατο χώρο.
Sta Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 Mias pou egine logos gia grifous edw sas exw enan arketa endiaferonta:<P>O Θησαυρός του αμυγδαλόκηπου <BR> <BR>Έστω οτι επίλεγονται 2 ακεραιοι αριθμοί στο [3,100](χωρίς διάταξη).Υπολογίζεται το γινόμενο και το άθροισμα τους και δίνονται σε δύο ανθρώπους που, απο διαβολική σύμπτωση, ονομάζονται Κ.Γινόμενος και Ν.ʼθροισμας. <P>Μεταξύ τους διαδραματίζεται ο εξής διάλογος: <P> <P>-Γ:Δεν μπορώ να βρώ τους αριθμούς <P>-Α:Ούτε και εγώ,αλλα το ήξερα πως δεν θα μπορούσες <P>-Γ:Τώρα που μου το είπες αυτό μπορώ! <P>-Α:Αφού μπόρεσες και τους βρήκες, τους βρήκα και εγώ! <BR>Φυσικά εσείς πρέπει να τους βρείτε χωρίς να διαθέτετε κανένα άλλο δεδομένο.
Melven Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 exo xalasei ola mou ta vivlia kai ta tetradia otan eimoun sto sxolio kai kolovaraga apo deytera lykeiou mexri kai tin trith.me kamia dynamh de lynetai ayto ektos opos eipe kai o psou kai girionis an einai 3d.grrrrrrrr
Sta Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 Den xerw th lush,prospa8w na to lusw.Einai arketa duskolo to problhma.
-nick- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by gosta100:<BR><STRONG>Mias pou egine logos gia grifous edw sas exw enan arketa endiaferonta:<P>O Θησαυρός του αμυγδαλόκηπου <BR> <BR>Έστω οτι επίλεγονται 2 ακεραιοι αριθμοί στο [3,100](χωρίς διάταξη).Υπολογίζεται το γινόμενο και το άθροισμα τους και δίνονται σε δύο ανθρώπους που, απο διαβολική σύμπτωση, ονομάζονται Κ.Γινόμενος και Ν.ʼθροισμας. <P>Μεταξύ τους διαδραματίζεται ο εξής διάλογος: <P> <P>-Γ:Δεν μπορώ να βρώ τους αριθμούς <P>-Α:Ούτε και εγώ,αλλα το ήξερα πως δεν θα μπορούσες <P>-Γ:Τώρα που μου το είπες αυτό μπορώ! <P>-Α:Αφού μπόρεσες και τους βρήκες, τους βρήκα και εγώ! <BR>Φυσικά εσείς πρέπει να τους βρείτε χωρίς να διαθέτετε κανένα άλλο δεδομένο.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Xmmm....Gia pes th lysh...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.