geo1st487 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ποιος ειναι ο ασφαλεστερος τροπος μεταφορας του φορητου με το αυτοκινητο οσον αφορα τους κραδασμους; Στο καθισμα η στο πορτ μπαγκαζ; Ευχαριστω
epivitor Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Για τους κραδασμους καλυτερο ειναι το καθισμα. Για το ενδεχομενο κλοπης καλυτερο ειναι το πορτ μπαγκαζ.
Draculina Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Για τους κραδασμους καλυτερο ειναι το καθισμα. Για το ενδεχομενο κλοπης καλυτερο ειναι το πορτ μπαγκαζ. +1. Ακριβώς... Αλλά προσωπικά πάντα πορτ μπαγκαζ, το ρίσκο κλοπής είναι μεγάλο στο κάθισμα, δεν έχουν γίνει λίγα.
alexzzz Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Εγώ προσωπικά όταν έχω μεγάλη απόσταση το βάζω στο πορτμπαγκαζ (πάντα σε τσάντα εννοείται) και το πιάνω να μην κάνει βόλτες. Είναι και άδειο οπότε πρόβλημα δεν έχει. Για κοντινές αποστάσεις, πάλι τσάντα και κάθισμα.
victz Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Το δικο μου το εχω σε τσαντα, και το εχω στο πατωμα ακριβως πισω απο το καθισμα του οδηγου. Δε φαινεται και απο εξω, εκτος αν ξερεις που να κοιταξεις. Γενικα ομως, νομιζω οτι δεν ειναι τοσο ευαισθητα, οπως ενας σταθερος υπολογιστης, οποτε δεν υπαρχει προβλημα.
disqualified Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 εφοσον το εχεις σε τσαντα και δεν τρεξεις σε ραλλυ δεν εχεις προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.