Προς το περιεχόμενο

pavilion dv6000 extract files με live usb

telis_petsotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Repair φίλε μου είναι η επιδιόρθωση των windows.Πόλλες φορές διορθώνει αρχεία που έχουν σβιστεί ή χτυπήσει και σου δημιουργούν πρόβλημα σαν το δικό σου.Repair κάνεις όταν έχεις φτάσει στο σημείο που τα windows σε ρωτάνε αν θες να κανεις εγκατάσταση ή να σβίσεις κάποιο partition ή να κάνεις επιδιόρθωση όταν είσαι στην μπλέ οθόνη της εγκατάστασης.Τώρα δεν ξέρω αν αυτό γίνετε με usb.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Repair φίλε μου είναι η επιδιόρθωση των windows.Πόλλες φορές διορθώνει αρχεία που έχουν σβιστεί ή χτυπήσει και σου δημιουργούν πρόβλημα σαν το δικό σου.Repair κάνεις όταν έχεις φτάσει στο σημείο που τα windows σε ρωτάνε αν θες να κανεις εγκατάσταση ή να σβίσεις κάποιο partition ή να κάνεις επιδιόρθωση όταν είσαι στην μπλέ οθόνη της εγκατάστασης.Τώρα δεν ξέρω αν αυτό γίνετε με usb.

ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες...

εκτος απο usb που δεν ξερουμε αν γινεται, πως αλλιως μπορει να γινει repair?

Δημοσ.

Λύσεις:

α. Βάζεις live linux έκδοση που να παίζει από usb.

β. βρίσκεις xp live έκδοση που να παίζει από usb. (δεν διακρίνεται για την αξιοπιστία της).

γ. αγοράζεις αυτό και κάνεις κανονικά επιδιόρθωση με Cd.

δ. Το ανοίγεις, ξηλώνεις τον σκληρό, και τον κουμπώνεις σε ένα desktop ως δεύτερο για να τραβήξεις το αρχείο.

Δημοσ.
Λύσεις:

α. Βάζεις live linux έκδοση που να παίζει από usb.

β. βρίσκεις xp live έκδοση που να παίζει από usb. (δεν διακρίνεται για την αξιοπιστία της).

γ. αγοράζεις αυτό και κάνεις κανονικά επιδιόρθωση με Cd.

δ. Το ανοίγεις, ξηλώνεις τον σκληρό, και τον κουμπώνεις σε ένα desktop ως δεύτερο για να τραβήξεις το αρχείο.

γινεται να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τη λυση α?

Δημοσ.
γινεται να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τη λυση α?

χεχ, είναι η μοναδική λύση από όσες ανέφερα που δεν έτυχε να δοκιμάσω ποτέ.

Yποθέτω πως είναι αντίστοιχη της λύσης με το cd.

Κατεβάζεις κάποια live linux usb έκδοση, την κάνεις extract στο usb, boot-άρεις από το usb, (αν χρειάζονται επιπλέον βήματα εγκατάστασης στο usb λογικά θα υπάρχει αντίστοιχο read me) μπαίνεις στο λειτουργικό, παίρνεις το αρχείο σου, τέλος.

Πάντως είτε για επιδιόρθωση είτε για φορμάτ των XP, εξωτερικό CD ROM θα χρειαστείς.

Eγώ προτείνω την λύση γ.

Δημοσ.
χεχ, είναι η μοναδική λύση από όσες ανέφερα που δεν έτυχε να δοκιμάσω ποτέ.

Yποθέτω πως είναι αντίστοιχη της λύσης με το cd.

Κατεβάζεις κάποια live linux usb έκδοση, την κάνεις extract στο usb, boot-άρεις από το usb, (αν χρειάζονται επιπλέον βήματα εγκατάστασης στο usb λογικά θα υπάρχει αντίστοιχο read me) μπαίνεις στο λειτουργικό, παίρνεις το αρχείο σου, τέλος.

Πάντως είτε για επιδιόρθωση είτε για φορμάτ των XP, εξωτερικό CD ROM θα χρειαστείς.

Eγώ προτείνω την λύση γ.

δηλαδη ειναι διαφορετικες αυτες οι εκδοσεις 9.04 κ 8.04 http://www.ubuntu.com/getubuntu/download απο την εκδοση live?

με το repair δε θα χαθουν αρχεια?

Δημοσ.
δηλαδη ειναι διαφορετικες αυτες οι εκδοσεις 9.04 κ 8.04 http://www.ubuntu.com/getubuntu/download απο την εκδοση live?

με το repair δε θα χαθουν αρχεια?

Με το repair δεν χάνονται τα αρχεία, μη σε ανησυχεί.

Απλά έχε το νου σου τι πατάς κατά την διαρκεια της "format screen".

Τώρα για τις διαφορές που έχουν οι διανομές μεταξύ τους θα σε γελάσω, δεν είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσει.

Δημοσ.

όπως λέει και ο Telis, βγάλε το σκληρό και

κάρφωσέ τον σε desktop ή αγόρασε ένα 2.5 κουτί και κάντον εξωτερικό, σώσε τα αρχεία και μετά χτυπάς το φορματάκι....

Δημοσ.

Οχι ρε παιδια γιατι να βγαζει σκληρους και να μπαινει σε ιστοριες?

Πας εδω , δημιουργεις ενα bootable cd ή flashακι, τρεχεις τα linux τα οποια θα αναγνωρισουν τα παντα στο laptop, βρισκεις το αρχειο σου, το αποθηκευεις σ'ενα flashακι και μετα κανεις format με την ησυχια σου.

Δημοσ.
dv6500 ειναι ο δικος μου αρα δεν ειναι ελλατωματικη η γραφικων?

Σε όλα τα dv6000 και dv9000 έχει παρουσιαστεί.Οπότε μάλλον είσαι κ εσύ από τους τυχερούς.

Δημοσ.
Οχι ρε παιδια γιατι να βγαζει σκληρους και να μπαινει σε ιστοριες?

Πας εδω , δημιουργεις ενα bootable cd ή flashακι, τρεχεις τα linux τα οποια θα αναγνωρισουν τα παντα στο laptop, βρισκεις το αρχειο σου, το αποθηκευεις σ'ενα flashακι και μετα κανεις format με την ησυχια σου.

τωρα κατεβαζω αυτο κ να δοκιμασω να βγαλω την εργασια... ελπιζω να πετυχει..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:40 ----------

Με το repair δεν χάνονται τα αρχεία, μη σε ανησυχεί.

Απλά έχε το νου σου τι πατάς κατά την διαρκεια της "format screen".

για να κανω ρεπαιρ το μονο που χρειαζεται ειναι ενα dvd windows vista home premium του λειτουργικου μου δηλαδη η κανει οποιαδηποτε εκδοση πχ vista ultimate?

Δημοσ.

Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι προφανώς στην κάρτα γραφικών και για αυτό δεν ξεκινάνε τα windows.Αν χρειάζεσαι τα αρχεία σου κάνε μία δοκιμή μήπως μπαίνει σε VGA mode η σε safe mode η καλύτερα να αφαιρέσεις το δίσκο και να τον βάλεις σε μία εξωτερική θήκη.6 βίδες πρέπει να αφαιρέσεις συνολικά.... Ύπαρχουν μερικές εκδόσεις linux που μπορεί να λειτουργήσουν αλλά όσο περισσότερο τον χρησιμοποιείς στην κατάσταση αυτή τόσο μειώνεται η πιθανότητα να επισκευαστεί όταν τελικά δεν θα ανάβει καθόλου.

Δημοσ.

εκανα live usb με ubuntu κ μπηκα στο συστημα (αρα δε νομιζω να καηκε η καρτα γραφικων) αλλα οταν παω να ανοιξω το σκληρο που τον εμφανιζει ως media 153gb μου πεταει ενα μηνυμα unable to mount the volume κ δεν μπορω να βρω κανενα αρχειο.. τι μπορω να κανω τωρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...