tatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Καλησπερα ! οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα με το msn μετα το install του sp2...συγγεκριμενα... κανω κανονικα την εγκατασταση... ανοιγω τα πρωτα προγραμματα που ανοιγω συνηθως οταν ανοιγω το pc και μεσα σε αυτα ειναι το msn. παταω το shortcut του και μου ξεκιναει κατι σαν install...βγαζει το install shield wizzard φορτωνει μια μικρη μπαριτσα και μου το ανοιγει κανονικα μετα.....κλεινω το pc μετα απο ωρα και το ξανανοιγω...απο τοτε δεν λεει να μπει...δεν κανει load το προγραμμα...δλδ βγαζει το "κυκλακι" των vista για λιγο και τελος...σαν να μην εγινε τιποτα ! κοιταω απο task manager και δεν ανοιγει καν process.. βαζω Ccleaner-restart παλι τιποτα ! ουτε απο cmd ανοιγει, οσο και αν το googlara δεν βρηκα κατι ....εκτος τη λυση του uninstall που απο οσο διαβαζα μονο προβληματα φερνει..... Καμια ιδεα? ?
Street-Fighter Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Διαγραφή. Ξανα κατέβασμα το msn και καλο ειναι να σιγουρευτείς οτι είναι για vista sp2. Κανεις εγκατάσταση με administrator δικαιώματα. Αν παραμείνει το πρόβλημα ισως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος.
tatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 για διαγραφη? delete το φακελο και οτι windows live βρισκω στη registry? γιατι στο add/remove δεν... πως βλεπω αν ειναι για vista sp2? (πρωτη φορα το ακουω..) δεν βρισκω κατι αναλογο στη σελιδα του msn.
Street-Fighter Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 για unistall εδώ http://www.innovative-sol.com/uninstaller/ αν είχες 32bit θα σου πρότεινα http://www.revouninstaller.com/. Υπόθεσα οτι θα υπαρχει για sp2 οπότε τσεκαρε αν ειναι για x64 μπορεί να παίζει εκει το πρόβλημα αλλιως ξανα δοκίμασε. btw γιατι δεν βάζεις κάποια αλλη εφαρμογή για msn? εμένα μου την εχει δώσει καθε 3ης και λιγο οταν ανοίγεις το msn να σου πετάει διαφημίσεις και banner παραθυράκια.
tatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 πριν παω για uninstall ειπα να κανω μια ταρζανια και να το ξαναπερασω απο πανω αλλη μια φορα απο το online setup..... solved !!
RapidShade Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 πριν παω για uninstall ειπα να κανω μια ταρζανια και να το ξαναπερασω απο πανω αλλη μια φορα απο το online setup..... solved !! Reinstall - will solve it - correct
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.