popi25 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ΤΟ πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής (χωρίς να θέλω να κουράσω)!!! Ζω στην μέση του πουθενά και έτσι οι ταχύτητες που δίνει ο οτε είναι μέχρι 1mb/s. Με την αναβάθμιση που έγινε λοιπόν θεωρητικά η ταχύτητα θα έπρεπε είναι η διπλάσια... Πήρα και εγώ λοιπόν στον οτε να γκρινιάξω και το αποτέλεσμα ήταν με την σειρά: 1) διαπιστώσαμε ότι όντος ο οτε μου δίνει την ταχύτητα που λέει 2) ξανακάναμε εγκατάσταση το modem (sagem 2404)και με αυτό όλα οκ. 3) μου ζήτησε να κάνω εκτέλεση της εντολής ping -t και μου έβγαζε απώλειες 100% 4) γύρισα το pc σε safe mode με σύνδεση δικτύου και α)το Internet πήγαινε σαφώς καλύτερα (τεράστια διαφορά!) και β)ξανάεκτέλεσα την ping και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο 5) συμπέρασμα του υπαλλήλου ήταν ότι μάλλον το nod32 που χρησιμοποιώ δημιουργέι το πρόβλημα 6) το τηλέφωνο έκλεισε επιτέλουσ και κάνω απεγκατάσταση το Nod32 και βάζω το avira κάνω σκανάρισμα ( ένα trojan βρήκε) και το αποτέλεσμα......................................................το ίδιο!!!!! και κάτι ακόμα.... όποιοσ ασχοληθεί με το θέμα μου please όσο πιο απλά γίνεται γιατί δεν γνωρίζω και πολλά ¨)))
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 a.καταρχην βαζουμε σωστο ονομα θεματος για να μην το σβηνουν.και δεν μπορω να επαναφερω ταπαντα.οποτε προσεχε.β.το θεμα σου εγινε επαναφορα β.για το αν κλειδωνεις στα 2 mbit αυτο θα το παιζεις μεσα απο το μενου οπως και μεσα απο το μενου θα δεις αν εχεις συνδεθει και εχεις παρει Ip. γ.αν εχουν γινει και τα 2 αυτα και δεν παιρνεις απαντηση απο ping τοτε η κατι γινετε με το pc οποτε κλεισε ολα τα firewall για δοκιμη η δοκιμασε σε αλλο pc η εχει φαει σκαλωμα ο ρουτερ.και πριν παρεις και γκρινιαζεις οπως κανει το μεγαλυτερο ποσοστο πρωτα κοιταμε την δικια μας πλευρα γιατι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο φτεει ο χρηστης και οχι το ρουτερ.,μπορεις να ξαναγυρισεις το ρουτερ στα εργοστασιακα και να το ξανασεταρεις απο την αρχη.ελπιζω να βοηθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.