Προς το περιεχόμενο

Σκληρος δισκος στο αυτοκινητο

dj_vts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο αυτοκινητο μου εχω ενα σκληρο δισκο 2,5'' 40 gb(του ps3) σε μια θηκη transcend αλουμινιου και τον εχω συνδεσει στην πηγη μου για αναπαραγωγη mp3. Το χειμωνα δουλευε μια χαρα σα ρολοι... Τις τελευταιες ζεστες μερες εχω παρατηρησει οτι οταν μενει το αυτοκινητο στον ηλιο, και κατα συνεπεια και ο σκληρος, κανει καποιες μικροδιακοπες στα mp3 καθε λιγο κ λιγακι που ειναι πολυ ενοχλητικες... Το ιδιο φαινομενο παρατηρησα κ με ενα φλασακι. Τι μπορω να κανω για να "ψυξω" τον δισκο και μεχρι ποιες θερμοκρασιες ειναι η λειτουργια του; Υπαρχει καποια θηκη ειδικη η να περιμενω το φθινοπωρο;; :lol:

Δημοσ.

Με την μονη διαφορα πως εχει προβλημα με την θερμοκρασια ο τυπος οχι με τους κραδασμους!!!

Αν εχει περιθοριο δεξια ή αριστερα παρε ενα πολυ μικρο ανεμιστηρακι υπολογιστη και κοτσαρε το!

Δημοσ.

Στη θηκη χωραει ο δισκος ισα ισα, ουτε νυχι παραπανω... Αν εννοεις να το κολλησω στη θηκη, αντε και το κανω. Απο που θα παρει ρευμα το φουρφουρι;

Μετα σκεφτηκα να τον βαλω στα ποδια του συνοδηγου, στο κατω μερος του ταμπλω να τον κολλησω, και να τον φυσαει το aircondition... Λιγο ανορθοδοξο αλλα μπορει να ειναι αποτελεσματικο!

• Moderators
Δημοσ.

Ελπιζω να εχεις τα αρχεια αυτα ΚΑΙ αλλου ε... Γιατι λογω κραδασμων θα τα παιξει αρκετα συντομοτερα απο οτι αν ηταν σε γραφειο.

Οσο για αυτο λες ναι, αλλα γενικα προφυλαξε το απο τον ηλιο.

Δημοσ.

Με usb το έχεις; Αν ναι, πάρε ένα usb stick και ξεμπέρδεψες. Έχουν μεγάλες ανοχές και στην θερμοκρασία και στους κραδασμούς.

Δημοσ.

Κανε μια παρακαμψη απο τον αεραγωγο του air-condition με ενα καλωδιο και βαλε να τον φυσα αλλα ο StaurosD εχεο δικιο.

Παρε καλυτερα ενα SSD! ουτε σκονη ουτε κραδασμοι ουτε καν οι θερμοκρασιες δεν τα αγγιζουν.

Ε και μην μου πεις οτι εχεις γεμισει και τα 40gb!!!

Δημοσ.
Με usb το έχεις; Αν ναι, πάρε ένα usb stick και ξεμπέρδεψες. Έχουν μεγάλες ανοχές και στην θερμοκρασία και στους κραδασμούς.

Το εγραψα και στο πρωτο ποστ μου, τα ιδια κανει και σε ενα φλασακι που δοκιμασα...

Απ'οτι ειδα τιμες για τους SSD ειναι αρκετα τσουχτερες, τουλαχιστον αυτο τον καιρο, δε ξερω αν αξιζει τα λεφτα γι'αυτο που θελω εγω.

• Moderators
Δημοσ.

Οπα, με φλασακι δεν επρεπε να αντιμετωπιζει ιδιαιτερο προβλημα, ακομα και στον ηλιο να ηταν!

Δεν σηκωνουν θερμοκρασιες...

Μηπως θα πρεπει να σκεφτεις μη τυχον και δε σηκωνει το player τα kbps καποιων αρχιων ή τη κωδικοποιηση ή αν γενικα υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο...?

Δημοσ.

Και τωρα με τις ζεστες ειπε να βγαλει τετοιο προβλημα ρε γμτ; Η πηγη εχει οδηγιες για το τι συσκευες usb υποστηριζει, (fat32 και οσα kbps θελεις) εννοειται οτι κ τον δισκο κ το φλασακι τα εχω fat32. Βεβαια το φλασακι ειναι κινεζικο του 5ευρου - silicon κατι λεει. Η πηγη μου δεν εχει απευθειας usb, αλλα ενα ΓΝΗΣΙΟ αξεσουαρ της pioneer που το πληρωσα 120 ευρω (CD-UB100) και υπενθυμιζω οτι το προβλημα παρουσιαζεται οταν μπαινω στο αυτοκινητο την ΗΜΕΡΑ και οταν το εχω αφησει στον ηλιο και ζεματανε ολα μεσα. Το πρωι στο σπιτι μου το αφηνω σε πυλωτη κ δεν το βλεπει ηλιος, και ολα παιζουν ρολοι. Αρα ΣΙΓΟΥΡΑ το προβλημα ειναι στη θερμοκρασια. Η ιδανικη λυση μαλλον ειναι να κολλησω το δισκο καπου που να φυσαει το aircondition...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...