tsitourman Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα οπου απο εναν κεντρικο pc να εχω τον ελεγχο 5 αλλων υπολογιστων (ταυτοχρονα) ολοι μεσω lan συνδεονται δλδ Οτι βλεπω στον κεντρικο υπολογιστη να το βλεπουν και αλλοι 5 (ταυτοχρονα) Να μπορω να κλειδωνω μεσω αυτου του προγραμματος την επιφανεια εργασιας των αλλων με αποτελεσμα να μην μπορουν να διαχειριστουν τον υπολογιστη τους Να μπορω να μπαινω σε οποιονδηποτε υπολογιστη του δικτυου να βλεπω τι κανει. Αν εχει καποια ιδεα κανεις ας με ενημερωσει Ευχαριστω
saxtou junior Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 καλο φαινεται αυτο αλλα δεν ξερω εγω γιατι ακριβως το θες?
micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Back Orifice 2000 για τον έλεγχο. Ξεκίνησε σαν ιός το 1998 για να δείξει τις τρύπες ασφαλείας στα windows και κατέληξε σε Network administration tool.
ntg_net Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα οπου απο εναν κεντρικο pc να εχω τον ελεγχο 5 αλλων υπολογιστων (ταυτοχρονα) ολοι μεσω lan συνδεονταιδλδ Οτι βλεπω στον κεντρικο υπολογιστη να το βλεπουν και αλλοι 5 (ταυτοχρονα) Να μπορω να κλειδωνω μεσω αυτου του προγραμματος την επιφανεια εργασιας των αλλων με αποτελεσμα να μην μπορουν να διαχειριστουν τον υπολογιστη τους Να μπορω να μπαινω σε οποιονδηποτε υπολογιστη του δικτυου να βλεπω τι κανει. Αν εχει καποια ιδεα κανεις ας με ενημερωσει Ευχαριστω Freeware RealVNC TightVNC UltraVNC Teamviewer Shareware Radmin Netop PCAnywhere Και χιλιαδες αλλα. Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις το Remote Desktop των Windows
micos000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Όσον αφορά το TightVNC, η δυνατότητα που ζητάει ο tsitourman, να βλέπουν δλδ παραπάνω από ένα pc το desktop του server παρέχεται μέσα από το TightProjector και δυστυχώς δεν είναι Free. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.