Προς το περιεχόμενο

Logitech Illuminated Keyboard

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Logitech Illuminated Keyboard

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4740&cl=roeu,en

logitech-illuminated-keyboard1.jpg

Μετα απο πολυχρονη αναζητηση του ιδανικου πληκτρολογιου μπορω να πω οτι το βρηκα...Κρητηρια μου η εμφανιση αλλα κυριως η αισθηση των πληκτρων που θελω να ειναι οπως των φορητων μαλακο.Μεχρι τωρα ειχα βρει πληκτρολογια που η αισθηση αυτη εμοιαζε....Τωρα βρηκα ενα που ειναι ιδια !!!

Ακριβο μεν αλλα αξιζει τα ευροπουλα του.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ειχα και αυτο και οντως η αισθηση ηταν πολυ καλη αλλα το ασπρο και αλουμινι χρωμα του δεν ταιριαζε στην υπολοιπη συνθεση μου.Κι ετσι πηγε στις αγγελιες μου και εδω.

Δημοσ.

Και αυτό είναι ένα πληκτρολόγιο όχι απλά σαν τα πληκτρολόγια λάπτοπ αλλά ένα πολύ καλό λάπτοπ πληκτρολόγιο.Φεύγει και το num pad και είναι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν λάπτοπ.Το είδα από κοντά σε ένα Multirama και πέθανα στο γέλιο!Οτι ήταν ότι καλύτερο έχω δεί σε λάπτοπ πληκτρολόγιο είναι αλήθει για να λέμε τα σύκα σύκα αλλά

είναι δυνατόν για pc να αγοράσεις πληκτρολόγιο λάπτοπ;

Αυτά είναι πιο πολύ για pc που είναι στο σαλόνι συνδεδεμένα με καμιά τηλεόραση που το πληκτρολόγιο και δεν πολυχρησιμοποιείται και παίζει και διακοσμητικό ρόλο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας πάντως εγώ με το που έπιασαν τα χέρια μου τέτιο πληκτρολόγιο ( με αίσθηση λάπτοπ ) πληκτρολογό πιο γρήγορα απότι με το G15 μου.

Δημοσ.

εμενα γιατι δεν μαρεσει και τοσο για τα λεφτα που εχει?

δεν εχει την τοσο καλη αισθηση

μονο στο σκοταδι ειναι ωραιο.. σαν αεροδιαδρομος

Δημοσ.

Γιαννη το καλυτερο πληκτρολογιο της αγορας πηρες(απο αποψη αισθησης).

Ειμαι προγραμματιστης και δινω και εγω μεγαλη σημασια στο πληκτρολογιο.

Η αισθηση του illuminated ειναι πραγματικα απιστευτη.

Το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι το βγαζουνε μονο σε ενσυρματο(για να κρατησουνε το κοστος χαμηλα μηπως?)

• Super Moderators
Δημοσ.
Το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι το βγαζουνε μονο σε ενσυρματο(για να κρατησουνε το κοστος χαμηλα μηπως?)

και για να μην τελειώνει η μπαταρία σε χρόνο dt

Δημοσ.

Το πληκτρολογιο και να μην ειναι ασυρματο λιγο με πειραζει...Το ποντικι ειναι το παν να ειναι ασυρματο.

Δημοσ.

καλυτερα ενσυρματο ουτε μπαταριες ουτε τιποτα και μπαινεις στο bios παντα.. οχι οποτε θελει το wireless να δουλεψει..

εγω παλι απορω.. δεν ειναι και τοσο καλο. η αισθηση ειναι μετρια απο εμφανιση καλη, δεν ειναι και τιποτα το κορυφαιο..

Δημοσ.

Εντωμεταξυ σημερα εψαχνα να το αγορασω και εγω και δεν υπηρχε σε κανενα μαγαζι στο the mall !

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς αν και αυτό το πληκτρολόγιο έχει την ίδια αίσθηση;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575144

Θέλω να πάρω και ένα ασύρματο keyboard να το συνδυάσω με το MX 1100 ποντίκι.

Λογικα πρεπει να εχει ιδια αν και αν θυμαμαι καλα παλια που ειχε ενα dinovo των 250 ευρω παρακαλω ειχε λιγο καλυτερη αισθηση απο το Illuminated.

Αυτο που λες ειναιγια mac...Υπαρχει ομως και για windows.

Δημοσ.
Λογικα πρεπει να εχει ιδια αν και αν θυμαμαι καλα παλια που ειχε ενα dinovo των 250 ευρω παρακαλω ειχε λιγο καλυτερη αισθηση απο το Illuminated.

Αυτο που λες ειναιγια mac...Υπαρχει ομως και για windows.

Thanks, από κάποια review στο youtube είδα ότι όντος έχει τέτοια αίσθηση.

Για Mac το θέλω ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...