Προς το περιεχόμενο

Logitech Illuminated Keyboard

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το εχει η κορη μου και δεν εχει καμμια σχεση με αυτο των φορητων...Γενικα η Microsoft δεν φημιζεται για τετοια πληκτρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το εχει η κορη μου και δεν εχει καμμια σχεση με αυτο των φορητων...Γενικα η Microsoft δεν φημιζεται για τετοια πληκτρα.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=931128&page=2&Manufacturer=Microsoft&category=69978166&catalog=23&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE652B599D02A2B3BD7A715F078A3C1EDAAF1B218D9833B5FF246A629103844AE17232EAA0621FD23F9C97B0EA376ACD41CD2DAEB4868F6C0F86A294E5A50DC2C3B5EBA7A2131CD78820FCB2985819E75485BD4F2E143A0C441232167167C9651FF1DF2367649D1A97819534C14979DD339AAB0F26FF141593

έχει αυτό αλλά πάει πακέτο με mouse...

Δημοσ.

Γιαννης Platano : Το πηρα και εγω τελικα και ειναι απιστευτο πραγματικα!

Δε μου λες ποτε γινεται illuminated?

Ποτε φωτιζεται δηλαδη γιατι δεν εχω καταλαβει!

Επισης να σημειωσω για πιθανους αγοραστες οτι γραπωνεται πραγματικα με γομολαστιχες πανω στο γραφειο που το βαζεις με αποτελεσμα να ειναι σταθεροτατο αλλα και αθορυβο ακομα και σε φτηνιαρικα(απο ΙΚΕΑ) γραφεια σαν το δικο μου!

Δημοσ.
Γιαννης Platano : Το πηρα και εγω τελικα και ειναι απιστευτο πραγματικα!

Δε μου λες ποτε γινεται illuminated?

Ποτε φωτιζεται δηλαδη γιατι δεν εχω καταλαβει!

Επισης να σημειωσω για πιθανους αγοραστες οτι γραπωνεται πραγματικα με γομολαστιχες πανω στο γραφειο που το βαζεις με αποτελεσμα να ειναι σταθεροτατο αλλα και αθορυβο ακομα και σε φτηνιαρικα(απο ΙΚΕΑ) γραφεια σαν το δικο μου!

Το δικο μου ειναι φωτισμενο συνεχεια στα πληκτρα...

Σωστο αυτο που λες για το βεντουζαρισμα.

Δημοσ.
Το κουμπακι με το φωτακι πανω δεξια τι κανει?

Τωρα το προσεξα...Ρυθμιζει την φωτεινοτητα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:27 ----------

Δεν ξερω αν το dinovo for NB εχει καλυτερη αισθηση πληκτρων.

Δημοσ.

Παντως δεν εγκατεστησα κανενα cd.

Το τρεχω οπως το βρηκαν τα windows 7rc.

Λες αυτο να φταιει που δεν φωτιζονται?

Δημοσ.
Παντως δεν εγκατεστησα κανενα cd.

Το τρεχω οπως το βρηκαν τα windows 7rc.

Λες αυτο να φταιει που δεν φωτιζονται?

Πιθανον...Εγω με Vista εγκατεστησα απο το cd...

Δεν εχω καταλαβει αν γινεται πατωντας μονο το F1 να ανοιγει ο internet browser.

Δημοσ.

Τελικα δουλευει μια χαρα ο φωτισμος των πληκτρων απλα δε το ειχα καταλαβει επειδη πεφτει πανω το φως απο το φωτιστικο γραφειου που εχω!

Δουλευει και το κουμπακι που ρυθμιζει τη φωτεινοτητα κανονικα!

Δημοσ.

Πάντοτε ήμουν εναντίον των ασύρματων πληκτρολογίων καθότι είναι εντελώς άχρηστη μια τέτοια δυνατότητα, αφού το πληκτρολόγιο μένει σε μια θέση έτσι κι αλλιώς. Καλά έκανε η logitech και το συγκεκριμένο το έβγαλε ενσύρματο. (το di novo edge που ήταν cordless πανάκριβο και με ένα σωρό άχρηστες δυνατότητες δεν πήγε τόσο καλά όσο περίμεναν...)

Αυτό που με ενοχλεί σε αυτό πάντως είναι η λιτή εμφάνισή του (έλλειψη πρωτοτυπίας) και το ότι δεν έχει μεγάλο πλήκτρο enter. Η απουσία multimedia κουμπιών δε με πειράζει, καθώς πάντα τα ήλεγχα από το ποντίκι μου. Και βιάστηκα ο μ@λ#κας να αγοράσω καινούργιο keyboard πριν μερικούς μήνες, πήρα το logitech wave :

fjfbb7.jpg

αλλά δυστυχώς δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο, μια πρωτότυπη διακύμανση έχει και τα μισά πλήκτρα είναι σκληρά και τα άλλα μισά μαλακά. Αν εξέταζα τώρα την αγορά καινούργιου μάλλον θα χτύπαγα αυτό.

Αν έχεις συνεχώς την ένδειξη φώτισης στο full ακόμα κι αν δεν είναι ιδαίτερα σκοτάδι, υπάρχει κάποιος κίνδυνος?

Δημοσ.
Πάντοτε ήμουν εναντίον των ασύρματων πληκτρολογίων καθότι είναι εντελώς άχρηστη μια τέτοια δυνατότητα, αφού το πληκτρολόγιο μένει σε μια θέση έτσι κι αλλιώς.

Ασύρματο πληκτρολόγιο παίρνεις όταν δεν θες να το έχεις πάντα στην ίδια θέση και όταν σε ενοχλούν και δεν θες καλώδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...