Προς το περιεχόμενο

Logitech Illuminated Keyboard

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα..

Και το μεγάλο enter είναι must για μένα σε πληκτρολόγιο. Το καλό είναι ότι από ότι βλέπω έχει μεγάλο delete και μεγάλο shift.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το enter του συγκεκριμενου πληκτρολογιου εγω το θεωρω αρκετα μεγαλο!

Εννοώ ότι είναι περίπου ίδιου μεγέθους με πλήκτρα σαν το Shift/Back/Caps Lock κ.α και δεν είναι μεγάλο (τριπλάσιο) στο κάθετο μήκος. Βέβαια η εργονομία του συγκεκριμένου πληκτρολόγιου, δεν του επιτρέπει να έχει τέτοιο enter...

Δημοσ.

Κι όμως κοιτάζοντας διάφορες foto στο net, το πέτυχα και με μεγάλο enter :

2qvb2i1.jpg

jpwwm0.png

Δεν κατάλαβα όμως αν πρόκειται για διαφορετική έκδοση. Σε όποια foto κι αν το είδα σε online κατάστημα, απεικονιζόταν με μικρό πλήκτρο.

Δημοσ.
Κι όμως κοιτάζοντας διάφορες foto στο net, το πέτυχα και με μεγάλο enter :

2qvb2i1.jpg

jpwwm0.png

Δεν κατάλαβα όμως αν πρόκειται για διαφορετική έκδοση. Σε όποια foto κι αν το είδα σε online κατάστημα, απεικονιζόταν με μικρό πλήκτρο.

Ειναι εκδοση για αλλες χωρες αυτες με τριπλο enter ..

Δες επισης την διαφορα στο κουμπι διπλα απο το αριστερο shift.

Δημοσ.

Από τα καλύτερα keyboards που έχω δοκιμάσει τον τελευταίο χρόνο σε αίσθηση γραψίματος.

Αν κάποιος είχε keyboard me full διαδρομή στα πλήκτρα, ίσως χρειαστεί τον χρόνο του να το συνηθίσει.

Οι πορτοκαλί συντομεύσεις στα F πλήκτρα δουλεύουν φυσικά με πατημένο το FN (laptop keyboards).

Τέρμα δεξιά επάνω το πλήκτρο με το λαμπάκι ρυθμίζει την φωτεινότητα σε όλα τα πλήκτρα σε διαβάθμιση 100%, 50%, 25%, off.

Κανένα 10μηνο καθημερινής χρήσης και μερικές χιλιάδες keystrokes μετά, συνεχίζει ακάθεκτο χωρίς να χάσει την αίσθηση πληκτρολόγησης του.

Το χρησιμοποιώ χωρίς drivers.

/sc

Δημοσ.

Το μονο που θα μπορουσε να ανταγωνιστει το συγκεκριμενο πληκτρολογιο ειναι να βγαλουνε πληκτρολογιο με μεγαλυτερες αποστασεις μεταξυ των πληκτρων!(Οπως στα mac και στα sony vaio-εχω sony vaio και μπορω να πω οτι εχει το μονο πληκτρολογιο που μπορει να ανταγωνιστει το illuminated).

Επισης να σημειωσω οτι το δικο μου εχει το μεγαλο enter οπως ακριβως στη φωτογραφια!

Δημοσ.
Το μονο που θα μπορουσε να ανταγωνιστει το συγκεκριμενο πληκτρολογιο ειναι να βγαλουνε πληκτρολογιο με μεγαλυτερες αποστασεις μεταξυ των πληκτρων!(Οπως στα mac και στα sony vaio-εχω sony vaio και μπορω να πω οτι εχει το μονο πληκτρολογιο που μπορει να ανταγωνιστει το illuminated).

Επισης να σημειωσω οτι το δικο μου εχει το μεγαλο enter οπως ακριβως στη φωτογραφια!

Συμφωνω στα μεγαλυτερα κενα μεταξυ των πληκτρων . Κι εμενα μεγαλο enter εχει.

Δημοσ.

Λοιπόν, έστω και αν είμαι ψιλο off topic, επειδή είμαι κάτοχος του παρακάτω keyboard, είναι ό,τι καλύτερο έχει πέσει στα χέρια μου, στο είδος του, τα τελευταία χρόνια, σε όλους τους τομείς :

Αίσθηση, εργονομία, εμβέλεια, αυτονομία, αντοχή.

HP Wireless Elite Desktop Keyboard

http://www.shopping.hp.com/product/computer/categories/mice_keyboards/1/accessories/FQ481AA%2523ABA

Δημοσ.
Λοιπόν, έστω και αν είμαι ψιλο off topic, επειδή είμαι κάτοχος του παρακάτω keyboard, είναι ό,τι καλύτερο έχει πέσει στα χέρια μου, στο είδος του, τα τελευταία χρόνια, σε όλους τους τομείς :

Αίσθηση, εργονομία, εμβέλεια, αυτονομία, αντοχή.

HP Wireless Elite Desktop Keyboard

http://www.shopping.hp.com/product/computer/categories/mice_keyboards/1/accessories/FQ481AA%2523ABA

Ωραιο φαινεται...Μας αναβεις φωτιες !!!!Εχθρος του καλου το καλυτερο !!! Που και ποσο το πηρες ?

Δημοσ.
Ωραιο φαινεται...Μας αναβεις φωτιες !!!!Εχθρος του καλου το καλυτερο !!! Που και ποσο το πηρες ?

Από ebay, πριν από 3-4 μήνες, γύρω στα 60$, αν θυμάμαι καλά.

Π.χ:

http://cgi.ebay.com/New-HP-Wireless-Elite-Desktop-Keyboard-FQ480AA_W0QQitemZ200349836233QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2ea5c7e3c9&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

Δημοσ.

Τα πληκτρα τι αισθηση εχουν ? Σαν απο φορητο ?

Δημοσ.

Νομιζω οτι ειναι αυτο που συνοδευει τον HP που ειναι υπολογιστης και οθονη ολα σε ενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...