tvagge Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Νομιζω οτι ειναι αυτο που συνοδευει τον HP που ειναι υπολογιστης και οθονη ολα σε ενα. Ακριβώς. Η αίσθηση των πλήκτρων είναι φανταστική, μοιάζει πολύ με αυτή των laptops, αν δεν είναι η ίδια.
skiabox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 http://www.directron.com/ledkb.html Ωραια σελιδα αλλα το πληκτρολογιο δεν αγοραζεται αν δε το δοκιμασεις πρωτα!
swiftech Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 παντως το logitech ειναι ψιλομουφα για τα λεφτα που εδωσα κι εγω.. το wireless 8000 της ms ειναι πολυ καλυτερο.. η HP εχει κατι καλα κατα καιρους.. ειδικα αυτα στα ετοιμα συστηματακια που εχει..
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ωραια σελιδα αλλα το πληκτρολογιο δεν αγοραζεται αν δε το δοκιμασεις πρωτα! Συμφωνω απολυτα και εκει ειναι το προβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 αν είναι αχρησιμοποίητο ή ελάχιστα χρησιμοποιμένο ναι, αλλά όχι τα συνήθως ξεσκισμένα που βλέπουμε στα καταστήματα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Λοιπόν, έστω και αν είμαι ψιλο off topic, επειδή είμαι κάτοχος του παρακάτω keyboard, είναι ό,τι καλύτερο έχει πέσει στα χέρια μου, στο είδος του, τα τελευταία χρόνια, σε όλους τους τομείς :Αίσθηση, εργονομία, εμβέλεια, αυτονομία, αντοχή. HP Wireless Elite Desktop Keyboard http://www.shopping.hp.com/product/computer/categories/mice_keyboards/1/accessories/FQ481AA%2523ABA Το ειδα σημερα στο Πλαισιο σε εναν ολα σε ενα HP. Εντυπωσιαστηκα.Πολυ καλο !!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Λοιπόν, έστω και αν είμαι ψιλο off topic, επειδή είμαι κάτοχος του παρακάτω keyboard, είναι ό,τι καλύτερο έχει πέσει στα χέρια μου, στο είδος του, τα τελευταία χρόνια, σε όλους τους τομείς :Αίσθηση, εργονομία, εμβέλεια, αυτονομία, αντοχή. HP Wireless Elite Desktop Keyboard http://www.shopping.hp.com/product/computer/categories/mice_keyboards/1/accessories/FQ481AA%2523ABA Το παρηγγειλα κι εγω σημερα απο ebay.Μαλιστα επειδη τα ρημαδια τα αγγλικα δεν βοηθανε παρηγγειλα ...2 κομματια !!!!Μολις ερθουν θα ψαξω αγοραστη για το ενα.
skiabox Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Το παρηγγειλα κι εγω σημερα απο ebay.Μαλιστα επειδη τα ρημαδια τα αγγλικα δεν βοηθανε παρηγγειλα ...2 κομματια !!!!Μολις ερθουν θα ψαξω αγοραστη για το ενα. Καλα ακομα δεν πηρες το illuminated και το απαρνιεσαι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Καλα ακομα δεν πηρες το illuminated και το απαρνιεσαι? Στην ατελειωτη αναζητηση μου για ενα πληκτρολογιο που να εχουν τα κουμπια του αισθηση φορητου δεν πληρουσε τις απολυτες συνθηκες που ψαχνω...Το ειχα ηδη δωσει και εχω παρει το dinovo που ειναι ελαφρως καλυτερο απο αισθηση αλλα και παλι δεν...
skiabox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παντως το illuminated οσο το συνηθηζεις τοσο πιο δυνατο εργαλειο ειναι. Ειναι απιστευτα γρηγορο, απιστευτα αθορυβο και επισης απο χθες ειδα οτι και με τα ποδαρακια ανοιχτα ειναι το ιδιο σταθερο. Πολυ προσεγμενη κατασκευη γενικα , ιδανικο για επαγγελματιες της πληροφορικης που πληκτρολογουνε ολη τη μερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 sorry αλλά για αυτούς που πληκτρολογούν όλη μέρα τα ιδανικά είναι τα "στραβά" aka natural keyboards για σωστή θέση των χεριών... και είναι θέμα συνήθειας βέβαια να μάθεις να γράφεις γρήγορα με αυτά...
swiftech Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 μετα οταν πας σε κανονικο τα γραφεις ολα ενα πληκτρο πιο πριν..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 μια χαρά γράφεις, απλά πρέπε να εξασκήσε συχνά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.