Προς το περιεχόμενο

Logitech Illuminated Keyboard

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομιζω οτι ειναι αυτο που συνοδευει τον HP που ειναι υπολογιστης και οθονη ολα σε ενα.

Ακριβώς.

Η αίσθηση των πλήκτρων είναι φανταστική, μοιάζει πολύ με αυτή των laptops, αν δεν είναι η ίδια.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως το logitech ειναι ψιλομουφα για τα λεφτα που εδωσα κι εγω..

το wireless 8000 της ms ειναι πολυ καλυτερο..

η HP εχει κατι καλα κατα καιρους.. ειδικα αυτα στα ετοιμα συστηματακια που εχει..

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είναι αχρησιμοποίητο ή ελάχιστα χρησιμοποιμένο ναι, αλλά όχι τα συνήθως ξεσκισμένα που βλέπουμε στα καταστήματα...

Δημοσ.
Λοιπόν, έστω και αν είμαι ψιλο off topic, επειδή είμαι κάτοχος του παρακάτω keyboard, είναι ό,τι καλύτερο έχει πέσει στα χέρια μου, στο είδος του, τα τελευταία χρόνια, σε όλους τους τομείς :

Αίσθηση, εργονομία, εμβέλεια, αυτονομία, αντοχή.

HP Wireless Elite Desktop Keyboard

http://www.shopping.hp.com/product/computer/categories/mice_keyboards/1/accessories/FQ481AA%2523ABA

Το ειδα σημερα στο Πλαισιο σε εναν ολα σε ενα HP.

Εντυπωσιαστηκα.Πολυ καλο !!!

Δημοσ.
Λοιπόν, έστω και αν είμαι ψιλο off topic, επειδή είμαι κάτοχος του παρακάτω keyboard, είναι ό,τι καλύτερο έχει πέσει στα χέρια μου, στο είδος του, τα τελευταία χρόνια, σε όλους τους τομείς :

Αίσθηση, εργονομία, εμβέλεια, αυτονομία, αντοχή.

HP Wireless Elite Desktop Keyboard

http://www.shopping.hp.com/product/computer/categories/mice_keyboards/1/accessories/FQ481AA%2523ABA

Το παρηγγειλα κι εγω σημερα απο ebay.Μαλιστα επειδη τα ρημαδια τα αγγλικα δεν βοηθανε παρηγγειλα ...2 κομματια !!!!Μολις ερθουν θα ψαξω αγοραστη για το ενα.

Δημοσ.
Το παρηγγειλα κι εγω σημερα απο ebay.Μαλιστα επειδη τα ρημαδια τα αγγλικα δεν βοηθανε παρηγγειλα ...2 κομματια !!!!Μολις ερθουν θα ψαξω αγοραστη για το ενα.

Καλα ακομα δεν πηρες το illuminated και το απαρνιεσαι?

Δημοσ.
Καλα ακομα δεν πηρες το illuminated και το απαρνιεσαι?

Στην ατελειωτη αναζητηση μου για ενα πληκτρολογιο που να εχουν τα κουμπια του αισθηση φορητου δεν πληρουσε τις απολυτες συνθηκες που ψαχνω...Το ειχα ηδη δωσει και εχω παρει το dinovo που ειναι ελαφρως καλυτερο απο αισθηση αλλα και παλι δεν...

Δημοσ.

Παντως το illuminated οσο το συνηθηζεις τοσο πιο δυνατο εργαλειο ειναι.

Ειναι απιστευτα γρηγορο, απιστευτα αθορυβο και επισης απο χθες ειδα οτι και με τα ποδαρακια ανοιχτα ειναι το ιδιο σταθερο.

Πολυ προσεγμενη κατασκευη γενικα , ιδανικο για επαγγελματιες της πληροφορικης που πληκτρολογουνε ολη τη μερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά για αυτούς που πληκτρολογούν όλη μέρα τα ιδανικά είναι τα "στραβά" aka natural keyboards για σωστή θέση των χεριών...

και είναι θέμα συνήθειας βέβαια να μάθεις να γράφεις γρήγορα με αυτά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...