Προς το περιεχόμενο

Logitech Illuminated Keyboard

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι γιατί δεν τα έχεις συνηθίσει, λογικό είναι...

αλλά μην μου λες ότι το illuminated είναι το ιδανικό για αυτούς που πληκτρολογούν όλη μέρα γιατί προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο :P

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως πολλοί επαγγελματίες επιλέγουν "βαριά" πληκτρολόγια τύπου γραφομηχανής που τα πλήκτρα ακούγονται πολύ και τους βοηθάει στο τυφλό σύστημα...Και μια από της καλύτερες επιλογές είναι η cherry..

Εγώ πρόσφατα πήρα το MICROSOFT WIRELESS LASER 7000 και οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής..Πολύ άνετη η θέση των χεριών,τα κουμπιά των γραμμάτων είναι πάρα πολύ καλά σε αντίθεση με τα esc-f12 που είναι ψιλοψέυτικα αλλά αυτά δεν τα χρησιμοποιείς και πολύ.Η διαφορά με το προηγούμενο μου είναι τεράστια σε άνεση αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν δικαιολογεί τα λεφτά του.Σίγουρα όταν δίνεις τόσα λεφτά για πληκτρολόγιο απαιτείς το παίξιμο των πλήκτρων να είναι μηδαμινό.Στο συγκεκριμένο είναι σε πολύ καλό επίπεδο ειδικά στα κουμπιά των γραμμάτων αλλά δεν είναι το τέλειο.Το τεράστιο πλεονέκτημα του είναι το σχήμα του και η πάρα πολύ άνετη και ξεκούραστη θέση για τα χέρια.

Η γνώμη μου είναι αν το χρησιμοποιείς πάρα πολύ να προσπαθήσεις να αποκτήσεις την επιλογή των pros...Τα πληκτρολόγια μεμβράνης από ότι κατάλαβα είναι υπερβολικά υπερτιμημένα από τις δύο πιο εμπορικές εταιρίες..Σίγουρα με κάτι τέτοιο τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα και δεν θα κοστίσει και πολλά λεφτά η δοκιμή.

Δημοσ.

Τελικα ρε παιδες το illuminated εχει την αισθηση του laptop ή οχι?Μηπως απλα το θυμιζει καπως?Ημουν ετοιμος να το αγορασω αλλα με αυτα που διαβαζω εχω second thoughts.

Δημοσ.
Τελικα ρε παιδες το illuminated εχει την αισθηση του laptop ή οχι?Μηπως απλα το θυμιζει καπως?Ημουν ετοιμος να το αγορασω αλλα με αυτα που διαβαζω εχω second thoughts.

Οχι δεν την εχει φιλε μου !!!!Και κανενα απο τα πολλα που εχω δοκιμασει δεν την ειχε.Λιγο πιο πολυ αλλα οχι οσο θελω πλησιαζει το Dinovo αλλα τα πληκτρα ακουγοντε καπως οταν τα παταμε.

Αν πειμενεις λιγες μερες θα γραψω για το HP που εχω παραγγειλει απο ebay.Aπο λιγα πατηματα που του εκανα στο Πλαισιο που το ειδα ειχε αισθηση laptop.

Δημοσ.

το wireless 8000 της microsoft ειναι πολυ ανωτερο και με σαφως καλυτερη αισθηση (και τα τριπλα λεφτα βεβαια)

το Iluminated ειναι μετριο για τα λεφτα του..

Δημοσ.
το wireless 8000 της microsoft ειναι πολυ ανωτερο και με σαφως καλυτερη αισθηση (και τα τριπλα λεφτα βεβαια)

το Iluminated ειναι μετριο για τα λεφτα του..

Το ειχα παρει και αυτο και δεν προσεξα και πηρα την εκδοση χωρις το αριθμητικο πληκτρολογιο και το εδωσα την αλλη μερα.Καλυτερο απο το illuminated αλλα σαν laptop δεν ειχαν αισθηση τα κουμπια του.

Δημοσ.

Απο dinovo παντως ειχα μια τραγικη εμεπειρια.

Ειχα παρει αυτο που ειχε και mouse μαζι αλλα και αποσπομενο πληκτρολογιο.

130 euros παρακαλω.

Ε λοιπον το πληκτρολογιο αυτο των 130 ευρω ειναι τραγικο.

Ειναι οτι πιο θορυβωδες εχω δει και δεν καθεται καλα σε καμια επιφανεια.

Αμα δε τολμησεις και ανοιξεις και τα ποδαρακια χανεται η μπαλα.

Μιλαμε για πληκτρολογιο που πληκτρολογεις και μετα απο καποια ωρα το βραδυ πρεπει να σταματας για να μη νομιζουν οι γειτονες οτι καρφωνεις καρφια μεσα στη νυχτα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Λοιπόν, έστω και αν είμαι ψιλο off topic, επειδή είμαι κάτοχος του παρακάτω keyboard, είναι ό,τι καλύτερο έχει πέσει στα χέρια μου, στο είδος του, τα τελευταία χρόνια, σε όλους τους τομείς :

Αίσθηση, εργονομία, εμβέλεια, αυτονομία, αντοχή.

HP Wireless Elite Desktop Keyboard

http://www.shopping.hp.com/product/computer/categories/mice_keyboards/1/accessories/FQ481AA%2523ABA

Πραγματικα παρα πολυ καλο !!!!

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Eπειδή ψάχνω και εγω ένα τέτοιο keyboard, με κυριότερο στοιχείο την ευκολία στο typing, την εργονομία και την ησυχία...

Είμαι ουσιαστικα ανάμεσα σε αυτά τα τρία:

Dinovo Illuminated

DINOVO KEYBOARD , η ασύρματη έκδοση.

To πρώτο έχει το μεγαλο συν οτι εχει φωτιζομενα πλήκτρα. Αυτο είναι όντως πρακτικό ή απλα εφετζιδικο; Τα FN πλήκτρα, μπορείς ορισεις να είναι μόνιμα σε κατάσταση multimedia, και αν χρειαστείς τις λειτουργιες F να το γυρίσεις εκει;

Αν παω σε κάποιο απο τα άλλα δύο πρέπει να αποφασίσω αν οντως χρειάζομαι το wi-fi. Ο μονος λογος που μου χρειάζεται είναι ότι πολλες φορες που θέλω να διαβάσω θέλω να διωχνω το keyboard απο μέσα στη μέση. Και με καλώδιο γίνεται βέβαια (το βάζω απο κάτω στο tower, κάτω απο το γραφείο)

Το HP έχει καθολου Multimedia πλήκτρα χωρις την χρήση FN;

Δημοσ.
Eπειδή ψάχνω και εγω ένα τέτοιο keyboard, με κυριότερο στοιχείο την ευκολία στο typing, την εργονομία και την ησυχία...

Είμαι ουσιαστικα ανάμεσα σε αυτά τα τρία:

Dinovo Illuminated

DINOVO KEYBOARD , η ασύρματη έκδοση.

To πρώτο έχει το μεγαλο συν οτι εχει φωτιζομενα πλήκτρα. Αυτο είναι όντως πρακτικό ή απλα εφετζιδικο; Τα FN πλήκτρα, μπορείς ορισεις να είναι μόνιμα σε κατάσταση multimedia, και αν χρειαστείς τις λειτουργιες F να το γυρίσεις εκει;

Αν παω σε κάποιο απο τα άλλα δύο πρέπει να αποφασίσω αν οντως χρειάζομαι το wi-fi. Ο μονος λογος που μου χρειάζεται είναι ότι πολλες φορες που θέλω να διαβάσω θέλω να διωχνω το keyboard απο μέσα στη μέση. Και με καλώδιο γίνεται βέβαια (το βάζω απο κάτω στο tower, κάτω απο το γραφείο)

Το HP έχει καθολου Multimedia πλήκτρα χωρις την χρήση FN;

Τα εχω δοκιμασει και τα τρια και προτεινω ανεπιφυλακτα το HP αν θελεις αισθηση πληκτρων σαν φορητου.Ναι εχει multimedia πληκτρα χωρις χρηση Fn .

Δημοσ.
Τα εχω δοκιμασει και τα τρια και προτεινω ανεπιφυλακτα το HP αν θελεις αισθηση πληκτρων σαν φορητου.Ναι εχει multimedia πληκτρα χωρις χρηση Fn .

Σε ευχαριστω πάρα πολυ για την άμεση απάντηση σου. Με νοιαζει να ειναι σαν φορητου αλλα αυτο που με νοιαζει περισσότερο ειναι ο θόρυβος. Εκεί σε σύγκριση με το Dinovo πως τα παει;

Για τα multimedia εννοεις για το HP; Tι πλήκτρα έχει;

Δημοσ.
Σε ευχαριστω πάρα πολυ για την άμεση απάντηση σου. Με νοιαζει να ειναι σαν φορητου αλλα αυτο που με νοιαζει περισσότερο ειναι ο θόρυβος. Εκεί σε σύγκριση με το Dinovo πως τα παει;

Για τα multimedia εννοεις για το HP; Tι πλήκτρα έχει;

Το hp ειναι σχεδον αθορυβο οπως και το αλουμινενιο που ομως ειχε κατι απροσδιοριστοστον ηχο που δεν μου αρεσε...

Multimedia πληκτρα εχει για ηχο , FF, πισω εικονα κλπ αλλα δεν τα χρησιμοποιω.

Δημοσ.

Mάλιστα...

Ηταν τόσο ενοχλητικο αυτο το απροσδιόριστο; :P :P

Ειδα οτι δεν εχει πολυ μεγάλη βάση για τα χέρια το HP, ισχύει,ε;

Το illuminated απ όσο είδα έχει πολυ καλη βάση, φαντάζομαι θα ηταν πολυ ξεκουραστο, right;

To illuminated είχε multimedia (χωρις την χρήση FN) ; Τα αξιζει τα 75 + ευρω ;

Το HP απο ebay θα ερθει λιγο φθηνότερα...

Eπίσης επειδή δεν μπορω να παρω απόφαση, θα πρότεινες wireless ή το ενσυρματο; Βολευομαι στο να "διωχνω" το ενσυρματο απο το γραφειο αλλα με το ασύρματο θα ηταν ακομη καλυτερα. Ο φωτισμος στο illuminated πρόσφερε κατι ουσιαστικο;

Δημοσ.
Mάλιστα...

Ηταν τόσο ενοχλητικο αυτο το απροσδιόριστο; :P :P Αν και υποκειμενικο για μενα ειχε.

Ειδα οτι δεν εχει πολυ μεγάλη βάση για τα χέρια το HP, ισχύει,ε; Ναι , ισχυει.Δεν εχει καθολου βαση αλλα εμενα δεν με ενοχλει.

Το illuminated απ όσο είδα έχει πολυ καλη βάση, φαντάζομαι θα ηταν πολυ ξεκουραστο, right;Οπως ειπα δεν χρησιμοποιω την βαση.

To illuminated είχε multimedia (χωρις την χρήση FN) ; Τα αξιζει τα 75 + ευρω ;Για μενα ειναι καπως υπερτιμημενο αλλα οχι πολυ.

Το HP απο ebay θα ερθει λιγο φθηνότερα...Σαφεστατα.Εγω καποια στιγμη θα ξαναπαραγγειλω για να εχω ενα εφεδρικο.

Eπίσης επειδή δεν μπορω να παρω απόφαση, θα πρότεινες wireless ή το ενσυρματο; Βολευομαι στο να "διωχνω" το ενσυρματο απο το γραφειο αλλα με το ασύρματο θα ηταν ακομη καλυτερα. Ο φωτισμος στο illuminated πρόσφερε κατι ουσιαστικο;

Το ασυρματο παντα εχει ευκολιες.Για τον φωτισμο το κρατησα τοσο λιγο που δεν θυμαμαι.

Απαντησα με τα bold.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...