profitis Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Kαι πάλι thanks...Και κάτι τελευταια θεματάκια, αν πούμε οτι η αισθηση laptop και το πλήρως αθόρυβο ήταν το 10, πως θα βαθμολογούσες το illuminated; Τα πλήκτρα έχουν επαρκεις αποστάσεις; Και To illuminated είχε multimedia (χωρις την χρήση FN) ; Πάω προς το illuminated κατα κύριο λόγο βάσης
SOWHAT Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Giannis Platano: Προτείνω να μετονομαστείς σε SENIOR KEYBOARDER και να προσφερθείς σαν beta tester σε κάποια εταιρεία κατασκευής πληκτρολογίων!!! Χιχι είσαι απίστευτος! Όλα μα όλα σχεδόν τα έχεις δοκιμάσει!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Kαι πάλι thanks...Και κάτι τελευταια θεματάκια, αν πούμε οτι η αισθηση laptop και το πλήρως αθόρυβο ήταν το 10, πως θα βαθμολογούσες το illuminated; Με 8,5 Τα πλήκτρα έχουν επαρκεις αποστάσεις; Και To illuminated είχε multimedia (χωρις την χρήση FN) ; Δεν θυαμαμια για τα multimedia... Πάω προς το illuminated κατα κύριο λόγο βάσης Giannis Platano: Προτείνω να μετονομαστείς σε SENIOR KEYBOARDER και να προσφερθείς σαν beta tester σε κάποια εταιρεία κατασκευής πληκτρολογίων!!! Χιχι είσαι απίστευτος! Όλα μα όλα σχεδόν τα έχεις δοκιμάσει! Μια ...περιουσια εχω δωσει για πληκτρολογια.Ειχα παρει το dinovo bluetooth μολις ειχε βγει 250 ευροπουλα. Τωρα φευγω για την πρασινη Φιεστα !!!!!
profitis Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Φώναξε και για εμας που ειμαστε επαρχια και δεν μπορούμε να έρθουμε :D και πάλι thanks!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Φώναξε και για εμας που ειμαστε επαρχια και δεν μπορούμε να έρθουμε :D και πάλι thanks! Φωναξα για ολους !!!!!
profitis Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Τo Logitech dinovo ( που μοιαζει σαν το illuminated αλλα σε ασύρματο) διαθέτει το perfect stroke σαν το illuminated; Γιατι στο official site δεν αναφέρει κάτι... Τα F πλήκτρα του illuminated απο τους drivers, μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να κάνεις ότι θέλεις, ΧΩΡΙΣ όμως να πατας το FN κουμπί παραλληλα;
Crizzt Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Επεσε μια κουπα καφες φιλτρου (με γαλα και ζαχαρη) κεντρο ακριβως στο illuminated. Επισης εκατσε ο καφες 8 ωρες ετσι. Το εκανα ενα ντους οταν το ανακαλυψα και τωρα στεγνωνει. Θα το δοκιμασω σε μερικες μερες για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι στεγνο. Τι λετε, θα δουλεψει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Επεσε μια κουπα καφες φιλτρου (με γαλα και ζαχαρη) κεντρο ακριβως στο illuminated. Επισης εκατσε ο καφες 8 ωρες ετσι. Το εκανα ενα ντους οταν το ανακαλυψα και τωρα στεγνωνει. Θα το δοκιμασω σε μερικες μερες για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι στεγνο. Τι λετε, θα δουλεψει; Αν δουλεψει χωρις προβληματα να παιξεις λαχειο.Μερες που ειναι το χρειαζομαστε.
jvgrjohn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μου ήρθε σήμερα και εμένα το illuminated και το εγκαινιάζω μαζί σας.Έχω χαζέψει λίγο.Αψεγάδιαστο σε φινέτσα και εργονομία.Ότι καλύτερο έχουν πιάσει τα χέρια μου μέχρι σήμερα και μην πάει ο νους σας στο κακό.Δουλεύω με τυφλό σύστημα και παρατηρώ ότι οι χρόνοι μου έχουν βελτιωθεί αισθητά προς το καλύτερο.Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτει την φιλοσοφία typing στα laptop με την μικρή διαδρομή στα πλήκτρα,και τις κανονικές διαστάσεις πληκτρολογίου.Το πρώτο αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι δεν με βολεύει το πλήκτρο delete αλλά φαντάζομαι ότι θα το συνηθίσω στην πορεία.Είναι αρκετά αθόρυβο με μικρά elegant και διακριτικά κλικς αν και εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα φασαριόζικα πληκτρολόγια και η επόμενη μου αγορά θα είναι κάποιο μηχανικό.Έκανα install τους drivers και μου εμφανίζει στην οθόνη με πράσινα μεγάλα γράμματα αν έχω ανοικτά ή κλειστά τα caps lock και διάφορα άλλα.Τα κάνει αυτά και χωρίς drivers???Μερικά παιδιά λέτε ότι δεν έχει την αίσθηση laptop.Γιατί δεν την έχει βρε παιδιά???Καλύτερο από laptop είναι γιατί έχει και κανονικές διαστάσεις.Λοιπόν σταματώ να γράφω διότι με έχει συνεπάρει και θα γράψω πολλές αράδες. Α κάτι το οποίο ανησυχούσε και εμένα.ΤΟ ENTER ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ !!!!Ούτε παραγγελία να το είχα κάνει. Φτάνοντας στο τέλος του μηνύματος μου παρατηρώ ότι τα μεγάλα πράσινα γράμματα που εμφανίζονται στην οθόνη με ενοχλούν και μάλλον θα τα απενεργοποιήσω μέσα από το πρόγραμμα αν αυτό είναι εφικτό.
jvgrjohn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μου ήρθε σήμερα και εμένα το illuminated και το εγκαινιάζω μαζί σας.Έχω χαζέψει λίγο.Αψεγάδιαστο σε φινέτσα και εργονομία.Ότι καλύτερο έχουν πιάσει τα χέρια μου μέχρι σήμερα και μην πάει ο νους σας στο κακό.Δουλεύω με τυφλό σύστημα και παρατηρώ ότι οι χρόνοι μου έχουν βελτιωθεί αισθητά προς το καλύτερο.Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτει την φιλοσοφία typing στα laptop με την μικρή διαδρομή στα πλήκτρα,και τις κανονικές διαστάσεις πληκτρολογίου.Το πρώτο αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι δεν με βολεύει το πλήκτρο delete αλλά φαντάζομαι ότι θα το συνηθίσω στην πορεία.Είναι αρκετά αθόρυβο με μικρά elegant και διακριτικά κλικς αν και εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα φασαριόζικα πληκτρολόγια και η επόμενη μου αγορά θα είναι κάποιο μηχανικό.Έκανα install τους drivers και μου εμφανίζει στην οθόνη με πράσινα μεγάλα γράμματα αν έχω ανοικτά ή κλειστά τα caps lock και διάφορα άλλα.Τα κάνει αυτά και χωρίς drivers???Μερικά παιδιά λέτε ότι δεν έχει την αίσθηση laptop.Γιατί δεν την έχει βρε παιδιά???Καλύτερο από laptop είναι γιατί έχει και κανονικές διαστάσεις.Λοιπόν σταματώ να γράφω διότι με έχει συνεπάρει και θα γράψω πολλές αράδες. Α κάτι το οποίο ανησυχούσε και εμένα.ΤΟ ENTER ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ !!!!Ούτε παραγγελία να το είχα κάνει. Φτάνοντας στο τέλος του μηνύματος μου παρατηρώ ότι τα μεγάλα πράσινα γράμματα που εμφανίζονται στην οθόνη με ενοχλούν και μάλλον θα τα απενεργοποιήσω μέσα από το πρόγραμμα αν αυτό είναι εφικτό.
antonl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εφόσον χρησιμοποιεί το setpoint, νομίζω πως μπορείς ν απενεργοποιήσεις το OSD για CAPS lock. Καλή κίνηση η αλλαγή του μέγεθος του Enter, τελείως μη-πρακτικό τ ότι σε κάποια K/b είναι μικρότερο κι απ το shift (small vs normal). Με γειες :>
antonl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εφόσον χρησιμοποιεί το setpoint, νομίζω πως μπορείς ν απενεργοποιήσεις το OSD για CAPS lock. Καλή κίνηση η αλλαγή του μέγεθος του Enter, τελείως μη-πρακτικό τ ότι σε κάποια K/b είναι μικρότερο κι απ το shift (small vs normal). Με γειες :>
jvgrjohn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Σε ευχαριστώ.Ναι το βρήκα από το set point και αντί να το επενεργοποιήσω του έβαλα και ήχο.Μόλις το βαρεθώ θα το απενεργοποιήσω.
jvgrjohn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Σε ευχαριστώ.Ναι το βρήκα από το set point και αντί να το επενεργοποιήσω του έβαλα και ήχο.Μόλις το βαρεθώ θα το απενεργοποιήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.