kostasdg Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Γεια σας Φιλοι 1)Εχω ενα επιτραπεζιο Η/Υ ACER με VISTA (καινουργειο) και Νεος στην χρηση του. Του εχω φορτωσει αρκετα προγραμματα (λογω τρελλας) τα οποια δεν χρειαζομαι παντα και αργει.Θα ηθελα να τα απενεργοποιησω και να τα ανοιγω οποτε θελω. 2) Ακουσα για USB με READYBOOST καπω ετσι, το οποιο αυξανει την εσωτερικη μνημη τουΗ/Υ. Να το δοκιμασω; Αξιζει ;; 3)Υπαρχουν προγραμματα για αυτα ; Ευχαριστω ,εκ των προτερων,Κωστας
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Γεια σας Φιλοι 1)Εχω ενα επιτραπεζιο Η/Υ ACER με VISTA (καινουργειο) και Νεος στην χρηση του. Του εχω φορτωσει αρκετα προγραμματα (λογω τρελλας) τα οποια δεν χρειαζομαι παντα και αργει.Θα ηθελα να τα απενεργοποιησω και να τα ανοιγω οποτε θελω. Autoruns απο την Sysinternals.Με προσοχη παντα,απενεργοποιεις οτι θελεις. 2) Ακουσα για USB με READYBOOST καπω ετσι, το οποιο αυξανει την εσωτερικη μνημη τουΗ/Υ. Να το δοκιμασω; Αξιζει ;; To readyboost βοηθαει πολυ στο γρηγοροτερο boot των windows. http://en.wikipedia.org/wiki/ReadyBoost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.