Προς το περιεχόμενο

4870 cf ή 285 gtx

silul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καιρο ειμαι σε αυτο το δυσκολο δειλημα, να παρω σε κανα μηνα μια 285 gtx η 2 4870 για crossfire που θα εχουν πεσει και λιγο οι τιμουλες.

Το προβλημα εδω ομως ειναι οτι η μητρικη μου ειναι η gigabyte ga-ep45-ud3p η ποια ναι μεν υποστηριζει crossfire αλλα η μια pci-e ειναι 16χ και η αλλη 8χ που σημαινει οτι θα χασω αρκετα σε αποδοση αν βαλω 2 4870 γι αυτο πιστευω οτι σε αυτη την περιπτωση καλυτερη ειναι μια 285 gtx .

Να πω ομως οτι την καρτα θα την χρησιμοποιω συνεχεια για παιχνιδια,για μετατρωπη βιντεο hd και για επεξεργασια εικονων(photoshop).

H οθονη μου ειναι 17αρα και δενθα παιζω σε μεγαλες αναλυσεις.

Οποιος μπορει να μου πει πια θα ηταν η καλυτερη επιλογη:-):-):-):-)

Ακομη θα ηθελα να ρωτησω αν το directx11 θα υποστηριζεται απο συγκεκριμενο harware εκτος απο καρτες γραφικων στην περιπτωση που αγορασω (του χρονου) μια καρτα με directx 11 και το υπολοιπο συστημα δεν το υποστηριζει?:-):-):-D

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

για 17αρα οθόνη μια 4770/4850 είναι υπεραρκετή...

2χ4870 και GTX285 είναι πεταμένα λεφτά imho...

όχι οι τωρινές κάρτες δεν υποστηρίζουν dx11...

Δημοσ.

αν και σπαταλη για 17ρα οθονη η 285 θα ηταν καλυτερη..

αλλα πιο καλα μια 4890 μονη της μια χαρα θα τα παει και με το παραπανω

Δημοσ.

εχω και μια 32ιντων που μπορει καποια στιγμη να χρησιμοποιησω για παιχνιδια

Για τα υπολοιπα ομως?

Δημοσ.

4890 στην 17άρα ακα 1280*1024; Εγώ γιατί με μια 8800GT τα έπαιζα όλα πριν μεταβώ σε 1680*1050;

Αράξτε με αυτόν τον καταναλωτισμό ρε μάγκες, δεν είναι απαραίτητο να τρέχουμε για αναβαθμίσεις όλη την ώρα...

Δημοσ.

4670 από εμένα..ή 9600GT και αν θες να δώσεις παραπάνω λεφτά για να μην νιώθεις μειονεκτικά 4770..

Αν θές να δώσεις τόσα λεφτά για το pc σου πάρε αυτή την οθόνη και αυτή την κάρτα με 304€

• Super Moderators
Δημοσ.
εχω και μια 32ιντων που μπορει καποια στιγμη να χρησιμοποιησω για παιχνιδια

Για τα υπολοιπα ομως?

32αρα full hd ή hd ready?

Δημοσ.

ειναι full hd και μιας και το εφερε η κουβεντα μπορεις να μου πεις τις διαφορες

• Super Moderators
Δημοσ.

full hd= 1080p=1920x1080

hd ready= 720p= 1280x720

αν χρησιμοποιείς ΜΟΝΙΜΑ την 32'' TV για games τότε πάρε μια 4890...

btw το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται?

Δημοσ.

παρολ' αυτα εγω θα επιμεινω σε μια απο τις δυο επιλογες μου μιας και διαθετω γυρω στα 290ευρο αλλα το λεω και γιατι για τα επομενα 2 τουλαχιστων χρονια δεν νομιζω να την αλλαξω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...