Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eρωτηση, 2 ή 3 περιμενουν?

Νομιζω οτι λεγαμε για Πανουκλα,Θανατο, Διπλο με Διαβολο=4

Αν μενουν οντως μονο 2, τοτε θα τους στριμωξουν εκτος ΑΝ

επειδη δεν προσεξα ακριβως τι λεγανε στα αγγλικα, λεει ο Κροουλι στον Μπομπ οτι βρηκαν 3 δαχτυλιδια. Δεν πιστευω να μην δουμε ποτε την μαχη με τον Πανουκλα και να θεωρησουμε δεδομενο οτι τον εσφαξαν, ετσι?

2 μένουν και είπε ότι τα παιδιά έχουν πάει να βρούν τον Πανούκλα.Του κάνανε και πρόλογο στο προηγούμενο αποκλείεται να μην τον δείξουν.Λογικά ο Θάνατος θα είναι στο τελευταίο μαζί με Λούσιφερ.Σίγουρα θα τα στριμώξουν αν και σε 40άλεπτο πολλά μπορείς να βάλεις.Τα επόμενα 2 επεισόδια είναι συνολικά σαν μια μικρή ταινία.Χωράει πολύ πράγμα αν έχει μόνο ζουμί για 85 λεπτά.

• Απαντ. 633
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

2 μένουν και είπε ότι τα παιδιά έχουν πάει να βρούν τον Πανούκλα.Του κάνανε και πρόλογο στο προηγούμενο αποκλείεται να μην τον δείξουν.Λογικά ο Θάνατος θα είναι στο τελευταίο μαζί με Λούσιφερ.Σίγουρα θα τα στριμώξουν αν και σε 40άλεπτο πολλά μπορείς να βάλεις.Τα επόμενα 2 επεισόδια είναι συνολικά σαν μια μικρή ταινία.Χωράει πολύ πράγμα αν έχει μόνο ζουμί για 85 λεπτά.

Μακαρι να τα παιζαν και την ιδια μερα :-(

Οσο για τον Θανατο, νομιζω θα τον εχουν στο επομενο με Πανουκλα, ετσι ωστε να ειναι μονος ο Λουσι στο τελευταιο.

Δημοσ.

Βασικά ο τελευταίος καβαλάρης σε πολλά βιβλία είναι ο ίδιος ο Λούσιφερ να ξέρεις.Δεν θέλω να στο spoilerιάσω αλλά δαχτυλίδι δεν φοράει ή μου φάνηκε;:P

10991738.jpg

Δημοσ.

Βασικά ο τελευταίος καβαλάρης σε πολλά βιβλία είναι ο ίδιος ο Λούσιφερ να ξέρεις.Δεν θέλω να στο spoilerιάσω αλλά δαχτυλίδι δεν φοράει ή μου φάνηκε;:P

10991738.jpg

Πολυ ανετα το δεχομουν αλλα

Μας εδειξαν ηδη τον Πανουκλα, αν ο 4ος ειναι ο Λουσι, ποιον εβγαλε απο το χωμα σεκεινο το mass grave??

Δημοσ.

Το τελευταιο επεισοδιακι το βλεπω να ειναι μιας ωρας και οχι 40 λεπτων.Που να τα χωρεσουν ολα ρε παιδια... :/

Anyway δεν εμεινε πολυς καιρος για να το δουμε !

Δημοσ.

το επ με τους πολλούς Θεούς ήταν απ'τα καλύτερα για μένα! και ναι μακάρι το τελευταίο επ να είναι μιας ώρας κι όχι μόνο 40λεπτο :-D

Δημοσ.

Ωραίo το ep.

Η ηρεμία πριν την καταιγίδα το τέλος.Και η παρουσίαση του Death πολύ cool με το τραγουδάκι.Ήταν λίγο περάστε σκουπίστε , αλλά κράτησε μια καλή ισορροπία.

• Super Moderators
Δημοσ.

lol γάμησε...

"Did you kiss him?"

"NOOOO!"

photo...

"why did you take a picture?"

"why did you have to use tongue?"

i rofled so hard!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...