Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 633
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλό το τέλος αλλά περίμενα κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Για μένα η σειρά έπρεπε να τελειώσει με αυτό το επεισόδειο

χωρίς τα τελευταία 20 δευτερόλεπτα.

Επίσης...

μόνο σε μένα δεν άρεσε ο τρόπος που παρίστανε ο Jared (Sam) τον Λούσιφερ? Το ύφος του και το πως κινούταν δεν έμοιαζε καθόλου με αυτό του Pellegrino, ενώ υποτίθεται πως παίζουν τον ίδιο χαρακτήρα.

Κατά τ'άλλα πολύ καλό επεισόδιο.

Παιδιά ξέρει κανείς το τραγουδάκι που παίζει όταν φτάνει ο Dean στο νεκροταφείο?

Def Leppard - Rock of Ages

• Super Moderators
Δημοσ.
Επίσης...

μόνο σε μένα δεν άρεσε ο τρόπος που παρίστανε ο Jared (Sam) τον Λούσιφερ? Το ύφος του και το πως κινούταν δεν έμοιαζε καθόλου με αυτό του Pellegrino, ενώ υποτίθεται πως παίζουν τον ίδιο χαρακτήρα.

και μένα μου κακοφάνηκε :-(

Δημοσ.

Ούτε κ σε μένα αλλά αν το έγραφα και αυτό θα με λέγατε κακό:devil:

Το προηγούμενο δοχείο του Λούσι ήταν κυρίως ανέκφραστο ενώ ο Sam έκανε κάποιες εκφράσεις, μορφασμούς κτλ

Δημοσ.

Εντάξει γενικά ο Σαμ δεν το χε με τον Λούσιφερ και τόσο πολύ και επίσης ήταν και πολύ καλός ο Τζέικομπ.Θα έπρεπε να βάλουν έναν χειρότερο για να φανεί σαν upgrade ο Σαμ.Ούτε με 1000 κιλά εφέ δεν γινόταν.Τι σκατά τον θέλανε κιόλας αυτόν για 4-5 επεισόδια που έπαιξε;:-D

Δημοσ.

To Supernatural θα επιστρέψει στο format των πρώτων δυο σαιζόν

http://buzzytimes.com/supernatural-season-6-supernatural-season-6-spoilers/

αρα ξεχάστε

Αpocalypse, God, Archangels, Lucider, Kali, Horsemen κι άλλους τόσους :(

Και λογικά

ο Castiel θα'χει πολλές δουλειές τωρα εκεί πανω και δεν θα τον πολυβλέπουμε πια:mad:

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι τον πολέμαγε κιόλας σαν vessel, ο άλλος είχε παραδοθεί τελείως. Γενικά σαν ηθοποιός δεν λέει και πολλά βέβαια ο Padalecki αλλά λέμε τώρα :-)

Δημοσ.
Ειναι η μονη σειρα που εχω δει στην οποια ισχυει το " καθε περσυ και χειροτερα " ( Καπου μας τα χαλασε η 5η σεζον σε αυτο αλλα δε μασαμε)

Προφανως δεν εισαι tv fanatic :-)

Εγώ ξενέρωσα

supernatural ήθελα να δώ, όχι το μικρό σπίτι στο λιβάδι...

Περίμενα μια μάχη μεταξύ λούσι (όχι του δικού μας xD) και Μιχαήλ, όχι να πάνε να χωρέψουν μπάλο και να τους διακόψει ο Dean.

Προβλέψιμο μέχρι εκεί που δε παίρνει να "βρει τη δύναμη" ο Sam και να αντισταθεί στο τέλος.

Έλεος ρε παιδιά, τι το βάζετε τον Dean να το παίξει ψυχοπονιάρης, die hard είναι, μόνο που δε γέλασα όταν αποχαιρετούσε το Sam.

Στα θετικα (ε ας μην το παίξω και "λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορώ να σου βάλω παραπάνω από 3") το στρατιωτάκι που έπαιξε ρόλο στο να συνέλθει ο Sam,ο Προφήτης και ο Μιχαήλ που έπεσε στο λάκκο με τα φίδια (δεν τον χώνευα με τίποτα, χίλιες φορές να νικούσε ο Lucifer να μη μας τα έπριζε και ο αχώνευτος-στρατιωτάκι του "μπαμπά").

Είδομεν.

Πάντως η "αγωνία" που είχα στα άλλα season finale δεν υπάρχει πια...

Προσωπική άποψη πάντα!:-)

Θα συμφωνησω... Καμια αγωνια. Ενω στο τελος

εγινε μια προσπαθεια για cliffhanger, ουτε που με συγκινει. Οοοοταν βγει καλως, αλλα δεν αγχωνομαι καθολου. Ποιο πολυ αγχος ειχα στην διαρκεια των 4 λεπτων μεταξυ 21+22 (επειδη τα ειδα μαζι) παρα τωρα μετα το τελος. :-(

PS:Δεν θα μπορουσε να ξεκινησει το season finale χωρις carry on my wayward son :-D

ΚΑΡΑγουσταρα που

ξεκινησε με Kansas. Συγκινηθηκα λεμε!

Τωρα, ιδανικο τελος για μενα θα ταν

1) μιας και αναφερθηκε και επεσε ψιλουπονοουμενο στο 21 κατι για Death vs God, το ιδανικο τελος για μενα θα ηταν να ειχε παιχτει το 22 οπως παιχτηκε ακριβως (ασχετα που με ξενερωσαν πολλα πραγματα), και στο τελος εκει που βλεπουμε τον Dean να τρωει, σβηνει το φως στον δρομο, κατεβενει η καμερα και αντι για Sam, βλεπουμε εναν ικανοποιημενο και ελευθερο πια Death. ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ? Η κορυφωση να απομακρυνεται η καμερα απο το σπιτι, και πισω απο τον Death εναν στρατο απο reapers.

Ισως στο πλευρο του ο Sam, μιας και θελαν να τον βαλουν και αυτον στο τελος ξερω γω.

η 2) οπως ειπε ο nikos21aek

Πολύ πιθανό κιόλας αν αυτή ήταν η τελευταία σεζόν,ο Ντίν να πέθαινε από το ξύλο και η τελευταία σκηνή της σειράς να ήταν το σάλτο μορτάλε του Σαμ στην τρύπα.

Πολύ τίμιο finale.

Αυτο βεβαια αν ηταν seires finale και οχι season...

Ασχετη ερωτηση, αξιζει η σειρα? Γουσταρω τρελα οτιδηποτε εχει σχεση με το μεταφυσικο (αν η εκτελεση ειναι καλη) αλλα οι σειρες με τετοιο θεμα με τρομαζουν (λογο χαμηλου budget).

Αξιζει με 1000

Δημοσ.

Moυφα το τελευταιο επεισοδιο.. Ισως ενα απ τα χειροτερα απ αυτα που προωθουν τη main story.. Επισης ο Σαμ ως Λουσι.. Προσπαθει το παλικαρι αλλα δεν..

Δημοσ.

Μαπααααα...τζαμπα το ξενυχτι,το εβλεπα κ αυριο..γιατι να γινει ετσι??γιατι??ποσο τους πηρε να το σκεφτουν??δεν πιστευα οτι αυτο ηταν,περιμενα κ μετα τα γραμματα να δειξει κατι!τοσο καλη σεζον,τοσο κακο τελος..

Δημοσ.

Ξενέρωμα και WTF από μένα.

Καμιά σχέση με το τι περίμενα.

Ξενέρωμα η απουσία μιας στοιχειώδους μάχης. Εδώ και 60-80 επεισόδια μας τα χαν κάνει αερόστατα με την τελική αναμέτρηση. Αυτό το πράμα ήταν; Εντάξει δεν περίμενα χατζάρες και καρατιές αλλά κάτι!

Ξενέρωμα η έκβαση της μάχης. Δηλ. ΟΚ, ποιος ήταν ο σκοπός όλου του πανηγυριού; Αφού ο Θεός στο τέλος ξαναφέρνει όποιον θελήσει.

Ξενέρωμα η αφήγηση καθόλη τη διάρκεια του επεισοδίου. Αφαιρούσε την όποια ένταση που θα μπορούσε να δημιουργηθεί και δε σε άφηνε να «ταυτιστείς» με χαρακτήρες.

Ξενέρωμα ότι ο Sam πήρε τον έλεγχο. Ο Bob τον πυροβόλησε. Δυο φορές. Βάσει παλαιότερων επεισοδίων κάτι τέτοιο σκοτώνει το σώμα -και βασικά το δοχείο/δαιμονισμένο-.

Ξενέρωμα το τρέξιμο της πλοκής. ΟΚ δεν είχαν περιθώρια αλλά ας κάναν κάτι, δεν ξέρω.

Ξενέρωμα η επιστροφή του σώματος του Sam αλλά ναι, κάπως θα πρεπε να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον για τον άλλο κύκλο.

Και όχι, δεν νομίζω ο Τσακ να ταν ο Θεός. Τίποτα σ όλη του τη συμπεριφορά στο επεισόδιο δεν έδειξε κάτι τέτοιο. Τώρα, πώς εξαφανίστηκε ποιος ξέρει.

Δημοσ.

Τελικές τελικές σκέψεις μου.:-D

Ρε παιδιά σοβαρά περιμέναμε οι περισσότεροι πιστεύω φινάλε σειράς(που προοριζόταν αυτό το επεισόδιο) να δούμε μια μάχη Darth Vader vs Luke.Δεν έγινε αυτό αλλά το επεισόδιο ήταν ακόμη καλύτερο.Είχε το απόλυτο τραγικό τέλος.Όχι και μάπα το επεισόδιο.Μέχρι το τέλος έλεγα τι θα γίνει τώρα και τι θα γίνει τώρα..Τελείως στην τσίτα ήμουν.Γεμάτο ανατροπές και στο τέλος μόνο που δεν άνοιξα να στείλω ένα email συμπαράστασης στον Ντιν.Τέρμα συγκινητικό.Το λυπήθηκα το παλικάρι όσο δεν πάει.:-D

Γαμάτο ήταν το επεισόδιο πολύ δυνατό.Απλά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε..Αντί να δώσει σημασία σε μια μάχη που είναι και δύσκολο να υλοποιηθεί χωρίς να είναι μούφα,έδωσε σημασία περισσότερο στο συναισθηματικό κομμάτι και στη σχέση των δύο αδερφών.

Η σειρά δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην το έχει καταλάβει,στη δυνατή σχέση των δύο αδερφών στηρίζεται και στο σημερινό επεισόδιο είχαμε απόλυτη κορύφωση.Με τραγικό ήρωα στο τέλος τον Ντίν.Και βασικό ρόλο στην αμαξάρα..Ποιος περίμενε κάτι τέτοιο το οποίο όμως..Επιβάλλονταν!Τόσα έχουμε δει για το αμάξι και πόσο δεμένη ήταν με αυτό η οικογένεια.

Η περιγραφή πετυχημένη ήταν.Με αυτό καταφέρνει για εμένα πολλά πράγματα μαζί.Πρώτον ανακεφαλαιώνει τη σχέση των δύο αδερφών και την έως τώρα πορεία,δεύτερον τελειώνει το ευαγγέλιο των Winchester,τρίτον βάζει φρένο εκεί που πρέπει για να έχουμε την κορύφωση του δράματος στο τέλος,τέταρτον αφήνει το υπονοούμενο ότι στον Τσάκ ήταν ο Θεός χωρίς να το ξεμπ%#@λέψει(ε ναι αν έσκαγε μύτη ο Θεός στο πεδίο της μάχης όσο cool και να ακούγεται θα το μαμούσε κανονικά το θέμα!Είπαμε..)

Στο τέλος ο Σαμ που εμφανίζεται είναι για να δείξει ότι από κάπου ο αδερφός του τον βλέπει.Αποκλείεται να ήταν ο Σαμ με σάρκα και οστά.

Ταύτιση με τον κύριο χαρακτήρα υπήρχε απόλυτη πιστεύω.Πραγματικά τον Ντίν τον λυπήθηκε η ψυχή μου σε όλο το επεισόδιο.Αυτός ήταν ο κύριος χαρακτήρας της σειράς και φάνηκε και από την τραγική κατάληξη στο τέλος.

Μάχη δεν έγινε και τι μάχη να γίνει;Υποτίθεται πως και οι δύο έχουν με ένα κλαπ ότι κυκλοφορεί,να τους έδειχνε να παλεύουν σαν άνθρωποι πως;Με φωτόσπαθα;Με τι;Supernatural είναι δεν είναι legion.(Μέγιστη υπερπίπα ταινία πρόσφατη διαφημισμένη με μάχες αγγέλων με δαίμονες-όποιος δεν την έχει δει να μην την δει.:-D) Μπορεί αν το κάναν να είχαμε μια εντυπωσιακή σκηνή αλλά δεν θα είχαμε τόσο δυνατό τέλος.

Αυτό με το πιστόλι που πεθαίνει το vessel πραγματικά είναι ψήλος στα άχυρα.Ναι δεν λέω και εγώ το σκέφτηκα αλλά εντάξει μπορεί και να μην τον σκότωσε,και δεν είναι δαίμονας ο Λούσιφερ.Είναι Αρχάγγελος.Μπορεί σε αυτούς να μην πεθαίνει και το vessel.Δεν το έχω πρόχειρα τώρα τι παθαίνει το vessel των αγγέλων αν πυροβοληθεί.Μπορεί και να το έχουν δείξει.

Τώρα για το τέλος που τους έφερε πίσω ο Θεός τον Κάς και ο Κας τον Μπόμπι..Να το δικαιολογήσει κανείς μπορεί άνετα(Θεός ότι θέλει κάνει,επιβράβευσε τον άγγελο που έπραξε πιο σωστά από όλους στο τέστ του κτλ κτλ) αλλά όντως ήταν μεγάλη πίπα γιατί το σώμα του Κας διαλύθηκε τελείως.Δηλαδή και να τον ξαναέστελνε στη γη τον Κας θα έπρεπε να έχει άλλο vessel..Ας όψεται το μεγάλο fanbase που έχει ο ηθοποιός που παίζει τον Κας.Δεν νομίζω αν τελείωνε εδώ να γινόταν όμως.

Όσο για το το λόγο του πανηγυριού αν μπορεί να τους ξαναφέρει όλους..Ε το είπε ο Τσάκ στο τελευταίο λεπτό.test,free will,family.

Δημοσ.

Το ειδα και εγω με τη σειρα μου και εχω να πω οτι περιμενα κατι ΠΟΛΥ καλυτερο.

Οπως ειχα πει κατι βδομαδες πριν θα θέλα να ηταν μιας ωρας το επεισοδιο,δυστυχως δεν ειχα την ευχαριστηση.

Δραση δεν ειχαμε.Και δεν εννοω την δραση του προηγουμενου,αλλα λιγο δραση τελοσπαντων.Ευτυχως δεν παλεψαν Λουσι - Μιχαηλ ,γιατι θα βλεπαμε τρελο FAIL αν δεν ειχαν τουλαχιστον εφε.

Αντε να δουμε τι θα δουμε του χρονου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...