Aristeidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Ξέρει κανείς ποιες κάμερες λειτουργούν στην Θεσσαλονική, πχ στον Περιφερειακό;
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Στον περιφερειακό προς δυτικά έχει δύο με τρείς. Μια μετά το πανόραμα, μια μετά τη διασταύρωση για νεάπολη-ρετζίκι και μια μέσα στο τουνελ. Προς ανατολικά έχω δει μια που είναι λίγο μετά την έξοδο του Cosmos. Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, δεν πρέπει να δουλεύουν συνέχεια. Έχει τύχει να τις έχω ξεχάσει και να πηγαίνω πολύ παραπάνω χωρίς να συμβεί τίποτα, αλλά καλύτερα να προσέχεις. Επίσης στην Τσιμισκή έχει κάμερα για τη λεωφορειολωρίδα.
De@th L0rd Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δε δουλεύει καμία.Αλλά κανένας από τους 2 δρόμους δεν είναι κατάλληλος για να τρέχεις.
AccountSaver Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 αν και είναι παλιό το θέμα,ξέρει τίποτα κανείς ; Νεότερο ποιες δουλεύουν ; Με καίει πολύ το θέμα, υπάρχει λόγος ,έπρεπε να τρέξω με την μηχανή να προλάβω για το νοσοκομείο κάτι ,και δεν ξέρω αν έφαγα καμία κλήση... και μπορώ να πω οτι ήμουν σε αρκετό δρόμο ΠΟΛΥ πάνω απο το όριο ταχύτητας... ακαριαια ανεβασματα οταν μπορουσα.
arxaggelos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δες εδώ. Αυτές που δεν λειτουργούν, γράφει "εκτός λειτουργίας" πάνω στην εικόνα με υδατογράφημα, αν και εμφανίζουν ημερομηνία και ώρα έτσι κι αλλιώς. Αν έχεις android βάλε και την εφαρμογή, λειτουργεί μια χαρά. Αν τώρα κόβουν και κλήσεις με αυτές, δεν ξέρω.
olympiakosgate7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δες εδώ. Αυτές που δεν λειτουργούν, γράφει "εκτός λειτουργίας" πάνω στην εικόνα με υδατογράφημα, αν και εμφανίζουν ημερομηνία και ώρα έτσι κι αλλιώς. Αν έχεις android βάλε και την εφαρμογή, λειτουργεί μια χαρά. Αν τώρα κόβουν και κλήσεις με αυτές, δεν ξέρω. Υπαρχει κατι αντιστοιχο για την Αθηνων-Πατρων ??
AccountSaver Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 απο οτι βλέπω είναι αρκετές που βλέπεις τα πάντα. Το πρόβλημα είναι , οτι δεν νομίζω να είναι αυτές κάμερες κλήσεων γιατί μέχρι να κάνει Refresh κοιμάται και η κούφια η κουκουβάγια! Σ'ευχαριστώ πάντως. Γνωρίζει κανείς άλλος ;;; Βρήκα αυτό , http://www.index.pois.gr/categories.asp?CatID=21 Αλλά μέσα έχει 2 είδη κάμερας, 1. Φορητά Ραντάρ Ταχύτητος 2. Κάμερες Ταχύτητας Ποιο απο αυτά είναι αυτό που βγάζει την αναμνηστική φώτο ; επίσης ,φορητά ραντάρ σημαίνει οτι αστυνομικοί τα βάζουν και είναι "μπλόκα"; Ξέρει κανείς πια λειτουργούν; Πέρασα απο 1-2 σημεία αρκετά παραπάνω απο το όριο ταχύτητας. Είχε 110 πχ και εγώ ήμουν με 160-180.
Sadamiraq Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 μην φοβασαι,δεν λειτουργει καμια,καταρχην αυτες ειναι καμερες κυκλοφοριες καμια σχεση με καμερες ταχυτητας,η καμερες ταχυτητας,εχω την εντυπωση οτι εχουν απλα ρανταρ και ειναι φωτογραφικες μηχανες,χρειαζεται φλας επισης,βασικα τοσα χρονια απο τοτε που μπηκαν οι υποτιθεμενες καμερες δεν εχω ακουσει κανεναν να εφαγε προστιμο,ουτε εγω που θα πρεπε να μαζεψω ενα καρο κλησεις,βεβαια επειδη ποτε μην λες ποτε,αλλα και παλι δεν νομιζω
Meraklis56 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 http://meteothes.gr/wxr-cctv.phpαπο τις 12 δεν λειτουργεί η 1!καλό ποσοστό.Το κακό είναι πως σε ένα σημείο στον περιφερειακό δεν λειτουργεί ίχνος φως,και νιώθεις λες και είσαι σε κανένα χωρίο αλλά τι να κάνουμε περιμένουμε την έκθεση,να ξανα-περάσει ο σαμαράς να τα φτιάξουν!
AccountSaver Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 μην φοβασαι,δεν λειτουργει καμια,καταρχην αυτες ειναι καμερες κυκλοφοριες καμια σχεση με καμερες ταχυτητας,η καμερες ταχυτητας,εχω την εντυπωση οτι εχουν απλα ρανταρ και ειναι φωτογραφικες μηχανες,χρειαζεται φλας επισης,βασικα τοσα χρονια απο τοτε που μπηκαν οι υποτιθεμενες καμερες δεν εχω ακουσει κανεναν να εφαγε προστιμο,ουτε εγω που θα πρεπε να μαζεψω ενα καρο κλησεις,βεβαια επειδη ποτε μην λες ποτε,αλλα και παλι δεν νομιζω Κατάλαβα,απλά έτυχε και πιστέυω οτι μπορεί να μάζεψα άνετα αρκετές και δεν λέει να μου έρθει καμία 3-4 φορές απο 350€ για το κάθε όριο που ξεπερνούσα. http://meteothes.gr/wxr-cctv.php απο τις 12 δεν λειτουργεί η 1!καλό ποσοστό.Το κακό είναι πως σε ένα σημείο στον περιφερειακό δεν λειτουργεί ίχνος φως,και νιώθεις λες και είσαι σε κανένα χωρίο αλλά τι να κάνουμε περιμένουμε την έκθεση,να ξανα-περάσει ο σαμαράς να τα φτιάξουν! Αυτές είναι στην δημοσιότητα,αυτές που δεν είναι όμως ;;;
Sadamiraq Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ρε δεν λειτουργουν λεμε,καταρχην οταν τις πρωτοβαλανε τις εβλεπα δυαλιμενες τον πρωτο καιρο(και ποτε δεν ειδα κατι μεσα εκτος και τις κλεψανε,σιγα μην βαλουν τοσο ακριβες καμερες (γιατι για να μπορουν να βγαλουν φωτο οταν ο αλλος εχει 200 μεσα ε πρεπει να ειναι καλος ο φακος) στην ελλαδα εισαι και μην τρελενεσαι επειδη ετρεξες μια φορα!αμα ηταν ετσι η μιση Θεσσαλονικη επρεπε να εχει προστιμο τουλαχιστον απο μια φορα
AccountSaver Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ρε δεν λειτουργουν λεμε,καταρχην οταν τις πρωτοβαλανε τις εβλεπα δυαλιμενες τον πρωτο καιρο(και ποτε δεν ειδα κατι μεσα εκτος και τις κλεψανε,σιγα μην βαλουν τοσο ακριβες καμερες (γιατι για να μπορουν να βγαλουν φωτο οταν ο αλλος εχει 200 μεσα ε πρεπει να ειναι καλος ο φακος) στην ελλαδα εισαι και μην τρελενεσαι επειδη ετρεξες μια φορα!αμα ηταν ετσι η μιση Θεσσαλονικη επρεπε να εχει προστιμο τουλαχιστον απο μια φορα δεν διαφωνώ μαζί σου,καθόλου.Απεναντίας με ηρεμείς παραπάνω απο όσο φαντάζεσε. Απλά αυτή η φορά ήταν για αρκετά χλμ όπως προ-ειπα και λέω όλο και κάτι θα με έπιασε. Αλλά γενικότερα αυτές που βλέπουμε στον δρόμο τα κουτιά , μερικέςπου έχει στον περιφερειακό ούτε καν αυτές δεν λειτουργούν;
BadBoy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 δεν διαφωνώ μαζί σου,καθόλου.Απεναντίας με ηρεμείς παραπάνω απο όσο φαντάζεσε. Απλά αυτή η φορά ήταν για αρκετά χλμ όπως προ-ειπα και λέω όλο και κάτι θα με έπιασε. Αλλά γενικότερα αυτές που βλέπουμε στον δρόμο τα κουτιά , μερικέςπου έχει στον περιφερειακό ούτε καν αυτές δεν λειτουργούν; Τόσες φορές που έχω περάσει με 160 από εκεί θα έπρεπε να έχω πληρώσει το μισό ΑΕΠ της χώρας. Ξέρω, θα πέσουν να με φάνε τώρα, αλλά τουλάχιστον ως προς την αρχική ερώτηση έχω να πω ότι μπορείς να χαλαρώσεις. Καλώς ή κακώς αυτές οι κάμερες δε δουλεύουν.
arxaggelos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Επειδή όμως για όλα υπάρχει η πρωτη φορά (δεν θα μας δώσει και ραπόρτο η τροχαία πότε θα αρχίσουν να γράφουν οι κάμερες), αλλά ΚΥΡΙΩΣ επειδή ο περιφερειακός είναι ΓΤΠΚ δρόμος, πολλή προσοχή με την ταχύτητα. Ειδικά όταν βρέχει είναι κανονικό death wish να πας από εκεί.
Sadamiraq Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 δεν διαφωνώ μαζί σου,καθόλου.Απεναντίας με ηρεμείς παραπάνω απο όσο φαντάζεσε. Απλά αυτή η φορά ήταν για αρκετά χλμ όπως προ-ειπα και λέω όλο και κάτι θα με έπιασε. Αλλά γενικότερα αυτές που βλέπουμε στον δρόμο τα κουτιά , μερικέςπου έχει στον περιφερειακό ούτε καν αυτές δεν λειτουργούν; ΜΟΝΟ αυτα τα κουτια θα επρεπε να σε βγαζουν,τα αλλα ειναι καμερες κυκλοφοριας,δεν ειναι ταχυτητας και φυσικα δεν σε βγαζουν φωτο Επειδή όμως για όλα υπάρχει η πρωτη φορά (δεν θα μας δώσει και ραπόρτο η τροχαία πότε θα αρχίσουν να γράφουν οι κάμερες), αλλά ΚΥΡΙΩΣ επειδή ο περιφερειακός είναι ΓΤΠΚ δρόμος, πολλή προσοχή με την ταχύτητα. Ειδικά όταν βρέχει είναι κανονικό death wish να πας από εκεί. συνφωνω,ο δρομος ειναι τραγικος με το που ξεκινησει το ψιλοβροχο ο δρομος γινεται γλιτσα επισης και παντα κατι γινεται εκει περα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα