johnyb98 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Καλημέρα. Εδώ και λίγες ημέρες δε μου βγάζει αποτελέσματα το search του DC++. Συμβαίνει κάτι; Μήπως έχει αλλάξει κάποια θύρα και χτυπιέμαι άδικα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:42 ---------- Βρήκα τη λύση. settings---->connection settings, επιλέγω "firewall with manual port forwarding" και βάζω ports πανω απο 65000 (πχ 65812 TCP & UDP) Αλλά υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα. Τα αποτελέσματα του search δεν είναι τόσα πολλά όσο πριν. Για παράδειγμα, παλιότερα, έβαζα να ψάξει για U2 και μου έβγαζε μία τεράστια λίστα. Τώρα βγάζει ίσα-ίσα να γεμίσει την πρώτη οθοόνη του search και με το scroll bar του DC++ δεν χρειάζεται να κατέβω προς τα κάτω να δω και τα υπόλοιπα διότι απλά δεν υπάρχουν. Δε νομίζω να μην υπάρχουν αρκετά αρχεία U2 στους severs που συνδέομαι. Πώς πριν μου έβγαζε ολόκληρες λίστες, και τώρα, αφού δεν έχω αλλάξει servers σύνδεσης, οι λίστες είναι τόσο μικρές; Είμαι συνδεδεμένος σε πολλούς servers που έχουν shared πολλά TB. Έχω συνδεθεί μάλιστα σε ένα που έχει shared PB!!! Τί λέτε να φταίει; Μήπως έχουν κάνει κάτι στην τελευταία έκδοση 0.75 και χρειάζεται κάποια επιπλέον ρύθμιση;
ntinos19 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 οι ports που χρησιμοποιείς είναι λάθος, 1412 πρεπει να ανοιξεις απο το router και το firewall των windows (και απο το extra firewall αν έχεις). αν έχεις modem το βάζεις σε passive. Σε περίπτοση που έχεις static IP : http://dc.dark-angel.gr/activewinxp.html
Bakxos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ξερει κανεις γιατι δεν μπορουμε να συνδεθουμε στο dc++ και κυριως στο dark angel σημερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.