aquachr Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Γεια χαρά σε όλους, Μήπως υπάρχει κανείς που να θυμάται visual basic 6.0; Έχω δύο εργασίες που πρέπει να κάνω (σχετικά απλές νομίζω για κάποιον που ξέρει)...και όποιος μπορεί και ξέρει να της κάνει, με το αζημίωτο φυσικά, θα με βοηθούσε πολύ... Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm για να συνεννοηθούμε. Ευχαριστώ
ntaryl Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 καλυτερα φιλε μου ποσταρισε εδω τα ερωτηματα και θα ερθουν και οι απαντησεις συντομα Ισως καποιος βοηθηθει με αυτο
gusretalis Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Σου έστειλα pm. Δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα,απλά να κάνω εξάσκηση θέλω! (αν φυσικά δε ζητάει τίποτα τρελό!)
narbi Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Σε ποια σχολή κάνουν VB6?? Νομίζα ότι την είχαν καταργήσει απο τις περισσότερες... Ωραία γλώσσα παρ'όλα αυτά...Και απλή!! Σίγουρα δε θες να την προσπαθήσεις λίγο παρα να στην κάνει κάποιος άλλος?
gusretalis Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Πολύ απλή.Καλό είναι κάποιος να αρχίζει με αυτή προγραμματισμό! ΤΕΙ Πειραιά - Ηλεκτρονικά υπολογιστικά συστήματα πάντως,τη μαθαίνουμε στο πρώτο εξάμηνο...
SMIRNOFF Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Επίσης καλό είναι να προσπαθήσεις να τις λύσεις μόνος σου, για να μάθεις και 5 πράγματα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που λέγονται ασκήσεις.. Ξεκίνα λοιπόν μόνος σου ότι μπορείς και απλά ρώτα πράγματα που δεν σου βγαίνουν και έχεις κολλήσει για ώρες και όχι για τις λύσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.