plaths Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Εχω κανει unistall το antivir αλλα μετα ηβαλα το avast και το avtivir ειναι ακομα μεσα δειτε της φωτογραφιες και πειτε αμα ξερετε τ μπορω να κανω ¨...
pappous_soulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Ναι.. Πας προσθαφαίρεση και πετάς το ένα, που το πρόβλημα?
plaths Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 το κανα και υπαρχει σε εικονιδιο μονο το avtivir αλλα φοβαμαι να βαλω αλλο ant γτ ετσι την πατησα την προιγουμενη φορα και εκανα φορματ¨Σ
parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Από την ιστοσελίδα με τα εργαλεία της Avira, κατέβασε και τρέξε το RegistryCleaner. Θα καθαρίσει το σύστημα από όλα τα υπολείμματα του Antivir.
plaths Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Ναι ,εχω ενα προβλημα ακομα εκεινο που μου λεγε για της ενημερωσεις ενεργοποιημενες/απενεργοποιημενες ,για το antivirus και αυτα ...δεν μου το δειχνει και ανησυχω...
parsifal Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Περιέγραψε πιο αναλυτικά το πρόβλημά σου. Το «εκεινο που μου λεγε για της ενημερωσεις ενεργοποιημενες/απενεργοποιημενες ,για το antivirus και αυτα» περισσότερο μπερδεύει αυτόν που το διαβάζει παρά τον κατατοπίζει. Αν δε μπορείς να βοηθήσεις ο ίδιος τον εαυτό σου, πώς περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι... ;
plaths Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 εεε μωρε οταν ανοιγεις τον υπολογιστη δεν σου βγαζει ενα κοκκινο και λεει αμα εχεις τιν ενημερωσεις απενεργοποιημενες και ετσι?εε αυτο σου λεω
parsifal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Είναι μήνυμα του Avast αυτό το «κόκκινο» που γράφεις;
plaths Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 αυτο λεω το κοκκινο αυτο πια δεν μου το εμφανιζοι και δεν ξερω γιατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.