casperhellas Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 καλησπέρα παιδιά, έχω έναν σκληρό που είναι χωρισμένος σε 2 part, το ένα έχει μουσική, εικόνες , προγράμματα κτλ. στο άλλο έχω το πρόβλημα, είχα τα win χρ και έκανα ένα format και δεν κράτησα backup τα αρχεία από το ΤΕΙ (τα οποια χρειάζομαι άμεσα!) τα είχα στο usb αλλα πλέον δεν τα έχω. έψαξα στο internet και είδα ότι υπάρχουν προγράμματα για να μπορέσω να κάνω ανάκτηση αρχείων, μετά από format, αλλα το θέμα είναι ότι δεν μπαίνει στα windows λόγω format και δεν ξέρω πως μπορώ να τα πάρω... μπορεί να βοηθήσει κάποιος? έτρεξα και live linux αλλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα και από εκεί.. καμια ιδέα?? πρέπει να πάρω τις ασκήσεις και τα project που πρέπει να παραδώσω...
narbi Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Νομίζω υπάρχουν προγράμματα ανάκτησης αρχείων χωρίς να είχαι σε windows..Αλλα δεν είμαι σίγουρη..Περίμενε μήπως απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.. Επίσης μια δευτερη αλλα χειρότερη κι επισφαλής για τα αρχεία σου λύση ειναι να βάλεις παλι τα xp και μετά απο εκει να ανακτήσεις ό,τι μπορείς με κάποιο απο τα πολλά προγράμματα που κυκλοφορούν.. Όπως και να έχει νομίζω λίγη τύχη θα την χρειαστείς..
casperhellas Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 μονο λίγη τύχη?? πολύ.. αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να ξεκινάει πριν αρχίσουν τα windows θα με βοηθούσε γιατί δεν έχω λειτουργικό και δεν ανοίγει το pc... δεν μπορώ όμως να το ρισκάρω γιατί είναι εργασίες που πρέπει να τις πάρω οπωσδήποτε
ss13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 καλησπέρα παιδιά,έχω έναν σκληρό που είναι χωρισμένος σε 2 part, το ένα έχει μουσική, εικόνες , προγράμματα κτλ. στο άλλο έχω το πρόβλημα, είχα τα win χρ και έκανα ένα format και δεν κράτησα backup τα αρχεία από το ΤΕΙ (τα οποια χρειάζομαι άμεσα!) τα είχα στο usb αλλα πλέον δεν τα έχω. έψαξα στο internet και είδα ότι υπάρχουν προγράμματα για να μπορέσω να κάνω ανάκτηση αρχείων, μετά από format, αλλα το θέμα είναι ότι δεν μπαίνει στα windows λόγω format και δεν ξέρω πως μπορώ να τα πάρω... μπορεί να βοηθήσει κάποιος? έτρεξα και live linux αλλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα και από εκεί.. καμια ιδέα?? πρέπει να πάρω τις ασκήσεις και τα project που πρέπει να παραδώσω... Δες εδώ !! http://www.inout.gr/showthread.php?t=25192 http://www.r-tt.com/
narbi Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 μονο λίγη τύχη?? πολύ..αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να ξεκινάει πριν αρχίσουν τα windows θα με βοηθούσε γιατί δεν έχω λειτουργικό και δεν ανοίγει το pc... δεν μπορώ όμως να το ρισκάρω γιατί είναι εργασίες που πρέπει να τις πάρω οπωσδήποτε Δε μπορεί να σε βοηθήσει κανένας φίλος σου με pc και να βάλετε το δίσκο σου στο pc του ώστε να τον σκανάρετε απο το δικό του λειτουργικό?
casperhellas Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 είναι laptop.... φιλε σε ευχαριστώ για τα προγράμματα αλλα δεν μπορώ να μπω σε windows για να τα κάνω... καλή η ιδέα να πάω σε φίλο αλλα είναι laptop και δεν μπορώ να βγάλω τον σκληρό του...
narbi Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 είναι laptop.... φιλε σε ευχαριστώ για τα προγράμματα αλλα δεν μπορώ να μπω σε windows για να τα κάνω... καλή η ιδέα να πάω σε φίλο αλλα είναι laptop και δεν μπορώ να βγάλω τον σκληρό του... Ισως να μπορείς να το κάνεις κι απο έναν εξωτερικό δίσκο με λειτουργικό. Δεν είμαι σίγουρη όμως αν θα ανιχνευσει τον άλλο... Κατα πάσα πιθανοτητα όμως, ναι..
casperhellas Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 σωστό και αυτό... δεν το σκέφτηκα.. θα ψάξω να δω ποιος φίλος έχει σκληρό να μου δώσει να το δοκιμάσω και αν γίνει θα σας πω...
parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 UBCD4Win HOWTO στο Insomnia Wiki. Περιέχει μερικά tools για unformat και ανάκτηση αρχείων. Θα χρειαστείς ένα δισκάκι Windows XP και πρόσβαση σε ένα λειτουργικό PC με Internet για να προετοιμάσεις το UBCD4Win bootable δισκάκι.
casperhellas Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 παιδιά ευχαριστώ πολύ! τελικά έκανα γρήγορο format (όχι πλήρες) και πέρασα τα windows και πήρα αυτά που ήθελα... ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.