freedubus Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Εν δυνάμει όλοι είμαστε ευάλωτοι, πόσο μάλλον όσοι νιώθουν τύψεις που δε διάβαζαν όλο το εξάμηνο και τώρα τρέχουν και δεν προλαβαίνουν. Είναι μια παρηγοριά.
we_will_rise Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Καταρχήν, στην εξεταστική περίοδο, αφοσιόσου ΜΟΝΟ σε αυτήν, ούτε στην πρώην σου, ούτε στην νυν σου, ούτε στην μέλλουσα (το λέω επειδή την έχω πατήσει). Όσον αφορά το διάβασμα. Εγώ καταφέρνω τα τελευταία εξάμηνα (4ο είμαι τώρα) να μην χάνω θεωρία και οι σημειώσεις μου με βοηθάνε πολύ, πάρα πολύ. Ειδικά λυμένες ασκήσεις (παλιά θέματα), γραφικές παραστάσεις, ή και υποδείξεις του καθηγητή μου έχουν περάσει πολλά μαθήματα..! Για την διατροφή, δεν έχω να προτείνω κάτι. Πιστεύω πάντως το να την αλλάξεις εντελώς (ακόμαι και προς το καλύτερο) μάλλον θα αναστατώσει τον οργανισμό σου, παρά θα τον ενεργοποιήσει...
Lucifer Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 1) Νύχτα. Η μέρα αποτελεί πειρασμό για χαλάρωση και φραπεδιές και οι αφορμές/δικαιολογίες είναι οι θόρυβοι. 2) Στάδιο 1, ΓΡΑΨΙΜΟ. Αντιγραφή, απαντήσεις, ό,τι θες. Στάδιο 2, ανάγνωση στα πεταχτά. Στάδιο 3, highlighter. Στάδιο 4, ανάγνωση στα πεταχτά. Στάδιο 5, γερή ανάγνωση στα highlighted. 3) Μουσική υπόκρουση drum n bass και καθολικές ψαλμωδίες ταυτόχρονα. Δεν κάνω πλάκα, προκαλεί υπερσυγκέντρωση. Με αυτή τη συνταγή έχω περάσει 7 μαθήματα μέσα σε μια βδομάδα με 8 και πάνω.
black_widow Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δικαιολογίες, υπάρχει η φοιτητική άδεια επιδοτούμενη από τον ΟΑΕΔ. Ναι και υπάρχουν και οι άδειες κάποιων ωρών που μπορείς να πάρεις για να παρακολουθήσεις εργαστήρια. Σε ευχαριστώ, με έκανες και γέλασα Υ.Γ. 2 μαθήματα μείνανε ( εκτός πτυχιακής), καλό μου πτυχίο
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Καλό σου πτυχίο!Πότε θα φτάσω κι εγώ στα 2 μαθήματα... Αυτα τα διαολεμένα τα εργαστήρια δε τελειώνουν ποτέ....ΣΤΕΦ Ftl
andreapaog328 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 πώς μπορείτε και διαβάζετε με μουσική? εγώ δεν την παλεύω αν δεν έχει απόλυτη ησυχία στο δωμάτιο...
black_widow Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Καλό σου πτυχίο!Πότε θα φτάσω κι εγώ στα 2 μαθήματα...Αυτα τα διαολεμένα τα εργαστήρια δε τελειώνουν ποτέ....ΣΤΕΦ Ftl Τhanks Καλά εσείς οι Στεφίτες είστε περίπτωση, πολλάαα εργαστήρια. Φαντάσου σε εμάς ΣΔΟ έχουμε πλέον 17-18 εργαστήρια ( δε θυμάμαι τον αριθμό) περίπου στα μισά μαθήματα δηλαδή και εργαστήριο ( νέο πρόγραμμα σπουδών), ΣΔΟ και εργαστήρια δεν έχουν το θεό τους:X. Ευτυχώς ήμουνα στους τυχερούς που τη σκαπουλάρανε ( επί πτυχίω). Eξαιρετικά αφιερωμένο στους ΣΤΕΦίτες πώς μπορείτε και διαβάζετε με μουσική? εγώ δεν την παλεύω αν δεν έχει απόλυτη ησυχία στο δωμάτιο... Μόνο με μουσική χωρίς στίχους διαβάζω εγώ, με στίχους μπερδεύομαι και χάνω την συγκέντρωσή μου.
Lucifer Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Τι ενοείς με το 2.1? Αντιγραφή του προς μελέτη και μάθηση κειμένου. Είτε τις απαντήσεις (αν η ύλη είναι σε μορφή ερωτήσεων) είτε της περίληψης που χρειάζεσαι αν η ύλη είναι από τις σελίδες τάδε ως τάδε. Αν δε γράψω κάτι, δεν μπορώ να το μάθω -εκτός αν δεν εξετάζομαι σε αυτό, κλασσικά.
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 πώς μπορείτε και διαβάζετε με μουσική? εγώ δεν την παλεύω αν δεν έχει απόλυτη ησυχία στο δωμάτιο... Επειδή στο σπίτι έχει φασαρία ,και στη βιβλιοθήκη αν αρχίσουν οι ελληνάρες τη κουβέντα δεν παλεύονται,δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο εκτός από ωτασπίδες ή ακουστικά με instumental μουσική. @ Black_widow. Τους ξέρω τους stefighters εδώ και αρκετά χρόνια πολύ πριν βγάλουν το CD.Είναι φοβεροί κ αξιέπαινοι . Ευχαριστώ για την αφιέρωση.
evabb Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 παντως ρε παιδια, τι σκατοσυστημα ειναι αυτο στην ελλαδα να γραφεις ιουλη μηνα. η αδερφη μου ξεκιναει 22 ιουνιου εξετασεις (ημαρτον) κι εγω 22 δινω το τελευταιο μαθημα. πως την παλευετε ρε σεις οταν ολος ο κοσμος παει για μπανια και βολτες κι εσεις πρεπει να κλεινεστε στο σπιτι;
Nomikaria Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Η συνταγή για διάβασμα νομίζω είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.Οι περισσότεροι συμφοιτητές που ξέρω,μπορούν να συγκεντρωθούν ξημερώματα.Προσωπικά κοιμάμαι νωρίς(κατά τις 12,συνήθως απ'την κουράση νυστάζω απ'τις 11),ξυπνάω κατά τις 8 κι οι πρωινές ώρες είναι οι πιο εποικοδομητικές για μένα.Το απόγευμα συνεχίζω και με 2ο καφέ ίσως,πατατάκια και nutella πάντα δίπλα(ναι,είναι ανθυγιεινά και μπορεί να καταλήξω να βγαίνω στην παραλία με σωσίβιο αλλά 1,5 μήνας εξεταστική στη Νομική κατακαλόκαιρο ειδικά όταν δίνεις τα τελευταία μαθήματα,ΔΕΝ παλεύεται αλλιώς..).Επίσης,με χαλαρώνει να μιλάω στο τηλ. στα διαλείμματα (κάποιος υπάρχει εκεί έξω να πρήζω) για να μου φεύγει λίγο το άγχος και λίγη μουσικούλα. Εννοείται το βιβλίο γίνεται ουράνιο τόξο από τα 100 διαφορετικά χρώματα στυλό και μαρκαδόρους...Πάντως η θερινή είναι μακράν η χειρότερη... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:04 ---------- παντως ρε παιδια, τι σκατοσυστημα ειναι αυτο στην ελλαδα να γραφεις ιουλη μηνα. η αδερφη μου ξεκιναει 22 ιουνιου εξετασεις (ημαρτον) κι εγω 22 δινω το τελευταιο μαθημα. πως την παλευετε ρε σεις οταν ολος ο κοσμος παει για μπανια και βολτες κι εσεις πρεπει να κλεινεστε στο σπιτι; Κι εγώ ξεκινάω 22/6 και τελειώνω(ναι..έρχεται το σοκ!) 13/7!!Πάνε κι οι Scorpions,πάνε και τα μπάνια.. ΔΕΝ την παλεύουμε!!
Undercover22 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Παιδιά και εγώ Νομικός είμαι (Νομική Κομοτηνής) Άρχισα το διάβασμα πριν το Πάσχα και έβγαλα απέξω τότε 150 σελίδες Α4 σημειώσεις. Διάβασα και κάποια πράγματα από τα βιβλία. Μετά τις γιορτές έμαθα και άλλες 50 σελίδες σημειώσεις απέξω. Έχω τελειώσει και με το διάβασμα.. Εγώ συνήθως (στο α εξάμηνο) διάβαζα 4 ώρες κάθε μέρα. Δηλαδή 2 - 2,5 ώρες το πρωί (9.00 - 11.00-/ 11.30) και 2 ώρες μετά ... Αλλά τώρα στο β' εξάμηνο κάθε μέρα τουλάχιστον διαβάζω 5 ώρες. 8.00 το πρωί μέχρι 11.30 και μετά φαγητό, ύπνος κ ξεκούραση. Κατά της 14:00 ξεκινάω πάλι το διάβασμα μέχρι της 4 και όσο πάει ..... ΔΕΝ ΞΈΡΩ γιατί αλλά παρόλο που τα ξέρω όλα (απέξω τις σημειώσεις, και έχω διαβάσει καλά πολύ καλά όλα τα βιβλία 2 φορές) εγώ πάλι άγχος!! :(
evabb Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 13/7 τελειωνεις;;;;;;;;;;;;; 3 εγκεφαλικα τωρα εσυ αντερκοβερ εισαι ακομα στο σχολειο δεν εξηγειται αλλιως
andreapaog328 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 εμείς τουλάχιστον 6/7 έχουμε τελειώσει...τελευταίο μάθημα Μαθ ΙΙ...εκεί...στην εστία...να στάζει ο ιδρώτας πάνω στην κόλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.